kađiva Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 kako pol, a gre kdo v soboto na Rakek? Jaz bom gotov šel mal pogledat spet :) pa upam,da bo mal več tekmovalcev kot jih je blo v soboto :doze: lp cagiva
boštjanP Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 kako pol, a gre kdo v soboto na Rakek? Jaz bom gotov šel mal pogledat spet :) pa upam,da bo mal več tekmovalcev kot jih je blo v soboto :doze: lp cagiva ← jest bi tut su, sam n vem kuko :)
jhribar1 Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 ja sva že dva..pa glih novo gumo mam :cry:
Sanda7 Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 jaz sem še vedno na Rakeku .) sam na dirko pa mi ni ratalo pridet
mihz Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Pozdrav vsem Dejte mi povedat. če bi bil moj bmw f650 dakar primeren za na stezo v Rakeku. Pa komu bi se mogu najavt, če bi pršu mal probat :) LP se mejte
batzajla Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 če so take razmere kot na zadnji dirki, nimaš kej počet,po suhi progi bi pa verjetno zvozil,odvisno kolk obvladaš...samo za letos je fertik je pa mogoč bmw-jčka kr mal škoda :hmm:
lightning Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 BMW in Rakek NOT GO skupaj, no vsaj če ga imaš malo rad :004 Vilice in feder bi ti zabil 20x na krog, da o čem drugem sploh ne govorimo.Mogoče po suhi progi pa bolj počas :kva2: Edino če si kakšen extra specjalc :blink:
Sanda7 Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 res je proga glih ni za tak motor je pa res da sem vidla enga se s transalpko se terat,sam je bla steza suha in prašna,po moje je tud škoda motorja
mihz Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 OK. Hvala. Sej se je men tud zdel da ga bo mal škoda. Sam sem upu da ni nikjer kakih hudih skokov, da bi mi vzmetenje skup udaru :) Za blat se pa nebi sekiru. Kvečjem če bi ga kje položu :? Pridem pa drug let zihr gledat.
Fabo Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 OK. Hvala. Sej se je men tud zdel da ga bo mal škoda. Sam sem upu da ni nikjer kakih hudih skokov, da bi mi vzmetenje skup udaru :) Za blat se pa nebi sekiru. Kvečjem če bi ga kje položu :? Pridem pa drug let zihr gledat. ← aaa BMW ni za v blato :xx: pa tud transalpka je bolj boga.... :D
batzajla Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 aaa BMW ni za v blato :xx: pa tud transalpka je bolj boga.... :D ← mislm da dakar sploh nima tolk slabih terenskih lastnosti,sem ga že vozil. je pa pretežak,ima preveč sedlast sedež, pa med nogam je precej širok. mihz,drugač je pa proga speljana delno po motocross progi (le da so večji skoki obvoženi),po pesku (tu bi znala bit kritična teža),gmajni (nardijo se kanali,korenine... :wacko: ) v suhem bi zvozu,pa še to bi mogu dat kšne enduro gume,original so preveč cestne
Fabo Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 mislm da dakar sploh nima tolk slabih terenskih lastnosti,sem ga že vozil. je pa pretežak,ima preveč sedlast sedež, pa med nogam je precej širok. mihz,drugač je pa proga speljana delno po motocross progi (le da so večji skoki obvoženi),po pesku (tu bi znala bit kritična teža),gmajni (nardijo se kanali,korenine... :wacko: ) v suhem bi zvozu,pa še to bi mogu dat kšne enduro gume,original so preveč cestne ← Hudic je ko pades v blato pol pa BMW-jevo kravo ven vlect ni uzitek. Sem pa tud jest ze slisal da je za na daljse ne prevec hard fure v redu... :hmm: :OK:
D.J. Objavljeno Maj 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 v soboto 14.5. bo spet tekma, kej več pa zainteresirani lahko preberejo na enduro-si.com
bmw11 Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 v soboto 14.5. bo spet tekma, kej več pa zainteresirani lahko preberejo na enduro-si.com ← Bi prišel vendar še boli koleno od zadnje poškodbe(akrapovič pokal slovenske konjice),tako da vozit ne pridem je pa vse mogoče da pridem pomagat kolko se bo dalo mojemu prijatlu če bo šel pelat.
D.J. Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 pridem sem že prštiman :D :D ← stara slika :rolleyes:
trco Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 stara slika :rolleyes: ← sej nima veze uglavnem da je prštiman :OK: :OK:
batzajla Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 Kaj vozit ali gledat. ← c c c :D slike kuko mam v garaži prštiman moped pa rajš ne pokažm,vse narazn :whistle:
trco Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 Kaj vozit ali gledat. ← če grem gledat je vse glih če se še mal pelem :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se