Skoči na vsebino

Priporočene objave

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A je dober koledar, a ne?!?

Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!

Objavljeno

Super predvsem marec

Grobnik, 1:39.317

Objavljeno

Upam da me ne bote napizdli,ampak verjetn ste bolje obveščeni in bi rad vedel kje bojo vozli naši kot so Malec,Hercigonja,Camlek,Jerman,(vaš)Ljubič,pa še kdo!

Objavljeno

Bom jutri Balina (Hercigonjo) vprašal še za ostale, sicer sem mu pa že povedal za Motosvet, pa se bo mogoče kar sam oglasil.

Objavljeno

quote:

Upam da me ne bote napizdli,ampak verjetn ste bolje obveščeni in bi rad vedel kje bojo vozli naši kot so Malec,Hercigonja,Camlek,Jerman,(vaš)Ljubič,pa še kdo!

Glede Ljubiča ti lahko povem, da kolikor mi je znano, bo za kakšno leto verjetno nehal (baje ukinli klaso 600 super sport) vrno pa naj bi se v Superstock?????

Ni 100% da so informacije pravilne

Objavljeno

Moje skromno mnenje bi blo,da je klasa superstock za naše razmere kar primerna in je čudno, da se je ne udeleži več tekmovalcev?Cenovno je kok tolk sprejemljiva,zanimiva pa glih tolk ko en superbike.Glede na to da smo Slovenci znani po tem,da imamo radi hitre stroje in voznike je to prav škoda!

Objavljeno

Ja mislim da se bo tako večina preselila v to klaso bomo vidli kaj bo, upam da bo letos bol zanimivo

Objavljeno

quote:Upam da me ne bote napizdli,ampak verjetn ste bolje obveščeni in bi rad vedel kje bojo vozli naši kot so Malec,Hercigonja,Camlek,Jerman,(vaš)Ljubič,pa še kdo!

Balin mi je rekel, da bo tudi letos vozil YU DP superbike (balkanskega ne, ker sponzor ni zainteresiran), nekaj dirk EP 600, če bo pa denar, pa mogoče tudi eno svetovno (suprbike), za Malca ve samo za YU-DP, Jerman naj bi tudi letos vozil prvenstvo endurance v razredu SP - za kitajsko moštvo.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!