TONTO Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Smo ketno rabl da smo jo okol kolesa navil ,drgač ni šlo iz doline gor :whistle: :whistle:
jager Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Carji ste ni kej :headbang: :worship: :worship: :worship:
DivjaSvinja Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 No ja tolk od drvarjev :rolleyes: :rolleyes: drva so bla čist vredo sam kaj ko kurjači ne znajo pravilno zakurt in pečt. Še sreča da sem si na koncu možgane oddojka prboru in mu jih srkau vn z lobanje. Pač nekateri mormo dokazat de smo taprave DIVJE SVINE :naughty: :naughty: Blo pa supr pa fejt družba!
volk Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Tole se je pripeljalo iz GB :hmm: Tam zadaj nekje je sedela baba ko na traktorju v prikolci
bmwslo Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 :slap: :slap: :slap: :slap: Vsaka vam čast še enkrat :worship: :worship: :worship: Super slikce, očitno je blo pa tudi vzdušje tako :OK: :OK:
ZD€N€ Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 To je pa že preveč zame!!!!! Vsaka čast :worship:
zverca Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 prva liga :OK: ,priklon do alsfalta :worship:
TONTO Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 prva liga :OK: ,priklon do alsfalta :worship: Pazi na glavo, :worship: ali pa nadeni čelado :whistle: :worship:
kotzi Objavljeno Februar 1, 2008 Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 Svaka čast, res ste CARJI! Sem brez besded! Jest čakam na bolš vreme!! Lep pozdrav vsem! Iztok
slivič Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 Vrnili smo se v ponedeljek z ET-ja 2008 :yea1: in končno mi je uspelo spraviti fotke v albume na webshotu :naughty: . Žal niso tako atraktivne, kot prejšnja leta :photo: saj je bilo snega toliko, kot popra v juhi. Le povratek v nedeljo je bil...hm, hm-- naporen :headbang: . Do Solle, 2200m, sem rabil skoraj tri ure :hmm: - še polži so me prehitevali!!? Prespali smo v hotelu, preživeli lep večer ob kramljanju in v ponedeljek krenili domov. :lol1: Torej -tukaj je povezava na moje albume:::: http://community.webshots.com/user/silvo121 Uživajte. Dobrošel kak komentar na slike. :topic: S
volk Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 Vrnili smo se v ponedeljek z ET-ja 2008 :yea1: in končno mi je uspelo spraviti fotke v albume na webshotu :naughty: . Žal niso tako atraktivne, kot prejšnja leta :photo: saj je bilo snega toliko, kot popra v juhi.Le povratek v nedeljo je bil...hm, hm-- naporen :headbang: . Do Solle, 2200m, sem rabil skoraj tri ure :hmm: - še polži so me prehitevali!!? Prespali smo v hotelu, preživeli lep večer ob kramljanju in v ponedeljek krenili domov. :lol1: Torej -tukaj je povezava na moje albume:::: http://community.webshots.com/user/silvo121 Uživajte. Dobrošel kak komentar na slike. :topic: S Jaz sem jih že nekaj spravil v svoj album ker tebi je ratalo več :worship: Sploh onga goseničarja potem nisem več dobil
Red Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Vrnili smo se v ponedeljek z ET-ja 2008 :yea1: in končno mi je uspelo spraviti fotke v albume na webshotu :naughty: . Žal niso tako atraktivne, kot prejšnja leta :photo: saj je bilo snega toliko, kot popra v juhi.Le povratek v nedeljo je bil...hm, hm-- naporen :headbang: . Do Solle, 2200m, sem rabil skoraj tri ure :hmm: - še polži so me prehitevali!!? Prespali smo v hotelu, preživeli lep večer ob kramljanju in v ponedeljek krenili domov. :lol1: @slivič, :worship: Smo uživali ob fotkah, fantastične so! Res vsaka ti čast, ob takih pogojih spravit še tolko materiala fküp. Mislim, da bomo malo lažje sledili temi pri Karliju :beer2: .
Red Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Danes je v tedniku 7 dni izšel članek Slonje srečanje, povzetek letošnje zimske avanture. Spisal stari mačkon Silvo Feuš iz Lotmerka, Prlekija. Res prijeten članek, za vse, ki jih Elefanten zanima ali pa za zadevo slišijo prvič....za knedl dobiti ;) . Bravo @slivie, vse pohvale! :OK:
TONTO Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 (popravljeno) ?????????????????????? Iskal med mojim arhivom in končno dobil, ???letijo na to, da se bi spomnil naslednji dan, kaj moram poiskat. Sem dolgo iskal, /seveda ker sem vseeno pozabil,/ in dobil saj si mislil na tega, eden je tudi v muzeju na Vranskem samo ne vem če je že vozen. SLIVIJE Članek si pa dobro napisal, ni kaj :OK: Pozdrav na vaš konec s primorskega. :yea1: :yea1: Popravljeno Marec 4, 2008. Popravil TONTO
theone5 Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 Pozdravljeni snežni jezdeci! http://www.bvdm.de/et.html Vidim, da je forum zamrznil zadnjih nekaj let tako, da je zadnji čas da ga oživimo... Kdo vse gre letos na srečanje slonov? borutek 1
borutek Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 Pozdravljeni snežni jezdeci! http://www.bvdm.de/et.html Vidim, da je forum zamrznil zadnjih nekaj let tako, da je zadnji čas da ga oživimo... Kdo vse gre letos na srečanje slonov? ITAK!
GOSAK Objavljeno December 25, 2011 Opozori Objavljeno December 25, 2011 kako je v DE glede zimskih gum na motorjih?so že obvezne?
sohen Objavljeno December 25, 2011 Opozori Objavljeno December 25, 2011 kako je v DE glede zimskih gum na motorjih?so že obvezne? Z 1.1.2012 bodo obvezne.Lahko pa boš namontiral verige na letne gume!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se