tejcy Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Mene pa zanima kej več o temu motorčku?Sm gledala po iskalniku ni nič.Ali je kdo že kje kej prebral,slišal kaj o njemu? jaz sm brala v motosi o temu motorju in mi je full lep,pa tud zelo dobro je opisan,na žalost je izdelanih samo 2000modelov. :(,cena pa je 29.900eurov.Izkušenj najbrz nima nubeden :D tko da z besedo na dan če kdor koli kej ve o temu motorčku.
tejcy Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 to je pa slikca upam da se je prpela
bajsi Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 V živo sem videl samo tastaro, na A1 ringu v Avstriji - za moje pojme nič pretresljivega, nisem neki tehnični tip vendar sem prepričan da se z dosti manj denarja da peljat hitreje, oz. je v mojih očeh lepši, ga ne bo treba v Italijo peljat na servis, ne bo vsak del drag kot da si ga kupil v draguljarni itd. itd...... V glavnem mojih simpatij nima. LP Bajsi
gizmOkak Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 super :OK: sam še akrapoviča pa smo v 22.stoletju :wacko: kam pelje vse to :?
Manijak Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Sam spredi je pa marsovsko narjeno vse skup. :) Kak to sploh funkcionira?
lightning Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 matr,če maš par pirov v riti in gre tole mimo ,si že skor v zadregi kako bi stvar definiral :ph34r: .Drugače se kar strinjam z Bajsijem :)
tejcy Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 jah drago je res,sam men je full vsec :) pa ne vem zakj kr tko lepa oblika itd.sam da pa potleh vrzes me je pa groza :wacko:
_Roba_ Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Nevem no...meni vse skupaj cudno zgleda :wacko: Ni to to...
FP Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Jaz poznam ta motor pod imenom Vyrus in sem videl to umetnino na dirkah v Zeltwegu in Brnu, kjer jim je šlo odlično. Zelo dodelani stroji kamor je vtaknjena ducatijeva mašina. http://www.vyrus.it/
ceco Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Zadevo izdeluje dečko, ki je včasih delel v tovarni Bimota in je lastnik vseh patentov in dizajnov, povezanih s tem motorjem. Iz njegove garaže pripeljejo vse v škatli v novo "Bimoto", kjer jo sešravfajo in prodajo. Pri stari Tesi je bil glavni problem ležaj sprednjega kolesa/krmilnega mehanizma. Menda je to sedaj odpravljeno. Pred mesecem sem bral test. Bom poiskal revijo.
vrho1679 Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Tale model je star že skoraj 10 let če se ne motim. Mašina je od Ducatija ( mislim da SS 900 ). Ima drugačne rešitve ciklistike, vendar se zaradi tega ne pelje bolj kot kaka CBR. Bimote so v glavnem jemale mašine od Suzukija ali drugih japoncev ( v preteklosti ), en 2-taktni so pa sami naredili, a se ni najbolj obnesel. Mašino so ponavadi malo navili in jo vstavili v odličen lastni okvir, premze, vzmetenje ipd. pa je bilo samo znanih znamk. Skratka odlični motocikli a za na žalost preveč denarja. Včasih je bila to legenda, a je bolj utonila v pozabo. Bimota ne izdeluje več motociklov. Nekaj se pa šušlja, da bodo spet začeli. http://www.bikepics.com/bimota/ TESI 1D letnik 93
ceco Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Rok, malce zarjavela podatke imaš. Bimota je že ta x tič vstala od mrtvih. Nazadnje so propadli zaradi 500 ccm dvotaktnika. predtazadnjič pa takrat, ko so japonci začeli delat poštene okvirje, preplonkane od Bimote. Težka je tale vizionarska.
vrho1679 Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Rok, malce zarjavela podatke imaš. Bimota je že ta x tič vstala od mrtvih ... In katere modele Bimote sedaj izdelujejo :hmm: ? No, zadnje kar vem o delu te znamke je tole -> http://www.bimota-central.com/news/0306/24.asp , a to so le prototipi. Proizvodnje ni. Na uradno stran www.bimota.it pa vsaj jast ne morem prit. Morda tam kaj piše. Če se ne motim je tole prva Bimota iz Leta 75/76. Naredili so jih 10, drugače so pa prodajali dele kot kit. Reče se ji HB1 in ima mašino od HONDE CB750. Dizajn by Massimo Tamburini. Pa še indeks kaj se je dajalo v nekatere modele... še kakšna zanimiva stvar se pa najde na http://www.bimota-enthusiasts.com/
vrho1679 Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 (popravljeno) No tukaj pa piše nekaj o Bimotini vrnitvi -> http://www.motoring.co.za/index.php?fArticleId=2181174 Popravljeno Avgust 19, 2004. Popravil Rok
tejcy Objavljeno Avgust 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 JA drgac bimota je spet na konju,tole masinco k sm jo jaz objavla bodo prvi let nardili samo 30 modelov naslednje leto 80...Je pa to kull stavrca od ducatija 992 motor. Drgač pa o motorčkiu par podatkov: Moč: 62 Kw(84KM) pri 8000/min NAvor: 94 Nm pri 500/mon Motor: V90- dvovaljni- zračno hlajen - 2 vetila na valj Vrtina x gib: 94 x 71,5 Prostornina: 992 ccm Kompresija: 10:1 Dovod goriva: Vbrizg,Mareli,grla premera 45mm Sklopka: Večlamelna, suha Menjalnik: 6 stopenjski,veriga Okvri: dvojna aluminjasta podkev Vzmetje spredaj:nihanje vilice,nastavljiv blažilnik z zračno vzmetjo, zadaj:nihajne vilice,nastavljiv blažilnik z zračno vzmetjo. Gume: spredaj 120/70 - 17 zadaj 180/75 -17 Zavore: spredaj: 2x 320 mm + 4-batna čeljust Brembo,zadaj 1 x 210 mm +-batna čeljust Brembo MEdnosna razdalja: 1.375mm Posoda za gorivo: 13 l Suha teža : 154 kg tole bo pa vse kar vem :P
Zok Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 od ducatija 992 motor. :blink: :blink: :blink: :? ...mislis od Multistrade?? :?
batzajla Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 [TESI 1D letnik 93 men se za ta letnik zdijo linije precej sveže,lepe :)
tejcy Objavljeno Avgust 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 :blink: :blink: :blink: :? ...mislis od Multistrade?? :? to pa prevec zdele prasas se bom pa pozanimala :D
borisk Objavljeno Avgust 20, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2004 ja od multistrade je motor mal je podhranjen glede na izgled. kar se pa okvirja tiče je pa state of the art edi mal predraga je lp boris
gizmOkak Objavljeno Avgust 20, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2004 men se za ta letnik zdijo linije precej sveže,lepe :) ne pozabi d je to italijanski design....oni so pred vsemi glede tega... samo da se sija :grrr še dobro d majo motorje od japančkov, po večini .)
tejcy Objavljeno Avgust 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 ne pozabi d je to italijanski design....oni so pred vsemi glede tega... samo da se sija :grrr še dobro d majo motorje od japančkov, po večini .) uh ja :D ce ne bi mel drugih motorckov bi blo problem :wacko:
kristian Objavljeno Avgust 25, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2004 Sem gledu podatke na Vyrus In ima motor še celo manj kg. V specifikaciji piše da je suha teža motorja 137 kg! Ekstremno malo! Po moje mora motor letet čez ovinke kot le malo drugih motorjev. Če ne druga je prav prijetno videt takšne eksote.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se