raubritter Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 takole zdej zgleda gor http://thurmansbang.de/formulare/ele2.pdf ja nč ,bolš sneg ,kot blat :D me zanima :hmm: koko se bo jawa obnesla v takih razmerah :D takole zdej zgleda gor http://thurmansbang.de/formulare/ele2.pdf ja nč ,bolš sneg ,kot blat :D me zanima :hmm: koko se bo jawa obnesla v takih razmerah :D
Zdrawc Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 ja nč ,bolš sneg ,kot blat :D me zanima :hmm: koko se bo jawa obnesla v takih razmerah :D A weš, da bo :grim ker je take fajn barve :naughty:
Motorist_ Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 takole zdej zgleda gor http://thurmansbang.de/formulare/ele2.pdf Ni ravno veliko. Smo ga že bistveno več "doživeli in preživeli". Sicer se pa lahko čez noč slika popolnoma "popravi" (več snega ali bognedaj odjuga - blato !) Srečno "slonom". lp
ZEKKO Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 ja nč ,bolš sneg ,kot blat :D me zanima :hmm: koko se bo jawa obnesla v takih razmerah :D To pa res,sneg je dost boli kot blat. Pa snegh lohk zravn vina prkuhaš :P :P z blatom lih neb šlo :grim za jawo pa navem kk bo delala,sam če si porajtov z kašnm podrtijam se eni prpelejo se ti ni treba bat :OK: dobr se ga mejte mogoče se drugo leto gor na slonih ayde :naughty:
Sanda7 Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 nej vas greje ljubezen in alkohol da mi ne pomrznete
_THUNDER_ Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 fotogalerijo oz. komentar lanskega srečanja najdete tudi na.... www.mk-kurent.si/
Motorist_ Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 Tv poročilo z letošnjega ET bo možno pogledati jutri 29. 1. ob 17:45 na BR sat programu (eden od prispevkov v oddaji Abendschau). lp
Sanda7 Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 raubitterji so že na toplem videt so bili kr zjebani za podvig pa sem jim tudi segla v roko in čestitala bravo fantje,svaka vam čast :worship:
snoopy Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 Sm mal slike gledu- :worship: :worship: Res vsa čast vsakemu ki je šel!!
gerholdd Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 raubitterji so že na toplem Ja res je, že nekaj ur smo doma :OK: :OK: Slike pa lahko vidite na www.mk-raubritter.com
raubritter Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 ja Raubritter-ji smo vesel ,da smo se vrnili živi in zdravi :OK: jawa je premagala pot brez okvare :OK: :OK: ,ampak letos se je vreme mal poigralo ,v petek zvečer veter+sneg,v soboto sneg+sneg,mislim ,da je vsakega skrbel kako bo prišel domov v takem vremenu :hmm: v soboto mi je Java zmrznila čist ,snežni metež jo je popolnaoma zasul s snegom,porabili smo kar 2 uri ,da smo jo spet spravili v pogon :OK: v nedeljo zjutrej zalaufa brez problemov ,vendar samo na en cilider(desni ni delov),zamenjam svečko delaaa :OK: počas štartamo seveda pada sneg,ne velik pridemo do Passaua,brez snega cesta mokra naprej do doma lepo vreme :OK: za pot smo porabili (470 km) 8.5 ur ,s postanki točenje goriva+karawanke ,java je zmogla hitrost(80 km/h) :(nisem pričakoval take porabe goriva (8l na 100km)Klemen je pokuril pri taki hitrosti (klr 650) polovico manj.Veseli smo da smo Raubritter-ji spet doma :OK: Letos je bilo na Elefantih cca 20 slovencev :OK: z motorji ,redna zasedba iz Ptuja,Tone+Pučko (kevder),motorist iz Metlike+midva :OK: :OK: v družbi Mk Sairah+klapa7 smo preživeli lepe trenutke na 51 elefantenttrefen :OK: se vidmo spet drugo leto :yea1: :yea1:
bmwslo Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Kapo dol fantje :OK: Vsaka vam čast :worship:
gerholdd Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Jawa je zdrzala pot gor in nazaj Tudi taki orenk motorji (kot je Benelli) so goraj. Sicer v teh razmerah niso za nobeno rabo ... Pogled iz prikolice 51. srecanje ... zasnezeno je pa res ... Jawa se dobro obnese tudi pri dostavi drv Pivo je kr zmrznilo in smo ga morali odtajat ... Le kaj ga greje, da je nag pod tem kozuhom ... Tile so si pa kr odojka prvosli ... No, pa je zacelo naletavat... Močno naletavat ... Pa gremo domov ... Razmere so se mal izboljsale ... Skoraj doma ... Karavanke ...
Lowrenc Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Ma kdo sliko od unih dveh angležev? Doma mi noben ne verjame, ko govorim o njunem podvigu... :slap:
Zdrawc Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 (popravljeno) Jawa je zdrzala pot gor in nazaj :worship: :worship: :OK: Čestitke, vsem ki ste to sfurali :D Le kaj ga greje, da je nag pod tem kozuhom ... tetovaža, pa kak litr šnopca............ najbrž :grim Slike pa lahko vidite na www.mk-raubritter.com A kaj updejtate, da mi noče zagnati vaše strani :hmm: Popravljeno Januar 29, 2007. Popravil Zdrawc
snoopy Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Ma kdo sliko od unih dveh angležev? Doma mi noben ne verjame, ko govorim o njunem podvigu... :slap: Kakšnem podvigu?
gerholdd Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Se opravicujem, zal spet so neke tehnicne tezave s streznikom (zal ni v moji moči, da bi kaj naredu, razen da kontaktiram ustrezne ljudi). Dokler ne bo stran porihtana, pa lahk vidite slike na http://gerholdd.moj-album.com
Lowrenc Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Od unih dveh angležou, ko sta tam po snegu z motorjem dirkala oblerčena samo čevlje :lol1:
gerholdd Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 hehe ... aja, Angleza sta bla ta dva? Ja tale dva sta pa res bla usekana :cry: Jaz ju zal nisem utegnu slikat ...
raubritter Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Od unih dveh angležou, ko sta tam po snegu z motorjem dirkala oblerčena samo čevlje :lol1: ja Tone od kevdra ju je baje slikov,tko je reku :hmm: :D
atek Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 bravo fantje to pa je podvig :worship: :worship: :worship: :worship:
motoristek Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 bravo fantje to pa je nori podvig :worship: :worship: :worship: :worship: :yea1: :yea1:
METAL4EVER Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Ja je podvig da eni motor kupjo,da gredo na zbor.Pa še setavjo ga do tacajt. Kapo dol. :OK: :yea1:
raubritter Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Ja je podvig da eni motor kupjo,da gredo na zbor.Pa še setavjo ga do tacajt. Kapo dol. :OK: :yea1: Jawo kupu sred decembra :OK: lastnik se od 2001 ni peljal z njo :hmm: kar nekaj dela sem imeu,da mašinca spet laufa :OK: :OK: sedaj se prodaja :yea1: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se