moto rider Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Midva sva bila tudi 20. jan. '07 na enem moto zboru,... pa ne na Elefantu. Sva dobila pohvalo za trpežnost! :o :D :D :grim :P
fle Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Vsa čast usem možom in ženam ki so sfurali ta zbor :yea1: Kaj pa za letos oz. to zimo načrtuje kdo it???
gerholdd Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Raubritterji gremo tudi tokrat gor :yea1:
CVIČKAR1 Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Raubritterji gremo tudi tokrat gor :yea1: No,če ne bote imeli prevelike potovalne hitrosti se še jst javim...Sm danes glih še temeljito razmišljal pa ugotovil,da če zdj ne bom šel ko sm mlad pa divji ne bom nikol.Lp
gerholdd Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 No,če ne bote imeli prevelike potovalne hitrosti se še jst javim...Sm danes glih še temeljito razmišljal pa ugotovil,da če zdj ne bom šel ko sm mlad pa divji ne bom nikol.Lp glede na strukturo obiskovalcev bi reku, da nisi nkol prestar za elefante (prej premlad :) ) Potovalna hitrost pa ne bo prevelika ... prkolicar gre tam okrog 80 (no, po kakem klančku navzdol leti tudi 90 :krneki: )
mačka27 Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 pismo...priznam da že mene skoz bl matra, da bi šla :naughty: :whistle: mal me jebe...za nov-str96letnik agregat se ne ve nč, ne od koga, ne kok km ma za sabo...jeba...sam konc koncev nek mn da al korbco... kle alpa nek u pm boguzaledama... tko da.... ni 2x za rečt da se ga gor ne vidmo.... :yea1:
gerholdd Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 ko bi tebe clovk razumel kaj pišeš, bi pa še blo :whistle:
volk Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 To zimo bomo sezono zečeli MAL prej :evilgrin: :yea1: ...grem...
TONTO Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 A z mopedom al avtom? Z MOPEDOM, :grim :OK: lih kar sm ga prpelu s krajšega sprehoda :worship: :naughty: :naughty:
vapotek Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Če bo kolega porihtal KTMa in mi ga seveda posodil (to sploh ni vprašanje, pa milom ili silom), potem grem. :grim
CVIČKAR1 Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 pismo...priznam da že mene skoz bl matra, da bi šla :naughty: :whistle: mal me jebe...za nov-str96letnik agregat se ne ve nč, ne od koga, ne kok km ma za sabo...jeba...sam konc koncev nek mn da al korbco... kle alpa nek u pm boguzaledama... tko da.... ni 2x za rečt da se ga gor ne vidmo.... :yea1: Kr naj te mantra...Gremo lahk skup,za motor se pa ne preveč bat.Bo zdržu...(verjetno).Namest winterpartya u Brčko k sm oblubu da boma šla skup. Sam še razmišljam kako bi kej opremo v primeru snega mel...Razmišlam da bi mel home-made ketne za na motor.Sicer je pa še časa dost...
halls Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 A se z ATVjem tut lahk pride? Sam men ne leti več kot 90-95 kmh. :blush:
motoristek Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 A se z ATVjem tut lahk pride? Sam men ne leti več kot 90-95 kmh. :blush: Če bo snežilo :naughty: boš zelo hiter... :yea1:
gerholdd Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 A se z ATVjem tut lahk pride? Sam men ne leti več kot 90-95 kmh. :blush: Na prizorisce ne mors z ATVjem. Samo z motorjem. Izjema so organizatorji, ki imajo ATVje, da lahko ostale reveže, ki z motorji obtičijo, ven potegnejo :OK:
halls Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Na prizorisce ne mors z ATVjem. Samo z motorjem. Izjema so organizatorji, ki imajo ATVje, da lahko ostale reveže, ki z motorji obtičijo, ven potegnejo :OK: Qrc!!! Pol pa nič! :trance_33_sleep: Grem Golico naskakovat! :naughty: Če jo 7x zaporedoma prevozim bo približno enako kmjev,kot v eno smer na ET? :hmm:
CVIČKAR1 Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Evo,jst sm že zrihtu dopust v šoli. Pomoje bo dost če ga mam četrtek pa petek ne?... Sm reku da gremo na smučanje :evilgrin:
Mutika Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Ej, pravi junaki ste. Čelado dol! :worship: :worship: :worship:
petergsx Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 biu sm na srečanju ko so meli 50 obletnico . blo je zakon :OK: .motor je bla yamaha fzr 1000,93 letnik k je pila olje več ku bencina. ni panike samo heroj ne smeš bit.atv majo samo reševalci.dostop samo peš ali zmotorjem.šnopc puste doma. če kšnga resno interesira mu lahko povem kar vem iz mojih iskušn.je pa enkratno doživetje.se splača.
gerholdd Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 .šnopc puste doma. zakaj pa to? mi smo ga imeli zraven. je pa ja fajn, da vsak prinese kaj s sabo in potem probavaš druge dobrote :naughty:
petergsx Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 (popravljeno) zakaj pa to?mi smo ga imeli zraven. je pa ja fajn, da vsak prinese kaj s sabo in potem probavaš druge dobrote :naughty: jz sm spau sam u šotoru pa sm se bau da se nebom več zbudu če ga uzamem :krneki: Popravljeno November 29, 2007. Popravil petergsx
petergsx Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 d uzame pa vsak neki se pa strinjam. ker sem se utaboriu zraven francozou in smo jedli in pili razne šalamčke,pašto neko njihovo vinsko sirovo hruhovo mineštro.naše vino njihovo.špica.
TONTO Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Ma mal smrekovca sam za arcnije pa gre z mano.
Pervy Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 jaz sem mel zraven karnister vina zvezan na zic (kolega tudi :whistle: ) in ko so sairachi dali še kotel je bilo pol ljudi na srečanju okoli našega kuhanega vina :worship: fajn je blo ja, za letos pa ne bom nič rekel če grem ali ne, bom kak dan prej se odločil, pol pa na motor al pa v pojstlo pod kojter :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se