MOTOVILC Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 (popravljeno) :yea2: Prvi vikend v septembru bo v deželi pod Snežnikom spet dogajalo :OK: Popravljeno Avgust 27, 2004. Popravil MOTOVILC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 ..a boido smučarski teki.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 Ilirska Bistrica ali Pula to je sedaj vprašanje...... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 ....jest mislm Pula!!! MAš pa še opcijo Faakers See(A)........ Težka izbira...zajeban datum! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 <_< maš prav, sam menda bo kr oboje .) v ilirski je blo zmeri fino... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 bistrc definitivno.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 ČE HOČEŠ BITI HITR BREZ DENARJA --FAKEER SEE ČE HOČEŠ OSTATI BREZ DENARJA -- PULA TAKO SAMO ŠE ENA MOŽNOST JE .............. I. BISTRICA :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOJZ Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 :OK: :kva2: ILIRSKA definitivno.....ZAKOOON.....lansko leto je blo super, je vsaj moto zbor ne pa komercijalni rock koncert ala ISTRIA. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 :OK: :kva2: ILIRSKA definitivno.....ZAKOOON.....lansko leto je blo super, je vsaj moto zbor ne pa komercijalni rock koncert ala ISTRIA. :kva2: Twin Horni niso mel nikol komercilae! Tisto "drugo v Puli" je pa komercialni BIkers days! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Avgust 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 ekkola tukaj je plakat :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 ČE HOČEŠ BITI HITR BREZ DENARJA --FAKEER SEE ČE HOČEŠ OSTATI BREZ DENARJA -- PULA TAKO SAMO ŠE ENA MOŽNOST JE .............. I. BISTRICA :wacko: A to pomeni, da v Ilirski ne boš dal za pir? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Dejti vi poznavalvi tega zbora men neki povedat! Sem šel pred dvema letoma na ta zbor na en pir in sem vidu za šankom ko so mortadelo na ene take fejst piice rezal(recimo cca 1 cm debele)! KAj zavraga so pol z njimi počel!? A je to kakšna specialiteta na žaru ali so pripravljali take mal večje sendviče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Avgust 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 :D :P :yea2: Delili zastonj na panoramski vožnji, škoda da nisi še mal počakal ter se udležil panoramske z dvemi postanki, bi dobil še dva pira zastonj ter slastno mortadelco :OK: :hmm: Letos obljubljajo bogate nagrade na Moto igrah, in pa verjetno praktične nagrade na spretnostni oz. šoli varne vožnje v sodelovanju z Policijo, ki bo v soboto ob 13.00 na parkirišču podjetja TIB Transport :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 :D :P :yea2: Delili zastonj na panoramski vožnji, škoda da nisi še mal počakal ter se udležil panoramske z dvemi postanki, bi dobil še dva pira zastonj ter slastno mortadelco :OK: :hmm: Letos obljubljajo bogate nagrade na Moto igrah, in pa verjetno praktične nagrade na spretnostni oz. šoli varne vožnje v sodelovanju z Policijo, ki bo v soboto ob 13.00 na parkirišču podjetja TIB Transport :yea2: Se dobro, da nisva z Ixs-om ostala takrat... Ne maram mortadele :) pa tudi skupinskih vozenj se izogibam... prevec ljudi je pijanih takrat na cesti (ponavadi vkljucno z mano .) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 Snip ... Sem šel pred dvema letoma na ta zbor na en pir .. Snip :lol1: Tole bi pa jest rad videl!!!! :lol1: Na en pir :lol1: A si se v nedeljo kaj u špegu pogledal???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 Snip ... in sem vidu za šankom ko so mortadelo na ene take fejst piice rezal(recimo cca 1 cm debele)! Na primerskem jo jedo tudi 1 cm debelo, lahko popečeno (njam, njam), drugje pa tako tanko, da se skozi vidi. Kakor ti pač paše! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 Mukki, če boš šla tja dol mi en našitek od Feistritz prinesi. Dobro plačam. Lansko leto sem bil tam in pozabil kupiti za zbirko. Jaz bom verjetno ta konec tedna malo počival ( :fight2: - una na levi je moja vifika!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 Icy velja, ti bom uštimala.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 Icy velja, ti bom uštimala.... B) :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 A to pomeni, da v Ilirski ne boš dal za pir? .) ZA pir pa vedno..................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 ZA pir pa vedno..................... V petek bom v ilirski se boš lahko izprsil, :kva2: pol pa gasa naprej v pulo :yea2: No pocukaj me, čene te bom jaz O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 na zbor v bistrc naju ne bo, ker greva na poroko....žal...drugo leto.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 če se zdravstveno stanje izbolša pridem definitivno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kmx125 Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 ejjjjj :yea2: bomba je blu svaka vam čast!!!!!!!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Že v petek tam, malo popili, malo požurali prav nič nam ni falilo, folka sicer ni blo zlo velik ampak za petek, čist vredu. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se