Skoči na vsebino

POKALNO TEKMOVANJE 2005

abn

Priporočene objave

skoraj malce :topic: potekala so tudi prva skrivna testiranja za nov pokal, ki se ne bo imenoval supermoto ampak Tomos Sumo Moto :P

post-467-1127677532_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa smo zaklučl sezono,mega :afro1:

ampak še po nobeni dirki nism bil tko zmatran :blush:

pikčrs pliz :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitke Batzajla za doseženo. Boš dal za krog ;)

Sva si s tamalo ogledala dogajanje in rezultat tega je, da je morala v vrtec nest katalog z Tomosi...hehehe... Očitno se bliža direkten preskok z bicikla na bencin. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa smo zaklučl sezono,mega :afro1:

ampak še po nobeni dirki nism bil tko zmatran :blush:

pikčrs pliz :yea2:

Čestitke za doseženo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitke Batzajla za doseženo. Boš dal za krog ;)

Sva si s tamalo ogledala dogajanje in rezultat tega je, da je morala v vrtec nest katalog z Tomosi...hehehe...  Očitno se bliža direkten preskok z bicikla na bencin. :)

hehe,upam da bomo kmal dobil tiste mopede,dokler je še sezona :D bova s cagivo po kran ks ks ks (on ma namreč tud enga flekserja) :afro1:

bencina se mormo pa zdej naužit,predn gre vse na štrom in plin :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fenomenalno... Malnarju vsaka cast, cestitke pa tudi Oblaku in Hribarju ter vsem ostalim, ki ste dirkali za Tomos. Pohvale tudi Tomosu za dobre nagrade za prve tri, to je verjetno najboljse, kar lahko naredis za zacetnike v supermotu. :OK:

Enako cestitke za ostale zmagovalce in sodelujoce, ki so prav tako dirkali letos za drzavno prvenstvo Slo in bili bolj ali manj uspesni. :yea2:

Se vidimo next year! B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tkole sva ga pa z Batzajlo na kvalifikacijah krivila čez mizo! :OK:

Res je bla dobra tale miza. :OK:

Sam škoda, da sem šele v drugi vožnji ugotovil, da bi mogu met bolj na mehko nastavljen zadnji amortizer :hmm:

post-6277-1127856651_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čeprav z zamudo :oops: želim čestitati zmagovalcu našega pokala - Malnarju -,drugemu uvrščenemu - Mr. Gasu - in tretjemu - batzajli. Prav tako čestitke ostalim tekmovalcem, ki so se borili za svoja mesta. Kot sem že omenil, brez takšnih tekmovalcev ne bi bil pokal to kar je bil... :hooray:.

In nenazadnje se moremo zahvaliti aktivnim udeležencem motošporta v ostalih kategorijah, da so nas lepo sprejeli medse (ne bom našteval imen, ker jih je preveč) in prepričan sem, da bi bil ta šport v Slo brez njihovega intuziazma že zdavnaj zgodovina. :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je sploh kdo vidu une na stopničkah..... :oops:

.....najbrž ste vsi sam "pred" stopničke gledal :OK:

Ne mi zamert sam Malnar je pa glih tko "leden" kot Jane Ahonnen ko zmaga.... :grim

Vseen čestitke vsem zmahovalcem :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmm,zanimivo...poglejte mal čase treningov in primerjajte posamezne razrede .)

supermoto open: http://www.amzs-sport.com/strani/rezultati...pen-trening.pdf

tomos: http://www.amzs-sport.com/strani/rezultati...mos-trening.pdf

Ja res zanimivo. Na taki progi je moč motorja očitno igrala majhno vlogo, prednost je bila nizka teža. Po mojem števcu je bila max. brzina na treningu 86km/h.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čeprav z zamudo  :oops: želim čestitati zmagovalcu našega pokala - Malnarju -,drugemu uvrščenemu - Mr. Gasu - in tretjemu - batzajli. Prav tako čestitke ostalim tekmovalcem, ki so se borili za svoja mesta. Kot sem že omenil, brez takšnih tekmovalcev ne bi bil pokal to kar je bil... :hooray:.

In nenazadnje se moremo zahvaliti aktivnim udeležencem motošporta v ostalih kategorijah, da so nas lepo sprejeli medse (ne bom našteval imen, ker jih je preveč) in prepričan sem, da bi bil ta šport v Slo brez njihovega intuziazma že zdavnaj zgodovina.  :yes:

Hvala za čestitke!

Že res, da smo vozniki dobr odpelal celo sezono :OK:

Sam treba je pa vedet, da so za vse to zaslužni vodilni Tomosovi ljudje.Še enkrat bi se rad zahvalu Tamari ,Borisu,Izidorju.... :worship: :worship: in pa seveda spremljevalni ekipi, ki nam je pripravljala motorje za dirke(Pero,Domen,.....:worship: :worship:

Tud jaz bi se zahvalu vsem voznikom iz preostalih razredov,ki so nas lepo sprejeli,nam dajali koristne nasvete in nas spodbujali celo sezono :worship: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

druge sledijo jutri...

vvvvvvaaaaaaauuuuuuuu :kva2: :kva2: tole je pa šlo u nebese;

no, :( :lol1: skor u nebesa--na 2.mesto :OK: :OK: :beer2:

Pohvala Petru Kavčiču za odlične fotke :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!