Skoči na vsebino

ZZR 1100


mimixtz

Priporočene objave

torej,

čez nekaj mesecev bom kupoval motor in v oči mi je padel tudi tale, o katerem pa na tem forumu po uporabi iskalnika sodeč ne piše (še) nič konkretnega.

Moči je po podatkih sodeč dovolj, udobja po slikah sodeč tudi kar nekaj, pred leti ga je imel kolega, vendar se nisem nikoli vozil z njim. kolega se je z njim kmalu razpičil, tako da mi kaj veliko ne more povedati. <_<

Zato sprašujem tukaj: a so imeli kakšne posebne napake?

kaj se najpogosteje kvari?

Na kaj je potrebno biti poleg ''standardnih'' stvari pri tem modelu še posebej pozoren?

Sprašujem za let. nekje 95-97.

Ali kdo ve kaj konkretnega o temle, ki se prodaja (za sicer zelo visoko ceno, ampak me zanima bolj kar se samega motorja tiče)?

http://www.(Zbrisano&#33; Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=12927

Vem, da so alternativa za tak denar še Bandit, pa še kaj bi se našlo. Ampak trenutno me zanima za ZZR, čez 2 meseca ali še prej si moram biti popolnoma na jasnem, kaj bom kupil.

P.S.: SuperTeneretka je šla od hiše in me že malo trga. :angry:

No, na koncu mi vendarle ''lahko'' priporočate še kakšno ''alternativo''.

Motor kolikor toliko udeben za 2, obenem pa naj bi se z njim dalo tudi sam samcat uživat v ovinkih, pospeških in moči. Pri slednjem nimam omejitev, raje več kot manj. če pa že obstaja kje kaj podobnega, potem pa Ice sorry, je*i ga, briši, zaklepaj. Saj zaradi mene še nisi imel veliko dela tu gor. :)

Ravno juri odhajam na dopust za en teden, tako da ne vem, kako bo kaj na Pagu z možnostjo dostopa do interneta? Se bom potrudil.

Popravljeno . Popravil mimixtz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motor je res lep!Kako pa tip ve da je na motorju troslojna barva in zakaj bi to izpostavljal???Še nikoli nisem v oglasu zasledil da bi to kdo napisal.BTW koliko slojev barve imajo ostali??Priznam ,nisem ličar :o :ph34r: :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mimi,

Lepo zgleda, je pa menda udobna zadeva. Ga pa nisem nikoli vozil.

Priporočami ti da vprašaš v Trgomotu. Serviser, ki šraufa motorje je imel mislim da prav takega. Razen tega je pooblaščen za Kawasaki, tako da je že gotovo imel kakega na mizi.

LP pa dober nakup!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Odločno preveč dnarja za ta letnik IMHO... poglej če bo kej ketnca za ventile za zamenjat, vzemi koga sabo da se izmeri kompresija, pa klasika... kolk je kej kriv geštel, ležaji v križu, stanje semeringov vilc, ketna, zobniki, ventili za naštelat....

Pa ko kupiš itaq zamenjat olje pa filter.... pa antifriz pa tko naprej.

Aja, pa poglej še malo diske... niso pocen špas.

Sicer se mi je pa zdel malo dolg za čez ovinke, sicer pa komot za peljat. V nižjih obratih čist lepo civiliziran, od cca 5000-6000 se mu pač spul večina končkov...

Pri 1200 sem pa imel občutek da že skor od začetka pul k zmešan. Nejbrž sam za navadit se.

Glede žejnosti.... 5 pa raj 5,5 do kolkrtiščiš... bo Damjan povedu.

Nebisegabranu.

Praši kaj se je zgodl z original auspuhi.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na videz zlo lep, glede barve bi se strinjal z Jasonom :lol1: Ce bi blo z njim vse o.k. bi ga recimo vzel ce ceno spusti za 70-100k - v primeru kake hitre manjse okvare mas vsaj kes za to popravilo. Sem pa skoraj ziher da je to barvano ker se sveti ko nov - zato tud povdarja barvo. In pa teh 300km/h mi ni kaj prevec vsec - ocitno je da ga tisci do amena kar za 9 let stari motor ni glih priporocljivo - tud stari ata ne more laufat pod visokimi obrati dolgo casa ker slej ko prej crkne :cry:

Ce bos kupo mej v rezervi cca. 200k za servise v kratkem - ce nisem reko se premalo O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V oglasu piše troslojna perla barva, kolikor jaz vem je nekoč to pomenilo barvo ki se spreminja glede na vpadni kot svetlobe, full hudo za videt.

LP

LEteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!