B-52 bomber Objavljeno September 16, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2004 Še enkrat MADE in USA mislim pa da takšnih problemov ne bo z izjemo kakšnih provokativnežev :grrr
B-52 bomber Objavljeno September 17, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2004 Aja pa še to tudi fordi se ločijo na ameriški ford in evropski ford. Sedaj se bodo pa še Chervoletti na ameriški in korejski :lol1: P.s Kaj Honda motorje res delajo v USA?
vrbjeganc Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 Aja pa še to tudi fordi se ločijo na ameriški ford in evropski ford. Sedaj se bodo pa še Chervoletti na ameriški in korejski :lol1: P.s Kaj Honda motorje res delajo v USA? Goldwing je made in USA
B-52 bomber Objavljeno September 17, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2004 Aja sej res :fight1: joj sem čist pozabu. Ja mislim da bi pol Gold Wing tudi veljal. Sicer je pa res podobna Electra g. :grupni: :grupni: :grupni: (Tele kalivce dajem kr tko ker so mi res the best)
vulcan Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 Pa se eno par drugih Hond je narejeno v USA. A potem je za ta vozila tudi prost vstop? B-52 bomber, ce se ne motim je pa na tvoji tretji slikci Yamaha. :hmm:
vulcan Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 B-52 bomber, ce se ne motim je pa na tvoji tretji slikci Yamaha. Se opravicujem na drugi sliki. :)
B-52 bomber Objavljeno September 17, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2004 Če je made in usa potem velja( recmo) :xx:
ixs Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 .sem slišu da je bilo folka malo manj kot nič!? A je bil kdo dol?! Vtisi?!?!?! V soboto sem šel raje v Graz na moto žur, v nedeljo je bil pa tako lep sončen dan da sem šel raje na Gotenico in Kočevje.....uffffff........tm pa je svečk ob cesti!!!
rozi Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Jaz sem se oglasil šele tam proti večeru... S HOG-ovci smo prišli žal ravno ko so se udeleženci namenili na paradno vožnjo. Če bi vedeli, da grejo le en krog po Domžalah, bi se jim pridružili, tako pa raje nismo tvegali, ker smo imeli za seboj že cel dan "v sedlu". Nazadnje, ko sem se na blef priključil eni koloni na Faaker Seeju, sem po slabih 100 km ugotovil, da imajo tipi celodnevno furo. No ampak do takrat, ko smo parkirali motorje, so bili "paradniki" že nazaj. Sicer pa: - nastopajoči bendi :notworthy: - rodeo :notworthy: - število obiskovalcev :BUA: - vozila :kva2: :OK: :notworthy: - število vozil :BUA: - pitoni :OK: P.S.: Pomoje je astronomska vstopnina precej ljudi odvrnila od obiska. Vstop bi moral biti prost za vse. Vsa vozila so bila nedvomno dovolj atraktivna, da bi privabila veliko firbcev. Služi se potem z gostinsko ponudbo, prodajo robe, štantov, itd.
jozicag Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 (popravljeno) Ma ni blo ne vem kaj.... Avto tak tak, motorji tud; sam baje so une ko so prale pink avto ful zažgale?! Ne vem , tak so rekli pubeci! Bendi :SS Vstopnina :wacko: :blink: :hmm: absolutno preveč Pa oni tipi z ekstra frizurcami :lol1: Pa kaj ko nas je nas šef tja zvleku.... Popravljeno September 20, 2004. Popravil jozicag
Nata Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 :lol1: ej tega tipa sem jaz tud slikala .... :lol: če je pa tko izstopal ... :P drugače pa sem res več pričakovala glede na videno ... vstopnina ??? ... kolko pa je bla (službena vstopnica :P ) ... upam, da se jutri potrudim pa napišem poročilo in slikce pripopam - tiste skromne od skromne ponudbe ...
Tinchi Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Vstopnina je bla 1200 SIT za soboto, 400 SIT pa za nedeljo. S kolegico sva bili tam dobri dve uri, pa nama je skoraj malo zal, da sva dali toliko denarja. Absolutno mnogo previsoka cena glede na to kaj si lahko videl in slisal. Ampak, to je to za ta denar :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se