bmwslo Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Dobra zamisel. Pred leti so priprdeli fantje iz Španije z avtomatiki. Torej korajža velja. Danes sem imel prvi "uradni" trening-med sneženjem sem prevozil 110 km in sem zelo zadovoljen s kondicijo Suzija in seveda svojo. Končno sem včeraj po enem mesecu uspel s pomočjo Karla-starega -člana Kurentov usposobiti sprednje zavore in sedaj sem 100% pripravljen za ET 2008. Start 23. 01. 2008 ob 8,00 ispred moje hiše v Ljutomeru. Tukaj ena fotka za pokušino. Si zgleda od kurenta še kaj druzga dobil, kot samo pomoč pri zavorah :worship: :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Jst tut pridno treniram...
CVIČKAR1 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Danes lahko rečem da sm mel tapravo generalko za elefantentreffen...Doživel sem čisto vse kar lahko doživiš tam oz na poti pravzaprav :unsure: Edino spal nisem v mrazu...
volk Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Sam še za roke bo treba nekaj pogruntat :hmm:
TONTO Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 Lih kar pršu z vožne, :naughty: :OK: mal u noge mraz drgač pa kr dobr. Asfalt drži :kva2: :kva2: Za spidvej je že dobr.
vagabound Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Sam še za roke bo treba nekaj pogruntat :hmm: Če rabeš pokrivala za roke jih dobiš že narejene iz neoprena in niso tako draga (npr. Tucanourbano) in imajo zdraven še kit zamontažo.
Ni3ous Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Kako pa to zgleda? Imaš kako fotko?
vagabound Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Mene samo zanima, če je kje kdo, ki je dovolj ... pogumen za naslednjo zadevico: http://www.bvdm.de/elefanten/main_en.html lp Easyrider Uredil - Ice on 27/01/2002 13:04:28 Jast se tudi letos odpravljam na to preizkušnjo in me zanima če je že organiztirana kakšna skupina, ki gre zagotovo na Elefanten in si ji je možno priključiti.
TONTO Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Če rabeš pokrivala za roke jih dobiš že narejene iz neoprena in niso tako draga (npr. Tucanourbano) in imajo zdraven še kit zamontažo. Kje pa to lahko nabavim-RABIM nujno, čene grem pa bres, sam pol bo pa jeba saj je vremenska napoved kar opasna.
TONTO Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 dobil vse potrebno :beer2: :OK: YAMAHCA je pripravljena za odhod v mrzle kraje :naughty: :rtfm: :drunk: Slikce kasneje, moram v službo :BUA: :BUA:
volk Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Kje pa to lahko nabavim-RABIM nujno, čene grem pa bres, sam pol bo pa jeba saj je vremenska napoved kar opasna. V Trstu, mislim da "Čarli moto" ali nekaj podobnega če ni informacija dovolj mi sporoči pa ti dobim točno Jaz sem nekaj podbnega nabavil, nisem pa še videl me čaka v Kozini.
TONTO Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 V Trstu, mislim da "Čarli moto" ali nekaj podobnegače ni informacija dovolj mi sporoči pa ti dobim točno Jaz sem nekaj podbnega nabavil, nisem pa še videl me čaka v Kozini. Hvala sem dobil na posodo Jamahca čaka da gre v mraz
Pervy Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 samo kot opozorilo za nekatere - ATV-ji imajo prepovedan vstop (jasno saj niso motorji :evilgrin: ). od ponedeljka dalje pa veljajo tudi omejitve za avte in kombije da nebi motoristi prišli z support teamom kot da so na motogp! kdor gre - fajn se mejte, meni je potekla registracija. me grze ampak ne dovolj! :whistle:
avtomoto Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 Mogoče bo komu, ki gre prvič gor, koristilo. Ko sem še bil potreben Elefantentreffna sem bil obut v običajne gumijaste škornje s filcem. Na nogah pa dvojne termo in debele volnene nogavice. S klasičnimi poletnimi škornji - v katere ne obuješ prej omenjeno kombinacijo nogavic - je mučenje samega sebe. Kljub ščitnikom za noge ! Pod zimskimi rokavicami (5 ali 3 prsti) obvezno še tanke volnene. Vizir čelade sem si z notranje strani (navkljub dvojnemu oz. tovarniško zaščitenemu) na rahlo premazal s čistilom za ročno pranje posode (2-3 kaplici sem razmazal s prstom). Glede oblačil pa - čim več, toliko bolje. boljegrdintopelkotpalepinmrzelpress lp
gerholdd Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 že par dni dežuje ... temperatura +3 stopinje :headbang: hočemo sneg ne pa blato! :ninja:
volk Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 Napovedano je solidno vreme. V nedeljo bi lahko bilo nekaj snega.
PETARDA46 Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 No za tiste ki greste res na Bavarske mam eno idejo, da vam tamali ne zmrzne :naughty: :naughty: :naughty: :lol1:
TONTO Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 No za tiste ki greste res na Bavarske mam eno idejo, da vam tamali ne zmrzne :naughty: :naughty: :naughty: :lol1: Ej ti ne kaž moje opreme okol.
ZD€N€ Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 No za tiste ki greste res na Bavarske mam eno idejo, da vam tamali ne zmrzne :naughty: :naughty: :naughty: :lol1: ZELO dober pripomoček!!!! :worship:
PETARDA46 Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 Ej ti ne kaž moje opreme okol. ups se opravičujem... sm hotu sam drugim idejo dat :naughty: :naughty: :naughty: Sej ti pa tega itak ne rabiš...... :evilgrin:
tomkruz Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Vsem čudakom, čudakinjam in njihovim motorjem, SREČNO POT. pa zdravi pridte nazaj.
Red Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Nekaj jih zdaj že "pije" globoko zamrznjeno pivo ... če jim le ne nagaja vreme (s previsokimi temperaturami :lol: ). Javljanja s kraja še nobenega, more biti lüšno :rolleyes: .
raubritter Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 raubrritter-ji štartamo dons ob 10.30 h iz Kranja :OK: :yea1: slikce bodo u pondelk :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se