Skoči na vsebino

Bahami - brez motorja

Gregs

Priporočene objave

Oj banda!

A je bil kdo na Bahamih? Midva s Teyo namreč nameravava okoli novega leta mimogrede obiskati še Bahame (poleg Floride) za kakšne 3, 4 dni. Pa če je kdo bil, naj pove, kako je šel (ladja, letalo, najem barke), kam je šel, kaj se splača videti.... Po možnosti BREZ turističnih krajev, samo narava... čim lepša... pa kakšna peščena plaža... sicer jih je bolj malo, ker je sam vulkan tam okoli.... Skratka: kakršnakoli informacija je dobrodošla! :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O bahamih ne vem veliko, o Floridi pa, saj sem tam že bil. Če te kaj zanima sam vprašaj.

lp

Rudi

dozdeva se mi da je tu govora o Bahamih NE o Floridi spet drek mešaš pa se hvališ kwa maš kje si bil le koga to briga tako smetenje......................rudib(namerno z malo začetnico) :BUA: :BUA: :BUA: :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A maš probleme al kaj. :lol1: Se ne hvalim samo povem, da lahko človeku pomagam s kaikm pametnim naslovom. Če jaz ne bi imel nobenega poznanega na Floridi, ne bi niti pol tistega tam videl. Sploh pa, sem post napisal njemu ne pa tebi.

lp

Rudi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O bahamih ne vem veliko, o Floridi pa, saj sem tam že bil. Če te kaj zanima sam vprašaj.

lp

Rudi

Hvala za pomoč, vendar imam tam sestro, ki živi že cca. 11 let v Miamiju. Prvenstveno greva s Tejo obiskat njo in družino, ki je nisem videl že 3 leta. Tako da hvala za Florido, ampak jo že poznam (bil 3X)... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

naj vama zaželim lepo pot in obenem prosim če zadevo dokumentiraš, kakšne slike bahamk (pa ne takih bahastih) bi marsikateremu mogoče olajšale izbor naslednjega mesta dopusta .)

torej, nekaj slikic za peskovnik, nekaj za U kaka ritka in nekaj za pervy-ja :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!