Furioso Objavljeno December 29, 2001 Opozori Objavljeno December 29, 2001 Ma saj je verjetno že stara novica, samo je pa vseeno lep. V nizki resoluciji: http://213.140.4.218/multimedia/calendario..._sbk_eng_60.zip Visoka resolucija: http://213.140.4.218/multimedia/calendario..._sbk_eng_80.zip Uporabno za natisnit ali za namizje (wallpaper). Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Furioso Objavljeno Januar 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 A je dober koledar, a ne?!? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Ghost_R1 Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 Super predvsem marec Grobnik, 1:39.317
billy Objavljeno Januar 12, 2002 Opozori Objavljeno Januar 12, 2002 Upam da me ne bote napizdli,ampak verjetn ste bolje obveščeni in bi rad vedel kje bojo vozli naši kot so Malec,Hercigonja,Camlek,Jerman,(vaš)Ljubič,pa še kdo!
Roman Objavljeno Januar 13, 2002 Opozori Objavljeno Januar 13, 2002 Bom jutri Balina (Hercigonjo) vprašal še za ostale, sicer sem mu pa že povedal za Motosvet, pa se bo mogoče kar sam oglasil.
Ghost_R1 Objavljeno Januar 13, 2002 Opozori Objavljeno Januar 13, 2002 quote: Upam da me ne bote napizdli,ampak verjetn ste bolje obveščeni in bi rad vedel kje bojo vozli naši kot so Malec,Hercigonja,Camlek,Jerman,(vaš)Ljubič,pa še kdo! Glede Ljubiča ti lahko povem, da kolikor mi je znano, bo za kakšno leto verjetno nehal (baje ukinli klaso 600 super sport) vrno pa naj bi se v Superstock????? Ni 100% da so informacije pravilne Grobnik, 1:39.317
billy Objavljeno Januar 13, 2002 Opozori Objavljeno Januar 13, 2002 Moje skromno mnenje bi blo,da je klasa superstock za naše razmere kar primerna in je čudno, da se je ne udeleži več tekmovalcev?Cenovno je kok tolk sprejemljiva,zanimiva pa glih tolk ko en superbike.Glede na to da smo Slovenci znani po tem,da imamo radi hitre stroje in voznike je to prav škoda!
Ghost_R1 Objavljeno Januar 13, 2002 Opozori Objavljeno Januar 13, 2002 Ja mislim da se bo tako večina preselila v to klaso bomo vidli kaj bo, upam da bo letos bol zanimivo Grobnik, 1:39.317
Roman Objavljeno Januar 14, 2002 Opozori Objavljeno Januar 14, 2002 quote:Upam da me ne bote napizdli,ampak verjetn ste bolje obveščeni in bi rad vedel kje bojo vozli naši kot so Malec,Hercigonja,Camlek,Jerman,(vaš)Ljubič,pa še kdo! Balin mi je rekel, da bo tudi letos vozil YU DP superbike (balkanskega ne, ker sponzor ni zainteresiran), nekaj dirk EP 600, če bo pa denar, pa mogoče tudi eno svetovno (suprbike), za Malca ve samo za YU-DP, Jerman naj bi tudi letos vozil prvenstvo endurance v razredu SP - za kitajsko moštvo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se