MDR Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 MDR.....kdaj bova midva dovolj nora.....da se postopiva česa podobnega :naughty: :naughty: :slap: Ne bova (oz. ne bom) :nono: M.
raubritter Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 In tud prikolčar se je pelu kontra po avtocest :whistle: :whistle: (seveda pod kontrolo dobrega voznika) :OK: :OK: :slap: :slap: Honda se je dobr obnesla,tko na snegu,u blatu in kot tovorno vozilo :OK: mogoče je kje kakšna slika natovorjene honde,uglavnem brez prikoličarja ,bi se namučl vso opremo znost u camp .)
gerholdd Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 ni slike, ker je bila tolk nabasana, da ni šla na eno sliko :evilgrin: no ok, lahk bi naredu panoramsko sliko :krneki:
hilton Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 :worship: :worship: :worship: :worship: problemi z snegom pa tako na wekselgebitu???
Rude Boy Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 kje ste skrivali pujsa med potjo mi je vseeno :worship: a imam občutek da so bila drva dražja od njega samega ?! :rolleyes:
raubritter Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 kje ste skrivali pujsa med potjo mi je vseeno :worship: a imam občutek da so bila drva dražja od njega samega ?! :rolleyes: pujsa nismo nč skrival(smo imel papirje) tko ,da u primeru kontrole nebi imeli težav,drva so ble tut iz slo,ker gor lahko dobiš za 5 eur vez drva,ni pa rečen,da bodo drva gorele,večinoma se bolj kadi kot gori :D :D
TONTO Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 ni slike, ker je bila tolk nabasana, da ni šla na eno sliko :evilgrin: no ok, lahk bi naredu panoramsko sliko :krneki: JE JE slika TAKO SE PA DRVA VOZI
mbrane Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 :unsure: no, saj zgledalo je pa res hecno, ko so popadali ko domine :whistle: noja, bolj podobno je bilo keglanju :krneki:
raubritter Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 :unsure: no, saj zgledalo je pa res hecno, ko so popadali ko domine :whistle: noja, bolj podobno je bilo keglanju :krneki: :music2: Tebi s sendvičem in Kokto v toplem kombiju je pa res lahko smešno. :music2: ..... :music2: .... :naughty: sej res gerhold je sam sendviče jedu .) pa nam se je smejov ,prvič k nismo mogl kakšnega kamiona prehitet,pol k nas je vetr metov po cest,pol pa še ta sneg,uglaunem dobr ,da je bil gerhold :D u kombiju in je vse poslikov,sej drgač neb noben vrjev,da se lahko v avstriji vreme spremeni od snežnega meteža do sonca v cca 30 km :naughty:
gerholdd Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 pa še dva sem pobral, ko sta jima motorja crknila :OK: brez mene en ne bi vidu Elefantov, ta drug bi jih pa od žene slišal, ker bi bil pozno doma :whistle:
raubritter Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 pa še dva sem pobral, ko sta jima motorja crknila :OK: brez mene en ne bi vidu Elefantov, ta drug bi jih pa od žene slišal, ker bi bil pozno doma :whistle: Gerhold je biv metla,pobirov je tiste,ki so odstopili :D :D uglaunem dobr smo se spomnl tole s kombijem,ideja je od lani, ko me je skrbel za vzdržljivost jawe :D :D
raubritter Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Elefantenpujsek dobr si ga speku :worship: mau je mankov ,da ga sploh neb :D :D :D kriv bi biv drvar :headbang: k ni dobre drva prnesu :headbang:
mačka27 Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Aloha! Lepo, da ste srečno doma..... Vsm :worship: :worship: :worship: Na žalost (ampak po slikah- na srečo) delam samo ob vikendih in ni blo varjante (pač bo ljubav potrebovala nove gume in prioriteta je prioriteta), hi,hi,hi.... upam pa da me bo pamet srečala do drugega leta :whistle: :whistle: :whistle: O:-)
mbrane Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 dobr si ga speku :worship: mau je mankov ,da ga sploh neb :D :D :D kriv bi biv drvar :headbang: k ni dobre drva prnesu :headbang: Pujsek res skoraj ne bi bil perčen, smo pa imeli najlepši in najbolj bogat dim na zboru. :bounce: :bounce: :bounce:
TONTO Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 In najbol krvave očke, :eek: :eek:
volk Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Doma :D :yea1: Včeraj smo rabili 2 ure za 2km, da smo prišli s prizorišča. In pri teh dveh km je ostalo Danes pa divota od vremena do Jesenic :huh:
raubritter Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Doma :D :yea1: Včeraj smo rabili 2 ure za 2km, da smo prišli s prizorišča. In pri teh dveh km je ostalo Danes pa divota od vremena do Jesenic :huh: dobr ,da sta srečno pršla domov,celo pot ko smo se vračali domov sem mislil na vaju,Ana je rekla ,da bosta štartala okol 9.00h,torej 2 uri za nami,vreme je blo pa iz minute v minuto slabše,uglaunm da sta doma :yea1: :yea1: se vidmo :yea1: :yea1:
Rokovnjač Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 slike letošnjega srečanja si lahko ogledate na naši spletni stranihttp://www.mk-raubritter.com vsa cast udelezencem! :worship:
Motorist_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Zaradi slike "vsi naši na tleh" ste že žive Legende ! ! Čestitke (tudi fotografu). lp
Vale Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Svaka čast vsem, Ani pa še posebej :worship:
TONTO Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Zaradi slike "vsi naši na tleh" ste že žive Legende ! !Čestitke (tudi fotografu). lp Ja prou ŽIVE :grupni: -še dobr da ne POLOMLJENE :hooray: :hooray:
TONTO Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 ma smo imeli tudi malo blata, no se spodi je bilo pa zmrzjeno, tako da si lahko padel kjer si sinajmanj mislil in želel
TONTO Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Pa tudi muzika je bila neumorna ne glede na uro in čas dneva MOTORKA&SIRENA
TONTO Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) imeli smo idealno vreme za vožnjo z motorjem sam de pihlja pa makar 100/uro Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil TONTO
Cartman Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Pa tudi muzika je bila neumorna ne glede na uro in čas dneva MOTORKA&SIRENA ma motorka nima sable!?!? :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se