Skoči na vsebino

Multistrada vs. TDM


bLuZoNdEr

Priporočene objave

Hola!

Cool test - našemu kletarju tole najbrž ne bo preveč všeč (zlasti ne tisto, kjer testni voznik za MS pravi: "If the MS is an all-rounder then I am the king of Persia") ampak življenje je pač kruto... od nekdaj... pa ga vseeno živimo...

Mene je najbolj "zadel" zadnji odstavek v dodatku na zadnji strani članka "How to build a perfect road bike". Kot da bi mu jaz narekoval... :)

  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Test je čisto ok, se pa vidi, da je pisec že v osnovi malce bolj naklonjen Yamahi oz. v motorju išče druge lastnosti, kot mu jih lahko ponudi MTS. B)

Bom še enkrat povedal kaj za mene pomeni Multistrada v primerjavi z Monstrom, ki sem ga imel in verjetno še z marsikaterim drugim motorjem, ki ga nisem imel:

Udobnejši, bolj potovalni (120 l originalnega prostora za prtljago), odlično prenaša slabe ceste (balkan style) in neravnine na asfaltu tako na ravnem kot v ovnikih, vse to pa nikakor na račun športnosti in vodljivosti ... tudi ta test to potrdi. Tam in tako kot se najraje vozim je najmočnejši (glej "back road riding" del članka), poleg tega pa še marsikje drugje ... skratka multifun .) . Na MTS utrujajo edino dolge ravne poti pri velikih hitrostih.

Ducati pač dela športne motorje, MTS je športni motor in od vseh Ducatijev najbolj allrounder oz. multi. Se strinjamo ? B)

P.S. še napaka, ki si jo je pisec privoščil ... domet MTS ni 100 milj ampak 150-180 milj ... oz. 250-300km, to da se pa rezerva prižge že pri 150km je pa res :huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vozil sem oba; oba sta res dobra allarounderja... :yea2:

Ampak emocije in performance Ducatija pa nikakor ni primerljiv s TDMko.

Kar se mene tiče je tukaj Ducati daleč spredaj! Go DUCATI!!!! :yea2: :yea2: :OK: :OK:

...je pa res da je treba za MS prišteti + 700k!!! :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Udobnejši, bolj potovalni (120 l originalnega prostora za prtljago), odlično prenaša slabe ceste (balkan style) in neravnine na asfaltu tako na ravnem kot v ovnikih, vse to pa nikakor na račun športnosti in vodljivosti ...

S teboj se v celoti strinjam. Zelo dober razlog za nakup. Upam pa, da bo v prihodnje v tem segmentu motorjev kaj več izbire.

pozdrav

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!