hotschko Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 iiii ... je še zmer lepa ... :lol1: :lol1:
mk-r Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 Glede na to, da je imel Waški to čast, da je bil lahko med striptisom na odru, ga prosim, da vse slikice, ki jih je poslikal prilepi v peskovnik. Tadej Tudi jaz imam ene par hudih... Bomo prilimali...
.T. Objavljeno Avgust 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 iiii ... je še zmer lepa ... :lol1: :lol1: Samo zate je pokazala hlačke :naughty: :naughty: :naughty:
.T. Objavljeno Avgust 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 Tudi jaz imam ene par hudih... Bomo prilimali... Dej kaj pripopaj od une ta druge. Baje je stara 19 let in je iz Ukrajine. Men je bla dobra :devil: Tadej
StancFazer Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 vsa zahvala ORLOM za lepo speljan zbor , posebej se zahvaljujem ZORKOTU in BORISU, namreč nisem imel namena prespati, zato tudi opreme nisem vozil zraven, po krajšem ogledu kampa in organiziranosti pa me je vse skupaj prepričalo, da sem ravnal narobe, pa so mi kot pravi motoristi priskočili na pomoč in mi posodili šotor in spalko. Še enkrat hvala, aja da ne pozabim FAJN ZBOR! Stanč :OK: :yea2:
vaški Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 še nekaj slikic ostale pa bodo na naši strani
travac Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Orli so kot ponavadi naredili res dober žur tudi z izborom striptizet(Nina je zakon) Večina klubov je povabila Pio, jaz pa mislim,da bi bil njen nastop bolj primeren za kakih 20 let nazaj?Če si jo videl enkrat je to čisto dovolj saj ima zmeraj enak program pa še mucko se boji pokazat. En tak primer sem doživel tudi v Brežicah na žuru od Škorpijonov zraven pa so težili ,da se ne sme fotkat obenem pa sem na odru videl dva mladoletnika,ki bi že zdavnaj morala biti v postelji ne pa spremljat striptiz. No ja,tista,ki je nastopala poleg Pie je bila precej boljša Nina pa je najboljša.
Hellenca Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Ne boste verjeli, ampak lesbo show je bil pa tolk dober, da je rajcalo tudi mene :naughty:
Hellenca Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Ne boste verjeli, ampak lesbo show je bil pa tolk dober, da je rajcalo tudi mene :naughty: Tadej- :devil: - TI že veš za kaj se gre!!! Bova poračunala midva tole... Kok bi me šele rajcal, če bi bla jest v prvi vrsti?! .)
volk Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Ne boste verjeli, ampak lesbo show je bil pa tolk dober, da je rajcalo tudi mene :naughty: Kako pa šele mene v šotoru :grim :OK: Tisti je bil blizu, zelo blizu O:-)
Manu Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Tadej- :devil: - TI že veš za kaj se gre!!! Bova poračunala midva tole... Kok bi me šele rajcal, če bi bla jest v prvi vrsti?! .) Zakaj pa ti sama sebe citiraš? O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se