Skoči na vsebino

Motoristični treningi

Priporočene objave

Objavljeno

Hm... na kratko povedano,je koleno merilo koliko si "nagjen".Z

kolenom se samo dotakneš in ga nato odmikaš.Napačno mišljenje(večine nedirkačev)je,da si hiter,če drsiš z kolenom po tleh.Z drsenjem kolena po tleh delaš motor nemiren,zaviraš,pa še kaj se najde(če gledamo v nianse).Mi je pa vprašanje dalo misliti,ker to počnem podzavestno in se pravzaprav sploh ne zavedem,ko se z kolenom dotaknem tal.Seveda pa to na cesti ni tako pomembno,ker se ne vozi tako na meji.Osebno ne porabim drsnikov v celi sezoni,od začetka pa sn jih znal v enem mesecu.Z psiho pa tu ni opraviti.

Objavljeno

En lep pozdrav!

Grobnik, 1:39.317

Objavljeno

O,Duh.To je tvoj čas Grobnika?Nisem vedo,sn kr malo presenečen.

Objavljeno

quote:

O,Duh.To je tvoj čas Grobnika?Nisem vedo,sn kr malo presenečen.

Nisi prejšnjih topičev bral, to so pobožne želje. Ja jebiga toto sekundo bomo pa te že dol dali ali pa vse skup zlamali.

Objavljeno

A,tako je to.Mislim pa, da boš tole sekundo spravo dol brez,da boš razbil motor.Samo na "easy" v glavi,brez pretirane agresije,pa bo tekoče letelo.

Objavljeno

Duh mislim, da ti bo letos uspelo še kako sekundo dol spravit, vsaj jaz ti želim!!! Sekunde pa veš kako so, počasi grejo dol...

Objavljeno

quote:

Duh mislim, da ti bo letos uspelo še kako sekundo dol spravit, vsaj jaz ti želim!!! Sekunde pa veš kako so, počasi grejo dol...

Planiraš da bi šel kaj na Grobnik

PS Hvala, da bi se vama riči pozlatile!

Objavljeno

quote:

600 supersport fura Kri-Kri.

vseeno welcome to the jungle ......BTW .....kri-kri? ima to kake veze z tisto rdeco zivljensko tekocino? inquiering minds want to know.

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

quote:

quote:

Planiraš da bi šel kaj na Grobnik

PS Hvala, da bi se vama riči pozlatile!

Ja planiram nekje sredi marca!!! Gremo skupaj???

Objavljeno

Hallo a gre kdo zraven na enodnevni trening "GROBNIK"???

Objavljeno

In kdaj naj bi se slo?! Datum in ura bi bila zazeljena...

Objavljeno

Mimogrede: v sredo je Ghost rekel, da ne spuscajo vec na Grobnik ljudi brez usnja. Jaz namrec usnja nimam, pa tudi ne bi sel na dirko, ampak kaksen krog bi pa vseeno naredil, pa kaksen nasvet vedno prav pride. Vse za vecjo varnost na normalni cesti.

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

nisem vedel, v katero rubriko naj stišim, zato tukaj:

analiza oz. navodilo za brušenje skozi ovinke:

Knee Down

:yea2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!