Brdaus Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 pa še en nasvet: poleg čepa v auspuhu je dobro dati tudi kako ono poceni plavalno kapo (vrečkasto) na števce oziroma instrumentni panel... Jaz osebno inštrumente pokrijem z jelenovo kožo :grim
SiR Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Jaz osebno inštrumente pokrijem z jelenovo kožo :grim tebi verjetn armatura dobr dihta ... na multistradah je mal slabš to narjen :S ;)
Brdaus Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Saj z nafto ni nc narobe...samo bencina naj ne bi ker je bolj agresiven....nafta je pa zakon! .) Tako je.. z nafto ni nič narobe, bencin pa lahko poškoduje O-ring tesnila v ketni (tako mi je mehanik razložil). Prav tako ni dober WD-40 :grrr kar pa po mojem ne uporablja nihče od tu, ane :P tebi verjetn armatura dobr dihta ... na multistradah je mal slabš to narjen :S ;) Ko bi ti vidu mojo armaturko, bi se samo smejal :lol1: :lol1: :D [attachmentid=94532] Stevc.bmp
SiR Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 hehe, huda :-) sam multistrada ma en problem - v instrumentnem klusterju je tut elektronika notri za blokade pa to ... torej - boljš, da se ne zmoči :-) drgač pa - čestitke za inovativn števc :D
gregor46 Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Prav tako ni dober WD-40 :grrr kar pa po mojem ne uporablja nihče od tu, ane :P [attachmentid=94532] :blush: nič več :grrr :slap: Lp, Gregor
Miha Z. Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Motor se puca 2 - 3x v življenski dobi. Največ 1x na sezono. Takrat pa oreng! Da se preveri, očisti, podmaže ipd. Predpriprava za pucanje motorja: :eek: matr maš razmetano... :fredy:
HHV Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 :eek: matr maš razmetano... :fredy: Kirurška miza res ni! :grrr
AlterMann Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Motor se puca 2 - 3x v življenski dobi. Največ 1x na sezono. . . . . [attachmentid=93218][attachmentid=93219] . . . pa če je to potrebno al pa ne. :naughty:
HHV Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 . . . pa če je to potrebno al pa ne. :naughty: Normal. Zanemart ga ja ne smeš! :D
Miha Z. Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 pravjo d mam motor večkrat čist kot umazan....pucanje je tud eno veselje....ponavadi ga zglancam tm na 14 dni :blink: :krneki:
Žarko G. Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 pravjo d mam motor večkrat čist kot umazan....pucanje je tud eno veselje....ponavadi ga zglancam tm na 14 dni :blink: :krneki: sej jst tut,sam zdej se mi pa res ne da! sm ga spucu pol pa sm uletu u eno ugromno lužo :slap: :glare: in uuuaallllaaa, čist je bil blatn sm ga še enkrat spucu pa je bil drug dan čist umazn najbrš se nebi smel vozt glih po snegu :hmm: tko da zdej čakam na dž da bom šu na vožnjo pol pa ga bom v garaži zglancu :grim :P Ja len sm!!!
C4V4L13R Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 pravjo d mam motor večkrat čist kot umazan....pucanje je tud eno veselje....ponavadi ga zglancam tm na 14 dni :blink: :krneki: :grim ko je kriza, včasih prov uživaš med pucanjem :OK:
krava Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Namesto pucanja plasttik in kiča, raje tu pa tam prešlatajte okoli sprednjega zobnika. Zna biti grdo.
Žarko G. Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Namesto pucanja plasttik in kiča, raje tu pa tam prešlatajte okoli sprednjega zobnika. Zna biti grdo. :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim
Brdaus Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Namesto pucanja plasttik in kiča, raje tu pa tam prešlatajte okoli sprednjega zobnika. Zna biti grdo. :grim :grim :grim Daš tisto črno plastiko dol, pa se mali peskovnik pokaže, ane :rolleyes: Kaj češ... tut po luknah in "za ušesi" je treba včasih potegnt :lol:
C4V4L13R Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 tisto ko je za gume našpricat, da se svetjo, ni glih prporočlivo uporablat al? js bi jih posprejov lepo s tistim, kr grdo zgleda zdej, ko se vse svet, gume pa ne. sm me skrbi, da nebi pol kj drsele v ovinku al pa kj :?
Draksler Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 tisto ko je za gume našpricat, da se svetjo, ni glih prporočlivo uporablat al? js bi jih posprejov lepo s tistim, kr grdo zgleda zdej, ko se vse svet, gume pa ne. sm me skrbi, da nebi pol kj drsele v ovinku al pa kj :? Lahko jih namažeš s krpo - ne preveč mokro, samo do roba bočne površine! Tekalno površino pa raje ne, drugače boš moto drsalec ala padalec! :grim Vsekakor pa jaz tega ne počnem - blatno gumo operem z vodo (visokotlačni čistilec) in obrišem s krpo. Sicer se ne sveti je pa 100% čisto in ni sluzasto.....
david46 Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 heeelo zanima me kaj za ene krpe uporabljate za pucanje plastik namreč zdaj imam po motorju airbrush in nebi rad neke rajsal...namreč čistila mam ampak krpe pa sem do zdaj vedno uporabljal neka bela tanka oblačila.... uporablja kdo kake namenske krpe
HyperJack Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 heeelo zanima me kaj za ene krpe uporabljate za pucanje plastik namreč zdaj imam po motorju airbrush in nebi rad neke rajsal...namreč čistila mam ampak krpe pa sem do zdaj vedno uporabljal neka bela tanka oblačila.... uporablja kdo kake namenske krpe Jaz uporabljam nezne krpice od SONAXA. Primerne tudi za kakšno lažje poliranje. Cunj nisem nikoli uporabljal ker preveč rade puščajo sledi, pa še kdaj se najde kakšna groba tkanina :S. Nekaj takega lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se