ixs Objavljeno Avgust 27, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2004 SKUPAJ ORGANIZIRAJMO-USTANOVIMO MOTO KLUB ,KI BI BIL TISTI PRAVI , V KATEREM BI BILI VSI TISTI KI JIM MOTOR POMENI EN DEL ŽIVLJENJA KLUB Z KATERIM BI PONOSNO RAJŽALI PO EVROPI .KLUB BREZ OBVEZNOSTI TRDEN PRIJATELJSKI .ČE IMATE PREDLOGE KAR NA DAN Z NJIMI . Po moje bi blo gut če bi se imenoval: LONELY RIDERS ali MOTO PEZDETI se mi zdi da je tko ........ :kva2: inovativno!
jalovec Objavljeno Avgust 27, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2004 PUSTITE JIH SAJ NE VEJO KAJ DELAJO !!!!!!!!!
jalovec Objavljeno Avgust 27, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2004 FACA potreboval sem žensko za pomoč, to noč četudi vedno me odžene proč mrtvo mesto spi in noč je večna vzela me je in zdaj je srečna faca...faca...faca mog života faca...poljubiču te maca držiš me pod hipnozo, ko bežim in ne pomagaš mi, ko se zbudim te temne strasti, ki držijo me ne vidim druge, tebe le, moja faca... črna ženska, črna strast človek suženj, njena oblast
Jurij Objavljeno Avgust 27, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2004 The Last Chapter? pa mi je mami skoz govorila, da TV ni pametno preveč gledat.... :nono:
ixs Objavljeno Avgust 27, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2004 Kuga pa če bi se več klubov rajše povezal v enega močnejšega, večjega, ipd za spremembo ??? :hmm: ... ne, ne ... ne bi uspelo, mi smo Slovenceljni, mi ne držimo skupaj :( ....slovenski klubi se bodo začeli združevati!!!! Samo še vprašanje časa..kdaj.....
dave the wave Objavljeno Avgust 27, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2004 Po moje bi blo gut če bi se imenoval: LONELY RIDERS ali MOTO PEZDETI se mi zdi da je tko ........ :kva2: inovativno! LONELY PEZDETI......? :hmm:
bubamara Objavljeno Avgust 27, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2004 kje so moderatorji ka jih rabiš :blink: kr'neki
Noise Objavljeno Avgust 28, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2004 LONELY PEZDETI......? :hmm: No go, ker ne moreš registrirati takšnega imena zaradi zakona --> http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=9139
Priporočene objave