salsa Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 In kdo je ta VIP VIP pilot?? Pa ja menda ne pride Randy Mamola????? :OK: :afro1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 Eno dirko bo baje tudi spidy vip voznik! To dirko kolikor sem jest informiran pa je to HLADen :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 In kdo je ta VIP VIP pilot?? Pa ja menda ne pride Randy Mamola????? :OK: :afro1: :kva2: ← ja menda da bo Hlad tomosa sprobu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 Prva zmaga Batzajle!!!!!!!!!!!! Čestitke! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: uau batzajla je zmagu :yea1: :yea1: Čestitam!!! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 uuuuu cestitam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 da ne bo pomote-zmagal sem samo drugo dirko,prvo sm bil pa tretji ker sm ga mal sral :slap: tko da sm (spet) stal na 2.stopnički :D fina dirka,fina :OK: bom nalimal kšno fotko,sm mel plačanga fotografa iz studia Cagiva s.p. (skoz pjen) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 JA BATZAJLA ENE VELIKE ORANŽNE ČESTITKE :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 bravo batzajla :OK: :OK: :OK: naš novi junak :yea2: ...a sem vam že povedu, da sva bla enkrat že na kavi skup :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 PA ŠE MALL..................... :OK: SAM A MISLTE DA BO TALE DRUG LET PRESTOPU V TOMOS MOŠTVO SEJ JE BIL ČIST ZAGNAN??????????????? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 PA ŠE MALLLLLLLLLLLLL,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 še jst dve fotke: hvala za čestitke :OK: aja,pa kdo je ta lajtning,jst ga ne poznam :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 ... aja,pa kdo je ta lajtning,jst ga ne poznam :hmm: :D no da me še takole zatreš...zdej pa ne bom tvojga postra kupil :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 batzajla bravo :OK: :OK: Opasn si :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Jest tud zajlo poznam :kva2: , hočem avtogram :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 pa še tkole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Bravo Bat da ne rečem zajla :OK: :OK: :OK: !!! Matr dobr si!! :kva2: Matr sam ga pa že res skor po komolcih furaš!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubalu Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 cestitke tudi z moje strani.. zanimivo je bilo.. totalno. se vidimo v ptuju .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 bubalu-mogoč še kšn tomosovec? :hmm: šele zdele sm porajtal,da je mr.gas tud en izmed voznikov-pozdravlen na motosvetu B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr.Gas Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 bubalu-mogoč še kšn tomosovec? :hmm: šele zdele sm porajtal,da je mr.gas tud en izmed voznikov-pozdravlen na motosvetu B) ← Hvala za pozdrave,Batzajla!-kontra A mogoče kdo ve,kje točno na Ptuju je poligon "Hajdoše",na katerem bo naslednja dirka 26.6.2005 :yea2: Pa neki slik mam iz dirke v Logatcu pa mi jih ne uspe gor na forum napopat! :( Prosim za kakšen nasvet,kako se streže tej zadevi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 ko dodajaš odgovor v forum,maš spodej še okno,kamor vpišeš naslov slike iz tvojga računalnika.še lažje nardiš,če jo lociraš tko da pritisneš 'browse'. pol klikneš 'dodaj sliko' al neki tacga,in ti bo spodej napisal kolk placa imaš še...ko jih naloudaš,kokr jih pač lahko,daš 'odgovori' tko nekak :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Hvala za pozdrave,Batzajla!-kontra A mogoče kdo ve,kje točno na Ptuju je poligon "Hajdoše",na katerem bo naslednja dirka 26.6.2005 :yea2: Pa neki slik mam iz dirke v Logatcu pa mi jih ne uspe gor na forum napopat! :( Prosim za kakšen nasvet,kako se streže tej zadevi! ← Se pelješ proti ptuju. Malo pred Ptujem zaviješ na glavno cesto MB - Zagreb smer Maribor. Nato čez cca 2 km zaviješ za avtobusno postjano na levo, potem se držiš skozi desno čez reko dravo in nato desno in si pri poligonu. Preden zaviješ desno iz glavne ceste je tabla karting lahko pa tudi gledaš goya šport center tablo. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr.Gas Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Batzajla in Spidy,hvala za izčrpne odgovore!! :OK: :oK:Slike bojo pa še ta tedn,če mi bo ratal! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Pa neki slik mam iz dirke v Logatcu pa mi jih ne uspe gor na forum napopat! :( Prosim za kakšen nasvet,kako se streže tej zadevi! ← TKOLE :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubalu Objavljeno Junij 16, 2005 Deli Objavljeno Junij 16, 2005 batzajla & mr.gas.. je se kdo voznik za tomos? jaz..batzajla, sem samo vedno zraven, nisem pa voznica .) :OK: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se