Skoči na vsebino

Koliko kilometrov prevozite na leto??

283 članov je glasovalo

1. 1. Koliko kilometrov prevozite na leto??

• Do 1.000
      4
    • Od 1.000 do 3.000
      6
    • Od 3.000 do 5.000
      26
    • Od 5.000 do 8.000
      50
    • Od 8.000 do 10.000
      81
    • Od 10.000 do 14.000
      58
    • Od 14.000 do 18.000
      28
    • Od 18.000 do 20.000
      10
    • Nad 20.000
      20

Priporočene objave

Objavljeno

Letos bolj žalost, okrog 5-6000. :BUA:

Ej, kako pa sploh prodate svoje motorje, če vsako sezono 20000 + km naredite, po par letih imajo takoj 50000, s tolk km pri tej starosti tud dizlaša ne bi kupil. :hmm: :devil:

lp

Rudi

Objavljeno

kar rudi sprašuje tud mene zanima.....ker če sem odkrit še nisem vidu v oglasu motoja, ki bi bil vožen dve sezoni in bi imel po 40k Km

Objavljeno (popravljeno)

lani v TC ,Yamaha FZS 1000,stara 2 leti,s 56.000km,sem kar gledal ,2krat vprašal prodajalca če so se zmotil,tip se je vozil ,mi je odgovorl,po enem tednu se je prodala,cena pa malenkostno nižja kot ostale FZS

PS:letos bo 10.000km

Popravljeno . Popravil curi
Objavljeno

Koliko jih je bilo to sezono ne več čisto točno, vem pa da jih je od začetka lanskega septembra nekaj malega čez 19k :)

Se mi zdi kar lepa cifra za 4T 125ko. Še posebej ker so nekateri mnenja da so ti motorji samo za gledat in razkazovat... <_<

Objavljeno

@Rudib, TC

Gledata napačne števce. Sem parkrat govoril z modelom( cca 60 let, tudi na 3M sem ga že videl ), je letos spomladi kupil FJR, pa je imel 20. avgusta že 22000 km.

Ja eni se res vozijo.

LP Cvetoo.

Objavljeno

povprecje v zadnjih sestih letih je 9k km, vsako leto jih je vec, na zacetku 6k km, letos jih je zaenkrat 14k km...

Objavljeno

Jaz sem jih v pol leta kljub zimi in stevilnim okvaram blizu 10k...tak da lahko recem komot 20+. Z avtom pa mam povprecje 3700 na mesec

Objavljeno

Z mojim jih je do zdaj 8500, sem pa kakega tisčaka naredil tudi z kolegovo TDMko. Malo me dnar tepe.

LP Bajsi

Objavljeno
Malo me dnar tepe.

Keriga pa te nena tepe gnar :naughty: , če maš pa srečo te j**e pa še čas! :wacko:

Objavljeno

Eh, jst jih tud nisem kej velik nabral, dobrih sest tisoc jih bo, upam da se kak jurij pade do konc tega mesca, pol pa motor na pocitek, je ze zdej premrzel :cry:

Objavljeno

Lani nekaj čez 20.000, letos jih bo pa kazga jurja manj ( vreme za kuzlat, pa denraja ni, pa ... )

Objavljeno

Trenutno dobrih 8.000, do konca sezone pa bo številka verjetno okrog 10.000..

LP,T :kva2:

Objavljeno

2136km (v dveh sezonah)

Objavljeno

Motor mam mal več kot 1 let pa je padlo mal manj kot 9000km...mislim da je glede na to da mam 125 2T to kr dost,vsaj za moj proračun,ker tače motorček pije ko žolna pa še za olje se zmeče benza še pa još :wacko: :wacko: :wacko: ...če pa drug let res prid h bajti neki močnejšga 4T se bomo po moje pa tam okol 15000km pogovarjal...mogoče še več :kva2: :yea2: :D

Objavljeno

Se pridružujem mnenju večine... Pomlad je bila prav za en kur** :SS

Sicer pa lani cca 20k...letos pa je zadeva malo bolj žalostna :cry:. Le 12,5 k in bo mogoče prišlo na 15-16k...

Upam na lepo jesen, da malo nadoknadimo...

Objavljeno
Ej, kako pa sploh prodate svoje motorje, če vsako sezono 20000 + km  naredite, po par letih imajo takoj 50000, s tolk km pri tej starosti tud dizlaša ne bi kupil.  :hmm:  :devil:

Velika večina dela tja do 8k na leto, pa pri prodaji še zbivajo števce prav vsi po vrsti...

V oglasih boš edino kake potovalne našel z 50k+, tle pa so km ponavadi zelo na nežno narejeni. Večina so daljše ture...

Z cestnimi motorji pa je vse narejeno med ljubljano in portorožem pri vrtljajih na rdečem polju :lol1: ...

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno
2136km (v dveh sezonah)

To je pa zato, ker ne stejes sluzbenih :) (APN6 rocks)

Objavljeno
Velika večina dela tja do 8k na leto, pa pri prodaji še zbivajo števce prav vsi po vrsti...

V oglasih boš edino kake potovalne našel z 50k+, tle pa so km ponavadi zelo na nežno narejeni. Večina so daljše ture...

Z cestnimi motorji pa je vse narejeno med ljubljano in portorožem pri vrtljajih na rdečem polju :lol1: ...

Ne sodi vsakogar po svojih frendih.

Objavljeno
Letos do včeraj samo 6.500, ampak to še ni končna letna številka.

Prejšnji teden sem ga odjavil in imam narejenih komaj 8867 km letos. Premalo! O:-)

Objavljeno

Motor kupil konc avgusta in nardil do sedaj priblžno 3000km

Objavljeno

15.000 km :D Glede na to, da me ob veekendih lažje srečaš v kombiju z boxi za vratom sem kar zadovoljen. Znucou 2 zadnji in 1 prednjo gumo in yuhu bencina. Še dobro, da ni blo preveč dobrga vremena. Drug let me bo mogoče vsaj sindrom novega motorja mal minil,da bom kako bolj kvalitetno turo užgal in ne same kratke :D

Lp

Drp11

Objavljeno

Letos okoli 18.000. Približno enako kot lani.

I want some more :OK:

Objavljeno

Letos 11.088. Kar sploh ni slabo za 125-ko :wub:

Lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!