Rock-46 Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Pozdravljeni, Sem ze gledal pa nic pametnga najdu glede REPSOL olja, mogoce ve kdo kaj vec kje se ga da dobit oz. kupit. Najraje od LJ do jesenic nekje....se pravi ljubljanski in gorenski konec :) Lp;Rock
Shargo Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Sem ze gledal pa nic pametnga najdu glede REPSOL olja, ... :hmm: ..ce ni ravno skrivnost, zakaj pa ravno Repsol isces :? , kaj pa je narobe z SHELL, STP, CROWE, SYNERGIN, ROYAL PURPLE, AMSOIL, ELF... :?
Thundercat Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 repsola ne najdem nikjer....dobiš vse živo sam omenjeno ne...lahko probaš kje v Italiji.....
Shargo Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 ...lahko probaš kje v Italiji..... ...al pa spaniji... :P kaksnega tovornjakarja zaprosi in ti ga prinese! .)
BAMATO Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Repsol sem jaz še lani kupoval za mojega Daelima VT125 v Suzuki Odar - LJ. Nasprot Mercator centra čez železniško progo!
Pervy Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 jaz sem ga videl ali na OMV ali na petrolu v MB letos poleti, ampak nisem siguren če ni bil samo za 2T motorje. sem iskal proton pa nisem bil pozoren .)
yankee Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 V Trstu v Motoracingu ga majo......
Rock-46 Objavljeno September 22, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 22, 2004 :hmm: ..ce ni ravno skrivnost, zakaj pa ravno Repsol isces :? , kaj pa je narobe z SHELL, STP, CROWE, SYNERGIN, ROYAL PURPLE, AMSOIL, ELF... :? Nevem zakaj, ker sem ga 3 leta nazaj kupoval za cross motor ,sedaj pa sem dajal v cross Motula, pa sem se spomnil da je bil repsol ravn pol cenejsi od motula in me je zanimal kje bi se dalo pogledat kok je in ce sploh se je, vem pa da mi je takrat cist dobr sluzu, zato bi ga se sedaj dajal v mesanico :) oz. z njim delal mesanico :) Hvala, za odgovore, grem pogledat v Odar-ja. Lp;rock
D.J. Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 kup najcenej 2T sint olje za visokoobremenjene motorje in ne boš nič zgrešu, valvoline, total, elf..
Rock-46 Objavljeno September 25, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 25, 2004 kup najcenej 2T sint olje za visokoobremenjene motorje in ne boš nič zgrešu, valvoline, total, elf.. Evo dons kupu Valvoline, cista sintetika..bomo vidli kako bo , upam da nav zagrabil vse skup.... OK zdej pa se eno tehnicno vprasanje, zakaj je recimo TTS olje =3.500 sit, valvoline pa 1.500sit, zakaj je tok cenejsi. A pol hitrej ribne vse skup, al kaj...nevme ce mi zna kdo povedat, oz. se je treba cesa pazit.. LP;Rock
simonsi Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 TTS je zato tolk dražji, ker se ga na 5km zavoha B)
D.J. Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 ja cena blagovne znamke sem vidu valvoline prazne 2T plastenke tut že na tekmah za državno prvenstvo, če je za njih bo tut zate ampak pri % pa ne šparat, kar lepo točno po predpisih
Rock-46 Objavljeno September 25, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 25, 2004 ja cena blagovne znamke sem vidu valvoline prazne 2T plastenke tut že na tekmah za državno prvenstvo, če je za njih bo tut zate ampak pri % pa ne šparat, kar lepo točno po predpisih Jap se mi je zdelo da je tako...no dej ce se ti da pa mi povej kok decilitrov (dc) olja das na 5 L bencina.... Jest sem do sedaj s TTS-om delal tako 5L(bencina) + 1,5 dc(olja)= mesanica :) a je vredu ... LP,Rock
balti Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Evo dons kupu Valvoline, cista sintetika..bomo vidli kako bo , upam da nav zagrabil vse skup.... OK zdej pa se eno tehnicno vprasanje, zakaj je recimo TTS olje =3.500 sit, valvoline pa 1.500sit, zakaj je tok cenejsi. A pol hitrej ribne vse skup, al kaj...nevme ce mi zna kdo povedat, oz. se je treba cesa pazit.. LP;Rock Mislim da ta Valvoline za 1500 sit ni čista sintetika. Poglej na zadnjo stran in si prečitaj kaj piše.
simonsi Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Jap se mi je zdelo da je tako...no dej ce se ti da pa mi povej kok decilitrov (dc) olja das na 5 L bencina.... Jest sem do sedaj s TTS-om delal tako 5L(bencina) + 1,5 dc(olja)= mesanica :) a je vredu ... LP,Rock Na 5l benza 2dl olja, za 4%. TTS ni za zablokirane/nizkovrteče motorje. Za keri motor to? Pardon, :topic:
Rock-46 Objavljeno September 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2004 Na 5l benza 2dl olja, za 4%. TTS ni za zablokirane/nizkovrteče motorje. Za keri motor to? Pardon, :topic: Za motor YAMAHA 250 YZ CROSS.... Kok procentno pa mors delat... Lp;Rock
balti Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 4% je malo hudo, razen če uporabljaš stari dobri dvotaktol. Jaz uporabljam Castrol TTS in sicer 2%-2.5% brez kakršnih koli negativnih učinkov. Nameravam pa probati s polsintetičnim, vendar ga ne mislim dati več kot 3%. Že v starih cajtih ko sem imel E90 in sem uporabljal dvotaktol, ga nisem nikoli dodal več kot 3%. Z njim sem naredil več kot 25000km z istim batom, obročki in gredjo pol pa sem ga prodal - takrat bi edino obročke bilo potrebno menjati, kar pa je čisto normalno.
D.J. Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 knjige od motorja najbrž nimaš ane, ponavadi piše 1:32 se pravi 1,56 dl olja na 5 litrov goriva količino goriva v litrih deliš z 32 in dobiš količino olja, ki mu pripada to je malenkost več kot 3%, če se ti ne da komplicirat, delaj 3% in čao, sej verjetno ko se voziš nimaš motorja vedno v hi-end obratih
Rock-46 Objavljeno September 27, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2004 knjige od motorja najbrž nimaš ane, ponavadi piše 1:32 se pravi 1,56 dl olja na 5 litrov goriva količino goriva v litrih deliš z 32 in dobiš količino olja, ki mu pripada to je malenkost več kot 3%, če se ti ne da komplicirat, delaj 3% in čao, sej verjetno ko se voziš nimaš motorja vedno v hi-end obratih Tocn tko kot si napisal.....vse je res...tako sem delal do sedaj, in bom se naprej pa je :) motor pa ni v obratih...saj je zdej 4 mesce pocival....tako kot moja roka ;) Lp,Rock
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se