mukki Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Z motorjam ziher ne pridem me je glih včeri taksi u Zaguri zbou :wacko: . Kaj s pa delu pob?? No mene žal ne bo na spoznaven večeru, grem na morje :rolleyes: Spijte pa še kakega za mene .)
AlterMann Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Satan. MK Kamnik se bo ustavu u tvojmo "infernu" že oktog 15-ih. Imamo glih eno pot tam mim. Glej da boš tam. V soboto imamo zaključno vožnjo in se oglasimo na "spoznavne pol urce." Tko, da mal razvlečemo sobotno dogajanje.
ixs Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Z motorjam ziher ne pridem me je glih včeri taksi u Zaguri zbou :wacko: . ..prid pol s taksijem
SATAN Objavljeno September 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2004 Satan ali je ta Pub 666 od Demonov? Ja,imava ga pa v najemu skupaj s Fordom
Shargo Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Ja pa vsak nej ma nek cajtng pod pasko, tko , da bomo vedl kdo je v igri...ce ne spet ne bomo vedl .) :lol1:
Max Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 ... Imamo glih eno pot tam mim. Glej da boš tam. ... O cool :yea2: A si bo mozno mal ogledat Amanovo zeleno-Zlato Krilo B) kar tam na licu mesta :rolleyes: :D
AlterMann Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 Kakopak. V polnem sijaju. :P
SATAN Objavljeno September 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2004 No pa za boljše vzdušje bodo Feniksi zaigral,mal bo toplga za v želodček,pa upam da mi bo še kej ratal prpravt. :yea2:
premza Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 Če mi ne rata (mam cela 2km do tja) ruknte kak pir še namest mene! :naughty:
SATAN Objavljeno September 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2004 Če mi ne rata (mam cela 2km do tja) ruknte kak pir še namest mene! :lol1: No dej,Premza ne zajbavi se :lol1:
Ervina Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 Če mi ne rata (mam cela 2km do tja) ruknte kak pir še namest mene! :naughty: :hmm: A si se preselil???? Po moje maš ene 5 km. :P
Sanda7 Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 možno da se po šihtu zapeljem tja dol med hribe
MARJA Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 Satan spet neprimeren datum zame. Jebi ga, imamo klubski piknik. Se bomo pa sigurno še letos kaj videl, če ne prej pa preden se začne VESELI DECEMBER. Imejte se super.
stigmata Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 A pol bo to kvazi jesensko forumsko... ? :hmm:
Noise Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 A pol bo to kvazi jesensko forumsko... ? :hmm: Halo? Seveda ne. Pravo JFS bo 16.10. s furo v Goriška Brda!
SiR Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 A pol bo to kvazi jesensko forumsko... ? :hmm: Sploh ne ... jesensko forumsko bo ... saj je že ND napisal... jaz samo nabijam post, :D
SATAN Objavljeno Oktober 1, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 A pol bo to kvazi jesensko forumsko... ? Ne,namen je da Vas spoznam osebno,ne le preko foruma,malo pogostim,in skupaj preživimo nekaj ur.
stigmata Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Halo? Seveda ne. Pravo JFS bo 16.10. s furo v Goriška Brda! :topic: - I know, ampak... Kak pa te naj jaz to vem? Če nikjer ni teme ne to odprte? Tista ki jo je Perla odprla ma itak napačn datum pa še zaklenjena je kak pol spljoh naj kaj vem? :cry:
stigmata Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Ne,namen je da Vas spoznam osebno,ne le preko foruma,malo pogostim,in skupaj preživimo nekaj ur. :hmm: posledica blond barve zahteva še 1 vprašanje. .) A to je pol ista cesta ko pa ko smo šli po stari cesti CE-ZM... na zbor k tarantelam?
SATAN Objavljeno Oktober 1, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 A to je pol ista cesta ko pa ko smo šli po stari cesti CE-ZM... na zbor k tarantelam? Njbrž,če ste ste prišli iz smeri Prebold,Marija reka,ste se peljali skozi Trb,in zavili v Zagorje.
Saint Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Morebit tudi jaz pridem, da mal spet Syma & Co. vidim. lp Rudi
Nata Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 a ste mogoče kaj vi ki greste iz Ljubljane zmenjeni za skupno furco do tja ... :? ... ka bi se moja malnekost mogoče pridružila ... :D
SiR Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 a ste mogoče kaj vi ki greste iz Ljubljane zmenjeni za skupno furco do tja ... :? ... ka bi se moja malnekost mogoče pridružila ... :D lahko še Bubo nabašeš usput :)
Einherjar Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 a ste mogoče kaj vi ki greste iz Ljubljane zmenjeni za skupno furco do tja ... :? ... ka bi se moja malnekost mogoče pridružila ... :D Firestarterji smo sicer ob 18h zmenjeni, ampak grem samo jaz z motorjem, tako da se lahko tudi kje drugje dobiva, pa piciva dol.
SATAN Objavljeno Oktober 1, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 ampak grem samo jaz z motorjem, Kua j vsem Firestarterjam mutor crknu al kua,no pa sej ni važn,sam da se mal vidmo pa kako rjačemo :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se