SiR Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 - Če se gre za kilometre nabrat, gremo lahko po obvoznici 10x peljat. ma jst sm se heeeeeecaaaaaaallllllllllllllllllllllllllll :) in to sploh ne na tvoj račun ampak tkole na splošno :) Zamere pa itak ni, prej nasprotno - še enkrat sm se nasmeju :) aj,a drgač pa je men všeč, ko mi potem tist leder tako lepo smrdi, pa glavo mam zamaščeno od znoja, pa trojno irokezo od blazinic v Schuberthki S1, pa rit me boli, pa hemeroidi rastejo pomalem, pa ker vmes kaki punčari pomežiknem, pa ker med vožnjo celo kam pridem. Hej, onidan sem ugotovil, da celo uživam, ko motor spravim iz pravokotno stoječe pozicije v rahel nagib :kva2: Hočem rečt - men je motor super za soliranje naokoli. Je pa res, da občasno le pogrešam nekoliko udobja in luksuza. Ampak bom že preživel. Al pa začel na LTja mislit :)
Broj Jedan Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 ys pa ne vem - menda mi že paše :huh:
jax Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 ... Torej dragi prijatelji in znanci, zakaj se greste peljati z motorjem? Zato ker ni nič drugega za počet ;)
Zeus Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 za dušo in sprostitev ter za druženje z drugimi motoristi če jih kje srečam
tejcy Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Zato ker je full dobr,pa ce sm slabe volje me to v dobro sprav,pa vse lahka razcistm takrat :D ma cel kup stvari je...Pac ljubezen do motorja :D
Fabo Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 z motorjem se vozim..........ker sem od tega odvisen (hm mogoce pa samo od adrenalina) :OK:
Thundercat Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Free as a bird can be pa še vedno daleč od tega..... ;)
Thundercat Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 kot Hipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tell me about it <_< .....zadnjič sem posledično s hipo pa brez cukra v žepu za domov na znani relaciji porabil 5 minut manj kot je standardni časovni interval za relacijo..... :rolleyes:
Mačica Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 V zadnjem času sem slišal nekaj opazk, na moje malo daljše izlete, ki sem jih planiral in tudi povabil prijatelje... Horjo, a jst pa nism več tvoja prjatlca? Al zakaj me nkol nisi povabu na kako furco? Pol pa ti v Mengšu maham ko odpiljena, pa me skor ne opaziš :cry: :cry:
klimbra Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 tell me about it <_< .....zadnjič sem posledično s hipo pa brez cukra v žepu za domov na znani relaciji porabil 5 minut manj kot je standardni časovni interval za relacijo..... :rolleyes: Ravn to......jaz popravim rekorde do cca 15%!!!!!!!!!!!!!!! Aj lajk dat :yea2: :yea2: :yea2: Hipa je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HHV Objavljeno September 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2004 Horjo, a jst pa nism več tvoja prjatlca? Al zakaj me nkol nisi povabu na kako furco? Pol pa ti v Mengšu maham ko odpiljena, pa me skor ne opaziš :cry: :cry: Veš de si prjatlca. :friend2: Sam ne vem, kje vraga se skrivaš? Al mene ni nikjer več? :hmm: Ja sem se kar ustrašu zadnč, k'je en dva metra v luft z motorja skakala! :lol1:
Sanda7 Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 zarad ČISTEGA UŽITKA,je pa res da se skor 60%vozim brez cilja in se odločam kam bom šla ko se cesta razdeli
Marky Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Ker sm kr živčen, če samo stoji v garaži! Eni imajo psa, jest pa motor! :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se