elbarto Objavljeno Januar 14, 2002 Opozori Objavljeno Januar 14, 2002 Škandal... Drago, svaka ti čast, da so tisto drugo sliko (pod lučjo) videl že od daleč. Mislim da bi ti brez strahu lahko podelili kako nagrado v stilu "dumbass of the year". Pa se zasluzil bi si jo. Jaz sem škrt, ampak to, kar si ti pokazal, je pa že nesramno. Še škoti in gorenci (ne mi zamerit) bi se lahko k tebi učit hodli. Kaj ti ni jasno kot beli dan, da tega ni mogel sam naredit???? Strokovnjak....to bi petošolci vedeli, da nekaj ne štima.Čudno da "odgovorna oseba za reševanje garancijskih zahtevkov" tega ne ve. zelo čudno. Kje je tisti "jutri mogoče še kaj" ??? Se je v zemljo vgreznil??? LP, ElB
Disident Objavljeno Januar 14, 2002 Opozori Objavljeno Januar 14, 2002 Elbarto, jaz sem tisto luč od bliz vidu in meni zgleda pritisnjena. In mi tud ni logično, da se lepotne napake uveljavlja skoraj po enem letu. Ti v tvojih pravilnikih govoriš o skritih napakah, počeni laki na dekelcih so pa en k...c skriti. Če si naredu en auspuh, še nisi vse modrosti pojedel.
Brrrm Objavljeno Januar 14, 2002 Opozori Objavljeno Januar 14, 2002 V nobenih garancijskih pogojih, kar sem jih do sedaj prebral, še nisem zasledil navedbe, da je potrebno napako (skrito ali odkrito) takoj prijaviti (kot zavarovalnici na primer). Stvar presoje kupca, čeprav je po mojem mnenju bolje začeti sitnariti čim prej. Brrrm
easyrider Objavljeno Januar 14, 2002 Opozori Objavljeno Januar 14, 2002 Pri takšnih stvareh je dovolj, da začneš sitnariti dan pred iztekom garancije. Če pa se okvara pokaže šele po izteku, imaš na razpolago dve možnosti: 1. lepotne okvare/napake (plastika) - pusti pri miru in si čuvaj živce 2. funkcionalno-varnostne napake/okvare - navali z težko artilerijo ter zagrozi ne samo uvozniku (zastopniku), temveč tudi proizvajalcu z obvestilom medijem; takrat hitro uvidijo, da je odprava napake tudi zunaj garancijskega roka cenejša kot eventuelni padec prodaje zaradi javno razgrnjenih napak. lp Easyrider
FalcoR Objavljeno Januar 14, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 14, 2002 quote: Elbarto, jaz sem tisto luč od bliz vidu in meni zgleda pritisnjena. In mi tud ni logično, da se lepotne napake uveljavlja skoraj po enem letu. Ti v tvojih pravilnikih govoriš o skritih napakah, počeni laki na dekelcih so pa en k...c skriti. Sicer je bilo to že povedano pa vendar še enkrat. Luč je defektno ulita - napake nisem opazil jaz temveč serviser na 1 servisu. Ko mi jo je pokazal sem videl, da je na sredini žarometa napaka v odlitku. Plastiko sem prijavil pozno vendar ne tako zelo pozno, ker do takrat nisem tiščal glave v rit motorja od zgoraj pa napaka ni bila vidna. Če pozabimo na vse razpoke (ki so se pospešeno začele večati) je že sama pobarvana zareza na plastiki dovolj velik razlog za zamenjavo dela, ker tak del ni brezhiben (še vedno nisem slišal nobenega opravičila oz. načina kako je to nastalo ob uporabi). Motor ni nikoli padel, je bil vedno garažiran in nikoli uporabljen pri temp. nižjih od 4 C. LP, FalcoR P.S. Noise Data! A lahko premakneš slike nekam na vaš server ker mam na mojem serverju precej počasen UL in se ponekod slike verjetno nalagajo precej počasi.
elbarto Objavljeno Januar 14, 2002 Opozori Objavljeno Januar 14, 2002 quote: Elbarto, jaz sem tisto luč od bliz vidu in meni zgleda pritisnjena. In mi tud ni logično, da se lepotne napake uveljavlja skoraj po enem letu. Ti v tvojih pravilnikih govoriš o skritih napakah, počeni laki na dekelcih so pa en k...c skriti. Če si naredu en auspuh, še nisi vse modrosti pojedel. Luč - Evo, serviser je reku, da je napačno vlita. Se dogaja, zato pa tudi obstajajo garancije Skrita napaka - je tista, ki ni takoj opazna in se lahko pojavi šele po določenem času, zaradi vplivov, ki so normalni (v tem primeru najverjetneje vibracije) Pravilniki - so zakoni, ki niso na moji njivi zrasli, ampak v parlamentu oz. DZ (nekateri so še iz SFRJ, letniki 1950 ipd.), veljajo za vse. Za tiste, ki se jih ne držijo, so predvidene kazni. Jaz sem samo Falcotu to razložil, ker so ga hotli nagnit. To SOVRAŽIM, ker so mene tudi že kje hotli. Pa ne gre kar tak...še za auspuh me niso obrali :) Auspuhi - so že trije, z mojim vred. In ne boš verjel, vsakokrat je izdelava boljša. Lastnika sta tudi zadovoljna. K pameti mogoče še mogoče 100 kg prispeva (med auspuhom in čelado:) Lp, ElB.
SiR Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 FalcoR - Kako se je potem ta zgodba razpletla?
kađiva Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 No pa še ena moja izkušnja z Avto Triglavom in Apriliami. En petek po faxu sem se odločil, da grem mal pogledat nove Aprilie :wub: Se pripeljem pred salon s svojo Hondo in vstopim v salon, kjer so imeli Tuono, Pegasota in pa MX125 (čeprov to ni bil njihov ta velik salon ampak samo manjši del,ki je poleg avtomobilov in ne salon kjer so samo motorji in skuterji). No in jaz vstopim noter, v salonu je bilo pet ljudi (dva serviserja in trije za računalniki) , pozdravim lepo, in odzdravi mi samo ena ženska :huh: Dobro ,grem jaz do motorjev kjer sem si kakih pet minut ogledoval Tuono-ta in krožil okoli njega,kot majhen otrok :) Po petih minutah še zmeraj nihče ni prišel vprašat,če mi lahko kej pomaga <_< , nemoteno so se pogovarjali naprej,nekateri pa delali za računalniki. Potem sem šel vprašat, če se lahko vsedem na motor, in mi ženska reče da lahko, vendar še zmeraj ni nihče prišel zraven :blink: Takrat je v salon vstopil še eden od prodajalcev (un k ima predelanga Z1000 .) ) in sem mislil, da bo vsaj on prišel zraven , pa še zmeraj nič <_< In potem sem samo rekel nasvidenje in z nezadovoljstvom zapustil salon :BUA: Mislim pa kako mislijo pol kej prodat, če pa nimajo nobenga odnosa do strank. Pa ne bi rekel, če bi bil tko navadno oblečen, ampak jaz sem bil z jakno in čelado pa še s Hondo sem se pripeljal, kar jim je lahko v čast, da se eden ki ima "japončka" zanima za Aprilio :grrr no ja če ne drugega sem se vsaj ko sem sedel na Tuono odlično počutil :OK: sam še kakšne dva milijončka mi manjkata pa bo moja :D lp cagiva P.S ampak bom pršu še kdaj k njim, ker verjamem da so imeli slab dan ali kaj podobnega in sem človek ki odpušča (če se to zgodi enkrat :) ) Pa še tko lepe so te Aprilie :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se