Skoči na vsebino

TV prispevek o motoristih


DarkDewil

Priporočene objave

Včeraj, je bil objavljen prispevek (ravno pred vremenom) v oddaji 24 ur o motoristiih. Govoril je g. Legan, ki je lepo povedal da se nevarnost nesreče poveča z tem, če ne obvladamo motocikla, pri tem pa nardil še malo reklame za šolo varne vožnje. Govoril je tudi motorist katerega ime sem žal pozabil :hmm: , ki pa je lepo razložil vse nevarnosti ki pretijo na nas na cestah, kot so pesek (nekaj je celo rekel, da je to krivda cestnega podjetja), potem na "zaflikan" asfalt (spet krivda cestnega podjetja), pa še na traktoriste ki puščajo zemljo na cesti... novinar je šel na vožnjo z motorjem je mel kamero gor, pa je snemal pot, vozil se pa je z Benelijem, vsaj tako je zgledalo, pa mu je nekdo v ostrem desnem ovinku po njegovi strani ceste pripeljal, samo je pol se mu izognil. Poudaril je izsiljevanje avtomobilistov, ki imajo prevelik ego da bi jih lahko nekdo prehitel, medtem ko morajo oni čakat v koloni. povedano pa je bilo tudi, da so cestni predpisi, predvsem polna in prekinjena črta, narejene po isih merilih za nevem kaki cestni motor ki rabi 1s za prehitevanje pa za novinarjevo babico v Trabantu :afro1: , ki rabi pol kilometersko ravnino za prehitevanje.

Nekaj malega je bilo rečeno tudi o nesrečah, posnetek pa je bil iz nesreče na šetiljskem rondoju( mislim da skoraj vsi vemo za katero nesrečo to gre :? ). Prispevek je bil dolga celih 5 minut, mogoče malo manj, prikazano je bilo dosti, toda prispevek ni imel nekega sporočila, ki bi izstopalo.... :( tako se je vsaj meni zdelo...

je kdo od vas gledal, kakšno je vaše mnenje o oddaji in o tem kaj je bilo povedano v njej?

LP :yea1:

PS: (MotorMiNiBilPrevečVšečpress:P )

Popravljeno . Popravil Perla
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ce ne drugega se je vsaj opozorilo na problematiko motoristov na cestah...

bi bilo pa mogoce dobro, ce bi se na tega istega novinarja obrnili s problematiko teme "...pred parlamentom".

Popravljeno . Popravil fazerer
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gledal oddajo..

mislm, da res ni blo lih nekega pravega sporočila, še vedno pa se mi zdi OK, da folk sliši te stvari in mal razmišlja o naštetem..motoristi smo v očeh večine (predvsem starejših ljudi) kr eni divjaki, ki ogrožajo vse okrog sebe..to itak da ni tko in kakšna podobna oddaja, mogoče mal bl skrbno načtovana in pripravljena lahko to bistveno spremeni in verjetno tud koga reši..

Lp,T :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nisem gledal, a vse mi smrdi, da je nekdo spet angaziral novinarja, ker bi zelel malo po dopustih zaflikati luknjo v zepu, s tem, da bi potrzil kak sold s svojo solo varne voznje!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj se nočem ponavljati......sam nekak moram stopiti v bran svoji delovni organizaciji,ki mi daje vsakodnevni kruh!

Dragi moj SLO-(zaničevalno)govorni organ.....ni krivo cestno podjetje niti za eno stvar,za kar si ga obtožil.

Naj ti povem,da je bilo v letošnjem letu z dopisom preklicano pometanje,čiščenje....karkoli hočeš.....cest po koncu zimske službe s strani plačnika(ministrstva za ceste in njegovih pooblaščenih služB) zaradi pomanjkanja denarja.

Zalivke na cesti,ki gredo tudi meni blazzno na reproduktivni organ, se izvajajo na podlagi sklenjenih pogodb med državi.....financerjem.....in izvajalcem......seveda na pobudo starih,več ali manj neaktivnih prebivalcih (večinoma) moškega spola,ki debelijo svoje riti na raznoraznih inštitutih,državnih službah,fakultetah....itd.

Kar se tiče flik.....ja lupček zlati.....pa ne živiš ti v državi,kjer bi se vzdrževanju namenjala omembe vredna sredstva......pač najenostavneje in najceneje je zaflikat udarno jamo tako,da vanjo vžeš nekaj lopat hladne mase(če je to pozimi) oziroma vročega safalta,ki ga potem poteptajo avtomobilske guma. Da bi se izvajale preplastitve :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: UTOPIJA!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi sama sem mnenja, da je bil prispevek skrajno neprimeren, še manj vzgojen in poučen. Na motoriste je vrgel samo slabo luč in nič drugega. :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker je prispevek potekal na znamenitih Ridah, smo nekaj o tem rekli že v temi Ride II. Mnenje o prispevku je bilo slabo, saj je prikazano vrglo slabo luč na motoriste. Edin povedanega je blo nekaj. Sicer pa je večina (ne motoristi) povedane besede preslišala ob gledanju izživljanja tipa na Benelliju! :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dragi klimbra

jaz nisem v nobenem pogledu obtožil cestnega podjetja, ker to tudi ni bil moj namen, povzel sem samo kaj je bilo v posnetku predstavljeno, in kako sem jaz to razumel. :)

LP :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam un Stropnik z benelijem bi se pa lahko mal nazaj držu, ni lih treba da po zadnjem v škarje prehiteva. Čeprav je jako atraktivno :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Bla sta dva motorja (TNT, R1). Se je lepo vidlo, da sta bli tut dve kameri, ena na TNT in ena na R1. A se pleksi tolk slabo vidi? A sta števca tko ista?

Ta u škarje je bla R1 in usi divji posnetki ("izživljanje") so bli z R1. Stropnik je vozu sm TNT in to bolj umirjeno.

predpisi so res stupid, prispevek pa je definitivno vrgu SLABO luč na nas...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

predpisi so res stupid, prispevek pa je definitivno vrgu SLABO luč na nas...

Mogoče je res mal vrgel slabo luč na motoriste, samo tud motoristi nismo lih angelčki,.. kar je res je res, veliko je tudi motoristov krivih za kakšne nesreče..ta z R1 je to nazorno demonstriral..

Hočem pa povedat to, da je dober kakršenkoli prispevek na temo motoristi v prometu, pa tud če je bolj tko in mogoče meče slabo luč na nas..tko kot kakšna slaba reklama, na živce ti gre, zapomniš pa si jo dobr in jo znaš še celo super opisat in povedat kaj te moti..tako bomo tudi motoristi pršli v podzavest ostalih udeležencev v prometu,..vedli bodo da smo tle nekje in da morjo mal bl pazet..

Lp,T :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... mi smrdi, ... nekdo ... angaziral novinarja, ... da bi potrzil kak sold s svojo solo varne voznje!

In kaj je s tem narobe? Reklama se pac placa.

In glede na to, da je reklamiral solo varne voznje, je bil (ce je bil) to dobro porabljen denar. :OK:

Sicer sem prispevek zamudil, ampak IMHO je kakrsenkoli pripevek se zmeraj boljse kot pa nic.

Glede na komentarje so pa celo opozarjali na problematiko motoristov, ne pa na problematicno obnasanje motoristov. Se pravi, da so naredili korak v pravo smer! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče so se res malo preveč izživljali, je bil pa vsaj en plus. Dejstvo je, da še najbolj drži trditev, da navadni ljudje ne vejo, koliko so motorji sploh zmogljivi, zato ti zapirajo pot, ko bi lahko prehitel, se ne umanejo ob rob, čeprav bi lahko šel mimo, zapirajo kolono (ni je to enkrat en tip s tovornjakom naredu, mamico mu :kva2: ). V glavnem, bolje je, da se nekaj govori, kot pa da se govori, samo, ko so motoristi "povzročitelji" nesreč in divjaki.

lp

Rudi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... zaradi pomanjkanja denarja.

... pa ne živiš ti v državi,kjer bi se vzdrževanju namenjala omembe vredna sredstva

... da bi se izvajale preplastitve :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: UTOPIJA !!!!!!

Ta je pa dobra ... so preveliki grabežljivci da bi za bilokaj drugega ostalo.

A da se da malo denarja za ceste ... :o ... pa denar od bencina ... :o ... ja pri piz** mater** ... sorry ... kam pa gre pol ves ta denar ??????? ZA PLAČE GOSPODOV DARSA ... delavcu pa za vodo in kruh. Pa mojstri ki cestnino pobirajo mastne pare služijo ... KRIMINAL ki ga stolčkarji podpirajo.

Tale utopija ima pa precej grenek priokus.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa mojstri ki cestnino pobirajo mastne pare služijo ... KRIMINAL ki ga stolčkarji podpirajo.

Tale utopija ima pa precej grenek priokus.

O tem sem tudi jaz že razmišljal pa veš kaj sem pogruntal. Da ne grem niti za 300k sit sedet po kakšnih 5 ur na dan, da mi vsa ta pločevina direkt pod nos smrdi, če bi bil na kaki bolj prometni postaji.

Na kakšni bolj odročni, ko je pa cca. 30 avtomobilov na uro pa ni take krize...

LS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na zadnji strani današnjega dnevnika je komentar tega prispevka:

Komercialna televizija je letos ponudila nekaj "pravih poletnih tem", med njimi tudi motoristični prispevek o (ne)varnostih naših cest. A, glej ga, zlomka, edina nevarnost na cesti je bil novinar, ki je prispevek pripravil s "skrito kamero". Z motorjem je švigal čez polno črto, prehiteval v škarje, motor malce postravljal na zadnje kolo in sploh počel vse tisto, zaradi česar vikend motoristi sploh kupujejo motorje in vsako poletje umirajo na naših cestah. Torej, vsi tisti, ki ste kupili motor za delanje samomora z mogočim množičnim umorom; oglejte si prispevek, ki reklamira natančnop takšno vožnjo, ki vodi v izpolnitev vašega cilja. Malo čez črto, hitro v ovinek po napačni strani, predvsem pa tesno prehitevanje kolon. Policije tako nikoli ni tam, kjer bi morala biti.
Popravljeno . Popravil MaraudeR
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na zadnji strani današnjega dnevnika je komentar tega prispevka:

Joj kam smo že prišli, saj nas bojo začeli še kamenjat ko nas bojo vidli na cesti :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!