jalovec Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 V petek bom v ilirski se boš lahko izprsil, :kva2: pol pa gasa naprej v pulo :yea2: No pocukaj me, čene te bom jaz O:-) Ej sory sem bil na FAKKER SEE -HARLEY ti bom dal kje kdaj drugič za 3 pire -cao Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Ej sory sem bil na FAKKER SEE -HARLEY ti bom dal kje kdaj drugič za 3 pire -cao Ni panike, se boma že našla, sej žeja me ni mučila :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2004 no ljudi se je nabralo, v soboto kar nekaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2004 motorjev je bilo tudi, kar nekaj :D :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2004 (popravljeno) mistake :hmm: Popravljeno September 6, 2004. Popravil MOTOVILC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2004 pivo je blo :beer2: :beer1: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2004 oder ter quartoriti, :lol1: :D eden prvih obiskovalcev, je bil pa naš Sax :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2004 :010 punce so pa tudi migale :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2004 lokalci so bli O.K. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2004 bajkerji so pa :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 oder ter quartoriti, :lol1: :D eden prvih obiskovalcev, je bil pa naš Sax :yea2: Ha ha. Kaka cast me je doletela, da sem celo omenjen! :notworthy: Ma sem popoldan mogu it delat in prjatle je treba prit pozdravit, magari v petek dopoldan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2004 burn out :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2004 in posledice... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdrenalin Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 PIMPE strikes again!!!!! Kaj so zbrali pol za novo gumo??? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2004 PIMPE strikes again!!!!! Kaj so zbrali pol za novo gumo??? :hmm: :hmm: :yea2: v soboto zamenjal in zažgal drugo na zboru :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2004 v sodelovanju z Policijo smo izpeljali tudišolo varne vožnje v kratkih rokavih :yea2: najprej so nam pokazali :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2004 potem pa je sledilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iurist Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 Ja, super je blo :OK: A Motovilc, ti si ta s to Afriko endurco Jaz pa uni z rdečo ninjo :ph34r: dej če maš še kej slik s šole v.vožnje mi pošlji Thanks... :notworthy: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2004 :yea2: EKKO SLIKCE :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 a jst to prov vidim da se je 7AK tut kurčil s svojo kobilco na varni vožnji :D , po možnosti v OL STARKAH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2004 Motorist v šoli varne vožnje v popolni bojni opremi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iurist Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 :yea2: EKKO SLIKCE :OK: ja, ja je ta prava :naughty: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Oktober 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 (popravljeno) ekkola še slikce za kmx125-člana MS Popravljeno Oktober 4, 2004. Popravil MOTOVILC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Oktober 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 še ena s sposojenim mopedom :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se