Noise Objavljeno Januar 2, 2002 Opozori Objavljeno Januar 2, 2002 Kua pravite? http://www.motosvet.com/motonews.asp?Art_I...=184&M_ID=12002 Kljub temu, da nisem ravno pristaš nagcev, mi je tale zelo všeč. //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
mimixtz Objavljeno Januar 2, 2002 Opozori Objavljeno Januar 2, 2002 Všeč. Ampak raj bi meu Tigerja. ace
klimbra Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Ko me bo pa tretja puberteta razmetala........takrat pa tega ubodem......DEFINITIVNO!!!!!! Klimbra.....preprosto neponovljiv
Furioso Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Fugly. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
suzuki Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Hola! Q: A veste, zakaj Anglezi ne izdelujejo racunalnikov??? A: Ker ne vedo, kako naredit, da bi olje puscal... Hja, tko je to... zato (se vedno) NE, hvala. LP suzuki
vrho1679 Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Neprimerno grši od speed triple, pa še cena bo dosti višja od konkurence baje
Ice Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 kaj naj jaz s 600ko? speed triple rules...ce ze triumph ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
vrho1679 Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 MCN: You criticise "ugly" Speed Four očitno ni samo meni grd temveč tudi angležom. Če bodo pri Triumphu tako nadaljevali bodo sped šli v k...
Roman Objavljeno Januar 3, 2002 Opozori Objavljeno Januar 3, 2002 Osebno mi ni všeč, se pa spomnim raznih jajc izpred mnogo let z dvama lučema spredaj, pa že takrat niso palili-nič novega samo bolj out.
T-boy Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Mesec in pol zaenkrat zelo zadovoljen lastnik tega nagca :grim . Seka, glede sounda pa samo, da je subwoofer vgrajen serijsko :naughty: . O lepoti pa kdaj drugič... Se vidimo na asfaltu...
wind Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Hehe, zanimivo brati odgovore izpred 4ih let.. Napovedi kritikov se nekako niso uresnicile... :photo:
wind Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 No, ampak zgodba Speed Foura se izteka.. Letosnje leto vec ni v prodaji, ker Triumph pospeseno dela na baby Speed Triplu, ki bo temeljil na motorju iz Daytone 675.. Predstavitve se obljubljajo za pomlad. Drugace pa je Speed Four kar izpolnil pricakovanja glede prodaje, precej bolj kot njegov cestni brat TT600..
T-boy Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Prvega ne pozabis nikoli... :rolleyes: http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...handling-bikes/ :naughty: :whistle: :naughty: :whistle:
stjan Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 Kej je ta tema zelo živa , moram malo oživeti zadevo. Zanima me kje je kakšen dober serviser za triumphe, ki bi moji 4. nastavil amortizerje. Po možnosti blizu Koroške.
T-boy Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 Kej je ta tema zelo živa , moram malo oživeti zadevo. Zanima me kje je kakšen dober serviser za triumphe, ki bi moji 4. nastavil amortizerje. Po možnosti blizu Koroške. Osebno poznam le dve varianti: v SLO Jerman (Depala vas pri Trzinu) in v AUT Motorradklinik (Lipnica - Leibniz). Izbira je tvoja... :trance_33_sleep:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se