Skoči na vsebino

Motozbori...vasa mnenja in izkusnje

Lindau

Priporočene objave

Cisto splosno me zanima vase mnenje, izkusnje (najlubsi, najbolsi ...) in vse kar je povezano z motozbori.

In seveda katerih se mislite udelezit v prihodnji sezoni.Pa se to: a imate navado, da si organizirate "support team"?

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem lani bil in tudi to leto zagotovo grem v Lendavo in Pulo. Dolgo pa me že mikajo tudi Udine.

Accelerate 'till you see God, then brake.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer letos nisem bogve kaj na zbore hodil, vendar mislm to popravit v prihajajoči sezoni.

Bil sem le v Velikem Gabru (bolj mimogrede) ter na Novi Štifti kjer je vsekakor zakon.Najbolj faca pa je zapriseženi motorist pater Nik, ki vsako leto tudi požegna motorje in spelje eno mašo za srečno vožnjo.

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Že tri leta obiskujem precejšnje število motozborov doma in v tujini. No ja, v tujini sem zaenkrat bil le v Puli in na Hollisterjih, Biker's week v Faakeer Seeju pa niti ne štejem v motozborsko sceno. Domačih pa ne bi našteval, jih je kar preveč. Če se čez vikend nimam kam dat, obvezno obiščem vsaj enega v bližini. Ostanem pa na nobenemu (razen v Lendavi) čez noč. Nekako se rad naspim, preden vozim, zato mi zgodnjejutranja nažiganja ne ležijo preveč. Res pa je tudi, da sem na večino zborov hodil sam oz. z deklco - kaj naj pa drugega počne zaprisežen Solo rider? Ker na začetku nisva poznala dost ljudi, sva jo pač odkurila domov, preden so se glave preveč razgrele. Mogoče bo naslednjo sezono drugače, ker se bo na zborih gotovo znašel tudi kakšen Motosvetovec, pa bomo lahko skupaj hang-outal. Veselim se že tudi skupnih voženj na zbore, takšnih kot je bila tista na Bled. Kdaj gremo, dekleta, fantje? Elefantentreffen anyone?

Burn to be wild

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne hodim na zbore. Že sama misel na njih me odbija. Dirkalne proge, po drugi strani...

Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V lendavi sem bil zadnje 3 leta... Še vedno bi lahko kaj popravil, sicer je pa fajn če se pride ke že v petek. V soboto pol čist paše na izi si vse skupej vzet pa nažret se ga, mal polenart, žurat zvečer pa v nedeljo nazaj.

V brdih sem bil letos prvič pa je zakon. Vreme je bilo odlično, minus pa veliko število nesreč in pa... hm... veliko število nesreč.

Sicer so bili pa lani wayskiji tudi OK. Škoda da so jih letos zaj* s placom.

Aja... pa medvode letos so bile tudi OK. Škoda da se je uscalo sredi striptiza. Sicer pa zakon. Sploh pa za njihov prvi "moto piknik".

Sicer grem pa pogledat če je kakšen zbor v bližini.

Tako da, drugo leto obvezna lendava, brda, medvode pa če bojo wayskiji kej s placom zrihtal.

Za pulo, udine ipd. pa še ne vem... ni še izpita press.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz sem bil kar na nekaj domačih zborovanjih.Izredno je bilo na Koroškem na Ivarčkem jezeru,Medvode so bile tudi vredu, V Izoli je preveč pihalo-razgled na morje pa je bil fenomenalen.Na nekaj zborih pa je bila žalost.V prihajajočem letu bomo tudi novo ustanovljeni MK SAMURAIˇS po vsej verjetnosti organizirali "moto piknik",seveda če bomo kakšen pameten platz dobili-se bomo potrudili

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

pa je bila žalost.V prihajajočem letu bomo tudi novo ustanovljeni MK SAMURAIˇS po vsej verjetnosti organizirali "moto piknik",seveda če bomo kakšen pameten platz dobili-se bomo potrudili

V čem je fora, da NIHČE ne zna angleščine ko pride do imen klubov.

No, upam da boste MK samurajevi dobili plac.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem bolj kot Furioso - me zbori ne pritegnejo preveč, vožnje pa so moja največja odvisnost. Sicer je pa kar nekaj motosvetovcev, ki imamo isto mišljenje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tudi mene zbori ne zanimajo. najraje sem sam na cesti in po svoje uživam, če so trije motorji je že gužva nak to ni zame.

lp marijan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil sem v Lendavi, na zboru 1 uro, tja in nazaj pa porabil skoraj celo soboto, ker sem šel po stranskih cestah, ki jih prej nisem še nikoli vozil.

Potem pa sem bil motosvetovsko skupinsko še na Beldu in v Vipolžah, kjer smo pa zbora tudi povohali le toliko, da smo malo pojedli in popili, potem pa hajd na motocikline in na cesto.

Motozbor mi je kot dober izgovor, da se prestaviš v tisti konec, vmes in nazaj pa križariš. Ali sam ali pa v skupini, oboje mi je všeč.

Kolikor sem videl pri ostalih, bomo v 2002 skupinsko obiskali kar nekaj zborov, vendar s poudarkom na vožnji.

Brrrm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Motozbor mi je kot dober izgovor, da se prestaviš v tisti konec, vmes in nazaj pa križariš. Ali sam ali pa v skupini, oboje mi je všeč.

Kolikor sem videl pri ostalih, bomo v 2002 skupinsko obiskali kar nekaj zborov, vendar s poudarkom na vožnji.

Zelo dobro povedano --> nimam nič za dodati, ker je to tudi moje mnenje...

Obiskali jih bomo, a sam tolk, da se do tja peljemo, skupaj nekaj popijemo in pojemo, pa nazaj na motorje... Pa da naredimo vtis .. Verjetno bomo največja skupina na vsakem zboru

//0iSe />aTa

-=> //otos/et.co//

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moji zbori so se pa začeli takole.

Kupil motor in pri prodajalcu naletel na Flyer za zbor Noname Riders-ov iz PO. Sem šel, ker sem poznal dva benda, ki sta tam igrala. Spoznal nekaj ljudi (saj veste po pivu ali dveh jezik teče kot namazan). To sedaj bolj ali manj redno počnem tudi sedaj in za odhod na zbor ne potrebujem nobene družbe, ker vedno koga poznam ali spoznam.

Skratka: men je kul.

P.S. Nikoli ne grem na zbor v ravni črti ampak probam narediti čimvečji ovinek. npr. iz LJ v PO čez Vršič :)))

hotschko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja jaz se tudi vcasih potikam po zborih. Ker še ni motorj se to dela na štop al pa z avtom. Sej to sezono bi ze motor (vneto chekiram vsak oglas)!

Drugace pa je na zborih fajn. Mas kaj videt. Lahko tud poslušaš če ti je kaj všeč. Piješ, ješ, spoznavaš.

Na vse skupaj gledam zelo pozitivno, saj se poleg koncertov dogaja še mnogo kaj drugega. Vem, da koncerti niso cilj.

Hodim predvsem v bližino (Dolenjska, Posavje) in pa v Lendavo seveda (priporočam!).

Vsak zbor pa je itak za sebe odvisen al je dober al ne.

MM

--------------------------------

Always rock'n'roll

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Zelo dobro povedano --> nimam nič za dodati, ker je to tudi moje mnenje...

Obiskali jih bomo, a sam tolk, da se do tja peljemo, skupaj nekaj popijemo in pojemo, pa nazaj na motorje... Pa da naredimo vtis .. Verjetno bomo največja skupina na vsakem zboru

//0iSe />aTa

-=> //otos/et.co//

Tudi jest se vama pridružujem z enakim mnenjem! Dobro je imeti izgovor, prit tja, pojest eno plesko, malo pivo popit, pol pa naprej na vožnjo. Koščkov gume in dima iz svojega motorja in jakne pa ne mislim čistit po vsakem zboru. Tolk, da si tam, da spoznaš kaj (koga) novga, pa veselo naprej na vožnjo !

Izgleda, da smo si motosvetovci po tem vprašanju zelo enotni. Pa prav je tko, zato upam, da bomo še dolgo uživali skupaj !

Lojzi ma vas rad

Uredil - lojzi on 02/01/2002 11:24:03

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Verjetno bomo največja skupina na vsakem zboru

//0iSe />aTa

-=> //otos/et.co//

Če se nas bo zbralo toliko kot na novoletnem FS, pa že :))

No, zdaj ko imam motorinček se bom definitivno poskušala pridružit čim več skupinskim razpaljotkam, pa če bodo na motozbor ali kam kar tako.

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pred kakšnimi sestimi leti sem sla prvic na en lokalni zborcic, cisto slucajno, ker sem ravno delala izpit in se mi je zdelo, da bo zanimivo videti toliko različnih motorjev na kupu. Od takrat se stevilo in oddaljenost obiskanih zborov iz leta v leto ekstremno veča. Od začetka je o obisku zbora odločalo predvsem to, kateri bendi nastopajo. V Pulo smo šli predvsem zaradi zaradi morja, tu in tam te kam povabijo ... Lani sem bila skoraj vsak vikend na kakem zboru in sem se že vsega skupaj malo naveličala, ker se stvari že preveč ponavljajo ( isti bendi, iste igre, ...),tako se nekateri zabavamo po svoje.

Dobra stvar zborov je gotovo ta, da imaš nek cilj, kamor se lahko odpelješ in da se tam nekaj dogaja, da lahko prespiš in se drug dan s trezno glavo odpelješ po najdaljši možni poti proti domu - ne morem pa razumeti tistih, ki se še v nedeljo dopoldan pred odhodom na veliko nalivajo s pivom.

No, upam da mi na letosnje zbore ne bo treba več peš, na štop, z vlakom, avtom, "na tazadnjem zicu" ...

LuCy

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

quote:

Ziher, še več nas bo, ko bo moto sezona "v cvetju"...

We haven't seen anything yet!

//0iSe />aTa

-=> //otos/et.co//

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No pa da še kaj povem na temo:

Do sedaj bila na 3 zborih:

2000 Lendava kot sovoznica; poznala nikogar razen bratranca s katerim sem prišla, sam ker je bilo prvič je bilo kar zanimivo

2001 Ptuj, se pripeljala s sposojenim motorjem, pa na krožni vožnji bila sovoznica: drugače pa sem poznala par ljudi, ker sem pač od tam doma, sicer pa se ni kaj prida dogajalo

2001 Ivarčko jezero; brez motorja, nikogar poznala skratka obup. Takrat sem do konca obupala nad moto zbori.

Upam, da se bo zadeva letos kaj spremenila zdaj ko imam motor in poznam vas motosvetovce. Računam na to, da se bomo imeli še bolj fajn kot lani in da bomo skupaj uživali v čim več.

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Ziher, še več nas bo, ko bo moto sezona "v cvetju"...

We haven't seen anything yet!

//0iSe />aTa

-=> //otos/et.co//

Edini problem je, ker ne bomo do takrat razpoznavni. Škoda (MAJČKEEEEEE !)

Lojzi ma vas rad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

...ne se obremenjevati z majčkami ...

Kakšne majčke? Noise? Združeno kraljestvo?

Aja, se že spomnim ... Noise(data) ima na dolgu neke majice z logom Motosveta. Ker pa jih noče in noče "zrihtati", jo raje pobriše med Angleže (po domače: SE DELA ANGLEŽA!).

A nismo v nekem drugem topicu razpravljali o protestnih akcijah pred parlamentom, vlado, sončno upravo, ...? A bi takšen protest priredili pred Noisovim domicilom? (katranperjetračnicapress)

lp Easyrider

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motozbori ? Krasna stvar !Srečaš istomisleče,spiješ pijačo ali dve-družiš se,kar je bistvo vsega 1

Lp

P.S.Kje so majčke ?he,he

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

saj sem to ze rekel ampak se enkrat:

rad mam zbore ampak na vsako vasko veselico pa se mi ne da hodit. rad grem v lendavo, pulo (twin horn) in se kam (predvsem v tujino na kake vecje zbore) pri nas pa ne hodim dosti ker se mi zdi skoda peljat 50 km, 2 dni pit in pol 50 km nazaj. v tem casu mam za sabo lahko ze lepo turo. to me tudi moti pri nekaterih "pravih" bikerjih da merijo svoje bikerstvo po tem na koliko "zborih" (veselicah) so bili.

drugace pa mi je vseeno kaki bendi so na zboru, vazno je da je dobra druzba in ozracje, za bende pa hodim na koncerte (dobrih je na zalost premalo).

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar se tiče zborov jih vidim tako: pivo, uničevanje motorjev, rok, sex če maš srečo in glavobol naslednje jutro. Na zboru sem bil predlani enkrat, lani pa bol po retko. Mislim pa da bom letos prišel na kakega, pod pogojem, da bodo majčke seveda

Grobnik, 1:39.317

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsako letpo obiscem kar nekaj zborov. Letos sem bil na: Motoboom, MK Fire group, MK Kamnik (spretnostna voznja),MK Krokar, MK Potepuh (spretnostna voznja), MD Medvode, MK Freising Riders, MK Orel, MK Gorenc, MK Brda. Na zbor grem predvsem zaradi druzenja z ostalimi motoristi, pa skupinske panoramske voznje, ki je organizirana v sklopu motozbora. Poleti pa se ne udelezujem zborov, ker grem rajsi cez vikend na morje. Na zboru nikoli ne prespim, ker ne pijem preveč (na motorju pa sploh ne!), je pa nasa Slovenija tako majhna, da si v najvec dveh urah doma (Ljubljana) iz kateregakoli zbora. Pa se tko je: sobote mam rezervirane zame in motorje, nedelje pa moram preziveti s svojo bejbo. Tak je dogovor pac!

Komaj cakam Motoboom - s tem se uradno zacne moto sezona, vsaj zame!!!

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!