Skoči na vsebino

Elefantentreffen

Priporočene objave

Objavljeno
Če bo kolega porihtal KTMa in mi ga seveda posodil (to sploh ni vprašanje, pa milom ili silom), potem grem. :grim

a italjanček pa prenese samo morsko sol ??!!

@Pervy - ti si s svojo Kawo gor šibal ?! kaj vse je ti je zmrznilo ? a je potem varianta guru guru samo v igri al kake "specijal otoplitve" ! sem malo radoveden, ker je lih blo na zimski Piratih nekaj govora o expediciji ! pa malo :hmm:

Objavljeno

ja z kawo z čem pa????? saj to ni yamaha, vžge v vsakem vremenu pa po snegu se tudi lepo pelje :evilgrin:

Objavljeno
Ej, pravi junaki ste.

Čelado dol!

:worship: :worship: :worship:

Jutri imam generalko za Elefantentreffen... :naughty:

Objavljeno

Pa ti bi šel z tako lepim motorjem na ET??? :huh: Kam pa jo mahata z Zlatim?Pa ja ne kam na frišne češplje,da sta tako skrivnostna. :naughty: No kamor koli že vama zavidam in želim srečno vožnjo.lp

Objavljeno

Pervy,če se meni prav zdi si ti enkrat objavil članek oz nekdo ki je bil s teboj na ET v reviji?Ker ne vem če je še kakšen drug šel z modrim ZR7.Lp

Objavljeno

zgleda ,da nas bo kar dost slovencev gor,pa bi blo dobr ,da gor nardimo eno skupno fotko :yea1: :yea1:

26.01.2008 ob 13.00 h ,na glavnem vhodu v camp :yea1: se vidmo :yea1:

Objavljeno

greš kritična mesta skozi ???

se z motorjem v hladilno komoro zapreta ???

Objavljeno
ja z kawo z čem pa????? saj to ni yamaha, vžge v vsakem vremenu pa po snegu se tudi lepo pelje :evilgrin:

jep ! sem šel malo nazaj pogledat ! bravo !

in tudi videl napoved yamaho jahača za letos ! volk :kva2:

Objavljeno
To zimo bomo sezono zečeli MAL prej :evilgrin:

:yea1:

...grem...

Ja kako le :eek: z MAJAHOOOOOOO

Objavljeno
jep ! sem šel malo nazaj pogledat ! bravo !

in tudi videl napoved yamaho jahača za letos ! volk :kva2:

:grim :grim :grim

:worship: yamaha :worship:

Objavljeno

jast tut u YAMAHOOOO oho :worship: :grim

Objavljeno

Js čedalje bolj razmišljam da bi šel na trofnjenga slona :)...Vendar sam ne, bi se pa z veseljem priključil kaki veseli druščini. ... :rolleyes:

Objavljeno

Keri datum pa je tokrat?

Objavljeno
:grim :grim :grim

:worship: yamaha :worship:

yamaha je zakon..... :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
Keri datum pa je tokrat?

25.01. - 27.01.2008.

Objavljeno

:grrr :grrr NI zakon, :headbang: :BUA: :headbang: zato pa imam dve!! :hmm: zakoni so butasti, :xx: :grim :xx: yamahe pa ne :lol: :wub: :P O:-)

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

dej nehite z takimi vici. :lol1:

Objavljeno

bo ja HONDA je zakon :kva2: :lol1: :kva1: :kva2: PO MOJI TEORIJI :whistle: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Miha a greš z nami na elefante, al se bojiš da ne bi zdržu tvoj stroj, neč bat ne bo zakuhu ne 1000%

Objavljeno

dej ne ga srt da neboš še tepen :krneki: :krneki: .z mano je bla pridna

Objavljeno

Smo se glih dons zgovarjal,ce bi sli s Tomosi gor.Mal z kombijem mal z mopedi.Me saj nebo skrbel a bo vzgal a ne. :evilgrin:

Objavljeno
Smo se glih dons zgovarjal,ce bi sli s Tomosi gor.Mal z kombijem mal z mopedi.Me saj nebo skrbel a bo vzgal a ne. :evilgrin:

Dobra zamisel. Pred leti so priprdeli fantje iz Španije z avtomatiki. Torej korajža velja.

Danes sem imel prvi "uradni" trening-med sneženjem sem prevozil 110 km in sem zelo zadovoljen s kondicijo Suzija in seveda svojo. Končno sem včeraj po enem mesecu uspel s pomočjo Karla-starega -člana Kurentov usposobiti sprednje zavore in sedaj sem 100% pripravljen za ET 2008. Start 23. 01. 2008 ob 8,00 ispred moje hiše v Ljutomeru.

Tukaj ena fotka za pokušino.

post-348-1197830906_thumb.jpg

Objavljeno

vi ste nori... :worship: :worship:

Objavljeno

Jst tut že pridno treniram :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!