MiNa Objavljeno Januar 29 Opozori Objavljeno Januar 29 (popravljeno) Bo treba pohitet... Letos : 2024 vom 2.2. bis zum 4.2.2024 Za nas, ki si bomo iz toplega kavča ogledoval... Popravljeno Januar 29. Popravil MiNa
smasher Objavljeno Januar 29 Opozori Objavljeno Januar 29 pred 3 urami, MiNa pravi: Bo treba pohitet... Letos : 2024 vom 2.2. bis zum 4.2.2024 Za nas, ki si bomo iz toplega kavča ogledoval... Imaš pa čas se pripravit za Mamute... Pa še bližje so kot elefanti. 😉 MiNa 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 29 Opozori Objavljeno Januar 29 Mah, ja.. po eni strani me mika, po drugi pa... kapavem, bom v soboto nadvse zgodaj zjutraj videl a se mi da al ne. MiNa 1
Kugelschreiber Objavljeno Januar 29 Opozori Objavljeno Januar 29 34 minutes ago, Dr_Jakob said: Mah, ja.. po eni strani me mika, po drugi pa... kapavem, bom v soboto nadvse zgodaj zjutraj videl a se mi da al ne. Str si ratal. Bene volje vec. MiNa 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 29 Opozori Objavljeno Januar 29 pred 6 urami, Kugelschreiber pravi: Str si ratal. Bene volje vec. Volja je, higiene ni.. (gor, namreč). Še zdej se mi gabi od 2016
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se