Jure Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 No, kaj zdej? Tema je kar zamrla. A se vidmo 28 al ne? :)
motobaby Objavljeno Maj 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 No, kaj zdej? Tema je kar zamrla. A se vidmo 28 al ne? :) ← Jasno!!!!!!!!!!!! :OK: Sem ravno napisala, da se bomo lahko ustavili tudi v KObaridu na zboru, ki bo ravno takrat. Po mojih podatkih, pa nas zna biti cca 15 komadov. Še točno 9 dni, pol pa gasaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :P
motobaby Objavljeno Maj 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Na žalost vam moram sporočit, da Huso meeting 28. odpade oziroma se prestavi do nadaljnega. :cry: Sva imela z dragijem včeraj malce težav na cesti, tako da bo treba najprej nekaj stvari poštimat. Lp Andreja
Špilferderber Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 motobejbi, z vsem spoštovanjem in žalosti do vajine nesreče :cry: , a brez tebe pa srečanje ne bo šlo? :glare:
motobaby Objavljeno Maj 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 motobejbi, z vsem spoštovanjem in žalosti do vajine nesreče :cry: , a brez tebe pa srečanje ne bo šlo? :glare: ← Če se ne motim, sem jaz organizator srečanja, tako da,........ Vi samo izvolite, ampak povem vam, to ne bo to :P
pirrulz Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Na žalost vam moram sporočit, da Huso meeting 28. odpade oziroma se prestavi do nadaljnega. :cry: Sva imela z dragijem včeraj malce težav na cesti, tako da bo treba najprej nekaj stvari poštimat. Lp Andreja ← no, še to zdaj. :doze: upam, da ti nič ni.
motobaby Objavljeno Maj 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 ? :cry: ← Ja, včeraj sva imela z MotoManiacom nesrečo. MIdva sva o.k.; Huso nekaj nagaja, pa čeprav se je v resnici samo zvrnil na tla, Aprilia Mile pa je razbita, kar dobro :cry: Dokler zadev ne poštimava, seveda ne moreva it.
SHARKi Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 Ja, včeraj sva imela z MotoManiacom nesrečo. MIdva sva o.k.; Huso nekaj nagaja, pa čeprav se je v resnici samo zvrnil na tla, Aprilia Mile pa je razbita, kar dobro :cry: Dokler zadev ne poštimava, seveda ne moreva it. ← Na, evo :( :( :( dva dni me ni pa prec pizdarija :( :( ,......sm da je z vama vse vredu, motorje bosta že poštimala,...... :( :( :( :( :(
motobaby Objavljeno Maj 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 Pred cca pol ure je Barborič prišel po mojega Husota. Rekel je, da ga bo probal do konca tedna poštimat, tko da, kot kaže, če bo sreča na moji strani bo huso srečanje lahko že naslednji vikend :OK: Moj dragi, pa si bo probal sposodit kakšen drugi motor; bogi revček :friend1: :004
mrki Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 (popravljeno) Motobaby kako kaže s husotom? Naslednji vikend imam druge plane, vseeno pa bi rad kakšno debato z enim od lastnikov z daljšim stažem. Če bi šel kdo vseeno na furco to soboto, naj se javi. BTW: Plani so neprestavljivi Grem uživat na barko na morje Popravljeno Maj 26, 2005. Popravil mrki
danci1973 Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Žal se jutrišnjega dogodka ne bom mogel udeležiti, saj moram biti službeno prisoten na sejmu v LJ... In to od ranega jutra do poznega večera - pa še Z AVTOM moram it tja! :cry: :BUA: D.
motobaby Objavljeno Maj 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Žal se jutrišnjega dogodka ne bom mogel udeležiti, saj moram biti službeno prisoten na sejmu v LJ... In to od ranega jutra do poznega večera - pa še Z AVTOM moram it tja! :cry: :BUA: D. ← Ej Danči, pa saj jutri srečanja sploh ne bo; a nisi dobro prebral da odpade oziroma je prestavljen do nadaljenega. :hmm: Jaz danes zvem kako in kaj je z mojim motorčkom; če bo vse ok, bo srečanje naslednjo soboto .), tako da ni panike, boš lahko vse notr prnesu :OK:
danci1973 Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Ej Danči, pa saj jutri srečanja sploh ne bo; a nisi dobro prebral da odpade oziroma je prestavljen do nadaljenega. :hmm: Jaz danes zvem kako in kaj je z mojim motorčkom; če bo vse ok, bo srečanje naslednjo soboto .), tako da ni panike, boš lahko vse notr prnesu :OK: ← Aaa, jaz pa sem mislu, da ti danes DOBIŠ Husota nazaj, pa da zadeva kljub vsemu jutri bo... No, tudi prav. :) D.
motobaby Objavljeno Maj 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 4.6. - bo srečanje Hyosungov comet Relacija: beri nekaj objav nazaj Upam samo, da bo vreme držalo. Skratka, Huso je sedaj nazaj, pripravljen za akcijo :OK: Lp Andreja
motobaby Objavljeno Maj 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 (popravljeno) 4.6. - bo srečanje Hyosungov comet Relacija: beri nekaj objav nazaj Upam samo, da bo vreme držalo. Skratka, Huso je sedaj nazaj, pripravljen za akcijo :OK: Lp Andreja ← :slap: Pozabila sem napisat, da : je zbirno mesto ob 10.00 uri v Paviljonu na Brezovici. Več info na PM. Pa še enkrat, za vse tiste, ki se vam ne da brati starih postov, opis fure: Lj.- Postojna - Divača - Sežana - NOva Gorica - Kobarid - Most na Soči - Godovič - Idrija - LOgatec - LJ. Popravljeno Maj 30, 2005. Popravil motobaby
Brrrm Objavljeno Maj 30, 2005 Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 Ne bi vam rad solil pameti. Niti ne vem, koliko vas bo. A, Pavilijon, se mi ne zdi najboljše zbirališče in potem izhodišče za smer proti Vrhniki. Gneča, križišče, povečane možnosti nesreče. Najdite kak mirnejši prostor, z boljšim in varnejšim izhodom na cesto. :)
suzuki Objavljeno Maj 30, 2005 Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 ... Najdite kak mirnejši prostor, z boljšim in varnejšim izhodom na cesto. :) ← Najbrž si imel v mislih Mantovo na Vrhniki, a ne :-)) SharpNinja 1
motobaby Objavljeno Maj 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 Ne bi vam rad solil pameti. Niti ne vem, koliko vas bo. A, Pavilijon, se mi ne zdi najboljše zbirališče in potem izhodišče za smer proti Vrhniki. Gneča, križišče, povečane možnosti nesreče. Najdite kak mirnejši prostor, z boljšim in varnejšim izhodom na cesto. :) ← Svašta :whistle:
Tedybear Objavljeno Maj 30, 2005 Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 :OK: :OK: Pridemo...pridemo Aja, pri kom naročit vreme...Erjavcu na POP TV-ju, al pri Velkavrhu na TVS???
Jure Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Jutri dobim nadomestne dele za mojega Husota. Če se ne bo izkazalo, da je še kaj drugega narobe, se zagotovo vidimo! :D
motobaby Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Jutri dobim nadomestne dele za mojega Husota. Če se ne bo izkazalo, da je še kaj drugega narobe, se zagotovo vidimo! :D ← :OK: Upam, da ti rata. Btw: včeraj gledala vreme, baje do bo....... sončno :P
primož Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Dan, Jaz bom pa zih lačn, a bomo kje kj jedl, al bomo sam vozil, k lh z mopeda dol padm :kva2: . No zares pridm v vsakem vremenu, k vemo gdo je organizator :OK: lp vsem k se vidmo in unim k ne
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se