ixs Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 ...in zmagovalci(oz. prvi trije v vsaki kategoriji) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2004 ...in zmagovalci(oz. prvi trije v vsaki kategoriji) ← Pa se dejanska slika... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Fantje in support dekleta, nea se sekirajte preveč, vsi ki smo bili prisotni v "podrumu" smo itak takoj vedel za kaj gre in si nismo pustili kvariti zabave. Ste tako kot vedno še vedno NUMERO UNO :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Ekzekli :D (Sicer so pa ze nasi bratje lepo rekli: Pamti pa vrati) Ne se prevec obremenjevat s kurami, vazn , d smo se meli fajn, pa da dogaja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Pa se dejanska slika... Kdor pa mene najde na sliki dobi za pivo :D Sem vedu, da moram zlico sabo nosit (sem se tako zmesal z okolico... :OK: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Kdor pa mene najde na sliki dobi za pivo :D Sem vedu, da moram zlico sabo nosit (sem se tako zmesal z okolico... :OK: ) ← Pri šanku niso slikali. :P Drugače pa čestitke Tinchi, Pimpi limpi, Sari, Katrci, Mariči in pa seveda tebi Kruse za osvojena mesta! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Krusetu čestitke, prav tako deklcam - Jerneju pa želim, da bi mu enkrat ratalo premagat te razne Krpane in Najmočnejše... Sm ga sreču v soboto pred Ortobarom pa sva na to temo izmenjala par stavkov ... Zgleda, da bom mogu jst mal natrenirat svojo desnico ... SAm ne vem, kako bo zgledlo, ko bo levica še zmer atrofirana, desnica pa najmočnejša na svetu... Bo treba prav posebne majčke nosit (take, kt jih ma Bizovičar v TLP :) ) :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igi Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 INN CLUB SUCKS!!!!!!!!!! Kelnarco sem vprašal zakaj pir stane pri vas 600SIT? Odgovor je bil: Zato! Potem sem jo zopet vprašal zakaj je pir 600SIT? Odgovor je bil: Zato! In potem sem jo spet vprašal, da me res zanima zakaj je pir 600SIT? Odgovor je bil: Zato!!! Ker je to nočni klub!!! OK, potem bom pa spil enga, ker je dobra muzika. Nekaj časa nazaj sem šel tja na kavo v poznih urah, ni blo nobenga, Kelnarca je imela čist plavo uč,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Kelnarca je imela čist plavo uč,... ← Iskreno upam, da si jo ti oz. eden/ena od FS :devil: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 IGI-ju,Uzzyju, KRUSE-ju in vsem ostalim hvala za podporo! Uzzyju hvala za sodelovanje, Kruzeju čestitke nad osvojenim mestom(na sliki si se pa res dobro zlil z ozadnjem), IGI-ju pa...pizda zakaj se nisi predstavil, da bi ti dal za pir k soi zadnjič tolk dobr napisu tist?! Kakorkoli že.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2004 Iskreno upam, da si jo ti oz. eden/ena od FS :devil: . ← Not public, my dear friend. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Ja blo je UFB (Ultra Fabulous). Sam sem bil zapisnikar in ni blo velik časa za fotkanje. Tut nos je kapljal in curljal tako da sem ob ca 12. uri odšel. No pa še fotke in obvezni komentarji: Uziju hvala za obisk (tako kot vsem ostalim) in naj si ob gledanju te fotke zavrti od Zlatih Uhančkov: Going to the Run. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Tekmovalci in obiskovalci so prihajali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 DJ Matej je poskrbel za primerno glasbo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Sodniška trojica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Punce so ble fejst (močne .) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 In to dobesedno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Tudi novinarke ... upsala, fotoreporterke ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Finale ženske (punce no) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 No coment (punce komentirajte!!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 (popravljeno) Jaz pa revež v službi :angry: Popravljeno November 22, 2004. Popravil MARJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 (popravljeno) Jaz pa revež v službi :angry: ← Ja sej FS-ji smo bli tut, sam na ta pravem kraju :naughty: Popravljeno November 22, 2004. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Sodniška trojica ← Icy, sej vem da si že mal starejši ampak štet pa ziher nisi pozabu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 (popravljeno) Icy, sej vem da si že mal starejši ampak štet pa ziher nisi pozabu :OK: ← Ma kje pa, sam Matej kot vrhovni sodnik se je kot Kruse tako pomešal, da ga ni videti na tej fotki. Je biw pa skoz zraven. Znam štet Uzzy, znam .) . Tista trojka je bila namerno vpisana. Popravljeno November 22, 2004. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se