Skoči na vsebino

Elefantentreffen

Priporočene objave

Objavljeno
Dobra zamisel. Pred leti so priprdeli fantje iz Španije z avtomatiki. Torej korajža velja.

Danes sem imel prvi "uradni" trening-med sneženjem sem prevozil 110 km in sem zelo zadovoljen s kondicijo Suzija in seveda svojo. Končno sem včeraj po enem mesecu uspel s pomočjo Karla-starega -člana Kurentov usposobiti sprednje zavore in sedaj sem 100% pripravljen za ET 2008. Start 23. 01. 2008 ob 8,00 ispred moje hiše v Ljutomeru.

Tukaj ena fotka za pokušino.

Si zgleda od kurenta še kaj druzga dobil, kot samo pomoč pri zavorah :worship: :worship:

Objavljeno

Jst tut pridno treniram...

post-13528-1197930648_thumb.jpg

post-13528-1197930844_thumb.jpg

Objavljeno

Jst tud: :drunk:

Objavljeno

Danes lahko rečem da sm mel tapravo generalko za elefantentreffen...Doživel sem čisto vse kar lahko doživiš tam oz na poti pravzaprav :unsure: Edino spal nisem v mrazu...

Objavljeno

Sam še za roke bo treba nekaj pogruntat :hmm:

post-1157-1198950103_thumb.jpg

Objavljeno

Lih kar pršu z vožne, :naughty: :OK: mal u noge mraz drgač pa kr dobr. Asfalt drži :kva2: :kva2: Za spidvej je že dobr.

Objavljeno
Sam še za roke bo treba nekaj pogruntat :hmm:

post-1157-1198950103_thumb.jpg

Če rabeš pokrivala za roke jih dobiš že narejene iz neoprena in niso tako draga (npr. Tucanourbano) in imajo zdraven še kit zamontažo.

Objavljeno

Kako pa to zgleda? Imaš kako fotko?

Objavljeno
Mene samo zanima, če je kje kdo, ki je dovolj ... pogumen za naslednjo zadevico:

http://www.bvdm.de/elefanten/main_en.html

lp Easyrider

Uredil - Ice on 27/01/2002 13:04:28

Jast se tudi letos odpravljam na to preizkušnjo in me zanima če je že organiztirana kakšna skupina, ki gre zagotovo na Elefanten in si ji je možno priključiti.

Objavljeno
Če rabeš pokrivala za roke jih dobiš že narejene iz neoprena in niso tako draga (npr. Tucanourbano) in imajo zdraven še kit zamontažo.

Kje pa to lahko nabavim-RABIM nujno, čene grem pa bres, sam pol bo pa jeba saj je vremenska napoved kar opasna.

Objavljeno

dobil vse potrebno :beer2: :OK: YAMAHCA je pripravljena za odhod v mrzle kraje :naughty: :rtfm: :drunk:

Slikce kasneje, moram v službo :BUA: :BUA:

Objavljeno
Kje pa to lahko nabavim-RABIM nujno, čene grem pa bres, sam pol bo pa jeba saj je vremenska napoved kar opasna.

V Trstu, mislim da "Čarli moto" ali nekaj podobnega

če ni informacija dovolj mi sporoči pa ti dobim točno

Jaz sem nekaj podbnega nabavil, nisem pa še videl me čaka v Kozini.

Objavljeno
V Trstu, mislim da "Čarli moto" ali nekaj podobnega

če ni informacija dovolj mi sporoči pa ti dobim točno

Jaz sem nekaj podbnega nabavil, nisem pa še videl me čaka v Kozini.

Hvala sem dobil na posodopost-12931-1200510363_thumb.jpg

Jamahca čaka da gre v mraz

Objavljeno

samo kot opozorilo za nekatere - ATV-ji imajo prepovedan vstop (jasno saj niso motorji :evilgrin: ). od ponedeljka dalje pa veljajo tudi omejitve za avte in kombije da nebi motoristi prišli z support teamom kot da so na motogp!

kdor gre - fajn se mejte, meni je potekla registracija. me grze ampak ne dovolj! :whistle:

Objavljeno

Mogoče bo komu, ki gre prvič gor, koristilo.

Ko sem še bil potreben Elefantentreffna sem bil obut v običajne gumijaste škornje s filcem. Na nogah pa dvojne termo in debele volnene nogavice. S klasičnimi poletnimi škornji - v katere ne obuješ prej omenjeno kombinacijo nogavic - je mučenje samega sebe. Kljub ščitnikom za noge !

Pod zimskimi rokavicami (5 ali 3 prsti) obvezno še tanke volnene. Vizir čelade sem si z notranje strani (navkljub dvojnemu oz. tovarniško zaščitenemu) na rahlo premazal s čistilom za ročno pranje posode (2-3 kaplici sem razmazal s prstom). Glede oblačil pa - čim več, toliko bolje.

boljegrdintopelkotpalepinmrzelpress

lp

Objavljeno

že par dni dežuje ... temperatura +3 stopinje :headbang:

hočemo sneg ne pa blato! :ninja:

Objavljeno

Napovedano je solidno vreme.

V nedeljo bi lahko bilo nekaj snega.

Objavljeno

No za tiste ki greste res na Bavarske mam eno idejo, da vam tamali ne zmrzne :naughty: :naughty: :naughty: :lol1:

post-15660-1201039030_thumb.jpg

Objavljeno
No za tiste ki greste res na Bavarske mam eno idejo, da vam tamali ne zmrzne :naughty: :naughty: :naughty: :lol1:

Ej ti ne kaž moje opreme okol.

Objavljeno

ZELO dober pripomoček!!!! :worship:

Objavljeno
Ej ti ne kaž moje opreme okol.

ups se opravičujem... sm hotu sam drugim idejo dat :naughty: :naughty: :naughty:

Sej ti pa tega itak ne rabiš...... :evilgrin:

Objavljeno

Vsem čudakom, čudakinjam in njihovim motorjem, SREČNO POT. pa zdravi pridte nazaj.

Objavljeno

Nekaj jih zdaj že "pije" globoko zamrznjeno pivo

... če jim le ne nagaja vreme (s previsokimi temperaturami :lol: ).

Javljanja s kraja še nobenega, more biti lüšno :rolleyes: .

Objavljeno

raubrritter-ji štartamo dons ob 10.30 h iz Kranja :OK: :yea1: slikce bodo u pondelk :yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!