Einherjar Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Kua j vsem Firestarterjam mutor crknu al kua,no pa sej ni važn,sam da se mal vidmo pa kako rjačemo :yea2: Mislim, da se "ven vlecejo" na to, da ce so z avtom samo en ne pije, ce bi bli z motorji bi pa vsi morali pazit.
Shargo Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Ja jaz bom se kako deklco prpelu zraven...samo v avto jih lah vec natlacim... :P to je pa tud edini razlog, da z avtom pridemo .)
AlterMann Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Kamničani odrinemo izpred Atriuma okrog 14.00. Pričakujem 10 - 20 motorjev (odvisno od vremena). To je naša zaključna vožnja, zato se bomo samo na kratko zaustavli v Trbovlih. Se vidmo :yea1:
Manu Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Kamničani odrinemo izpred Atriuma okrog 14.00. Pričakujem 10 - 20 motorjev (odvisno od vremena). To je naša zaključna vožnja, zato se bomo samo na kratko zaustavli v Trbovlih. Se vidmo :yea1: Važić :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: (volilni molk press)
MotoHeart Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 A tisti k tle na forumih bl beremo k pišemo, pa smo drgač stalni gosti u 666 smemo se tut kej uglast? Al ns boš grdo gledu? :unsure: A pol boš Fenikse zrihtu? Pa še kej zanimivga se bo dogajal? :hmm: Kukr kol. Dol je tko zmeri prva liga. Se vidjamo!
SATAN Objavljeno Oktober 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 A tisti k tle na forumih bl beremo k pišemo, pa smo drgač stalni gosti u 666 smemo se tut kej uglast? Al ns boš grdo gledu? Lej MotoHeart če si bral temo od začetka do konca si sigurn zasledil tut tole: VABLJENI STE VSI LJUBITELJI MOTORJEV pa tole: DOBRODOŠLI VSI MOTORISTI!!! še nikol nismo kjerga grdo gledal k j pršu u naš brlog.
Icy Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 še nikol nismo kjerga grdo gledal k j pršu u naš brlog. A bo tut kej pokvarjene radnske, k je men nasledni dan tko ušeč, če mi je slabo pa glava boli?? .)
SATAN Objavljeno Oktober 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 A bo tut kej pokvarjene radnske, k je men nasledni dan tko ušeč, če mi je slabo pa glava boli?? Jest mislm da bo vsega dost zdej al je radenska pokvarjena al ne se pa punavad drug dan šele vidi. glede na izjave aktivistov za uničevanje dolenjske žlahtne kapljice pa se stranski učinki uničevanja pojavljajo le ob exstremno hudih količinih. :lol1:
Icy Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Snip ... zdej al je radenska pokvarjena al ne se pa punavad drug dan šele vidi. Snip, snip ... Ja sej to sm hotu povedat pa pokazat ...
alena_bmw Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 PROŠNJA! a mi lahko nekdo.. ki ve kje je to.. pošlje svojo številko na pm.. za ziher, če ne bom našla... ( uveljavljampravicodoblontnostipress ) :lol1: lp alena
dave the wave Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Ali mi lahko na SMS pošlješ svoj e-mail naslov, da ti po PM-u pošljem svojo telefonsko? :rolleyes: (ressiblontpress) :lol1: lp DTW B)
alena_bmw Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 (popravljeno) Ali mi lahko na SMS pošlješ svoj e-mail naslov, da ti po PM-u pošljem svojo telefonsko? :rolleyes: (ressiblontpress) :lol1: lp DTW B) :wacko: saj res... ti si domačin B) včasih pa moram bit malo blont... je bolj ljubko... :devil: :lol1: :lol1: lp alena Popravljeno Oktober 2, 2004. Popravil alena_bmw
devilish Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 jst bi tud pa sm prepozno zvedla... :cry: oz. če se kdo skozi postojno gor odpravlja... pa ma kak plac... :rolleyes: lp :)
Saint Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 (popravljeno) Izgleda, da danes ne bom mogel, sem se ravno iz Avstrije vrnil pa grem sam še :zzz: . lp Rudi Popravljeno Oktober 2, 2004. Popravil rudib
AlterMann Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Mi smo pa že nazaj. Zaključna vožnja je lepo uspela. Tri šestke smo z lahkoto našli. S Satanom smo dve do tri rjakli, pol smo pa šli. Hvala za gostoljuben sprejem, sem bomo pa še pršli. Na sliki: Satan med kamniškimi peklenščki. .)
Ena Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 V vašem brlogu bila danes popoldan prvič.Navdušena!Želim vam dober žur! Lp Ena :K
Shargo Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 ...tud bli, sam Motosvetovca, na nov pa nisem srecal nobenega :cry: drugac je blo pa dobr...skoda , da niem probal golaz, qrc, prevec vsega...pa drugic, ej, stari veckrat bi mogl to organizirat...kr manjka mal tega cez zimo... :yea2:
Fifi Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 Satan! Dobr žur, dobra muska, sam kelner (se prau ti :devil: ), bi lohka bil mal lepši, ni pa to nujno. Se vidimo, le-tako naprej! LP Fifi. PS: Za servis, ki ga nardi kelnarca :OK: , se pa naknadno zmenma.
vrho1679 Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 Tku k zmeri rečem če je blo fajn: Bil, se napil, nekaj ljudi spoznal, blo fajn. p.s.: golež sem pa kar dvakrat uzel, k je bil tuk dobar ( pa še mal alkota je vpil )
dr.looney Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 satan, blo je super. :OK: golaž je bil ful dober. :OK: :OK: dr.looney :devil:
alena_bmw Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 bilo je lušno... hvala za povabilo satan! :OK: @hotschko: še dobro, ker nisem hotela onega drugega pira do konca spit.... so se 'strici' v marici odločili, da bi bilo lepo, če bi malce pihala... AMPAK.. 0.00!! :yea2: lp alena
premza Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 Če mi ne rata (mam cela 2km do tja) ruknte kak pir še namest mene! :naughty: Evo, ratal mi je prit (blo ene 250km do tja)... :hmm: Ampak tista 2km do doma sem pa pol komi najdu. :wacko: A je kuharca (tista k je golaž skuhala) še samska? :wub:
Icy Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 Hojla, tut jest sm se iz nezavesti vrnu. Čeprov učeri ni blo nč pira. Smrc. Sm biw drivunga. Ampak useeno super, da o golažu ne govorimo. Bil je tok dobr, de pr nobenmu ni hotu gor prit, de bi vidu kaj se dogaja. Še mal fotk. K smo moški pršli so ble naše punce že globoko v brlogu
Icy Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 Ampak smo se tut ostali hitro vključili
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se