easyrider Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 OK, o FS XX in FS XXX sta že okprta topica. Zato naj izkoristim priložnost in odprem še enega, strogo namenskega (čistilcimebojoubilipress). Kot vsa leta do sedaj se bo tudi letos v nam sosednji državi dogajalo veliko zanimivega, predvsem pa povezanega z motociklizmom. In ker ste bili nekateri prejšnji vikend v nekem našem športnem središču ter vas verjetno ta zadeva zanima predlagam, da si poleti organizirano ogledamo podobno stvar. A ste za? P.s.: govorim o Hillclimbingu v Rachau (A). Verjetno bo potrebna pomoč našega Ice-a, da nam bo sporočil točen datum prireditve, ampak ker vsi vemo, da je "fant od fare", se zanesemo nanj in nestrpno pričakujemo prve novice. lp Easyrider Uredil - Perla on 14/01/2002 21:43:03 Uredil - Ice on 24/01/2002 11:31:22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote: P.s.: govorim o Hillclimbingu v Rachau (A). To sem si pa že od nekdaj želel videti v živo. Sem absolutno ZA. Pa Ice-ta res prosimo samo datum prireditve, pa vstopnice, pa rezervacijo prenočišča... Ga je treba mal šparat, si verjetno še od NS-ja ni opomogel... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Termin je 6. in 7 julij. Za ostalo pa besedo ICE-u Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Pozabil....vsekakor ZA!!! Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote:OK, o FS XX in FS XXX sta že okprta topica. Zato naj izkoristim priložnost in odprem še enega, strogo namenskega (čistilcimebojoubilipress). sorry, easy, malo sem popravljala tvoje predloge oz. ostevilcenje FS-jev, ker sem popravljala zaporedje ... I did it my way Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Jest tudi za. Samo še nekaj - Where the fuck is Racha> Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Januar 15, 2002 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2002 1. Perla: oproščeno 2. Lucky: Rachau je ca 20 km vzhodno od Zeltwega lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 quote:Pozabla si povedat, če si ZA! pri meni je ideja se v "dozorevanju" ... jo pa zelo podpiram. Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 Spljoh ni bljema, ..kadarkoli, kakorkoli, kjerkoli sam da je žur!! Valjda ZAAAAAAAAAAAAAAA! ***** Come in peace or stay at home! Uredil - zoolo on 15/01/2002 09:11:55 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 jeeeeeeeeeeeessssssssssstttttttt tuuuuuuuuuuud. sorry mačica KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 pohlvalno....samo ni v rachau,temvec v eni drugi "vasici",ker so se organizator in lastnik hriba skregali (se zdi znano?).bom se izvlekel podatke,ko jih bom definitivno imel (vabilopress). druga taka dirka se pa odvija v lassing-u (tudi stajerska/A),poteka pa malo drugace. hrib ni tako strm,je pa daljsi,startajo stirje naenkrat,prva dva se kvalificirata dalje.plus super finale. tega se delezuje tudi nekaj svetovnih voznikov endura in crossa. kot receno,ko bom vec vedel sporocim. p.s.: lahko gremo tudi v francijo na take dirke. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 quote: jeeeeeeeeeeeessssssssssstttttttt tuuuuuuuuuuud. sorry mačica KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS Zakaj se pa meni opravičuješ? No, za kako vožnjo pa se tut jst prijavljam. Sej če je zravn še dogajanje pa še tolk boljš jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 DA me ne boš kdaj tožila za avtorske pravice tvojega podpisa KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 Jest sem za.Te norce sem si že od nekdaj želel videti, samo nisem nikoli vedel kje in kdaj se zadeva dogaja. LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 quote: Jest sem za.Te norce sem si že od nekdaj želel videti, samo nisem nikoli vedel kje in kdaj se zadeva dogaja. LP Leteči jest tut..računajte name ! Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 quote: DA me ne boš kdaj tožila za avtorske pravice tvojega podpisa KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS he he he ne citirajo ravno vsakega jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 evo prve informacije za hillclimb rachau/A pod http://168.144.86.92/hillclimb/ ,je tudi v anglescini. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Definitivno za, upam da bo organizirano in pravočasno sporočeno. Saj veste služba in take bedarije! Grobnik, 1:39.317 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 26, 2002 Deli Objavljeno Marec 26, 2002 najnovejse novice o hillclimbing rachau: http://www.hillclimbing.at/mediasoft/deuts...ch/index_de.htm baje se dobijo samo se karte na rezervacijo (adijo spontaniteta) zaradi omejenega prostora.naj bi se namrec spet dogajalo na stari strmini.zgornji link je do prijavnice/rezervacije kart. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trisha Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 a bi se tukej prjavl, pa skupej rezerviral Icetours...... a bi prevzel? naročila, plačila in dostavo kart lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 hmm.....aaaa.....ja mozno bi ze bilo. - cena ene karte je EUR 35.-, - rezerviram jih lahko,preden ni celoten znesek vplacan ni narocila - po vplacilu kart se jih ne da vec stornirati, - samo placane karte se dobijo v 26.tednu to je povzetek z njihove HP,samo prevajam. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 28, 2002 Deli Objavljeno Marec 28, 2002 hillclimbing rachau odpovedan?!? kopi/pejst iz http://www.motorrad.gol.at/ Hillclimbing Rachau abgesagt! Ihr werdet es eh schon wissen. Das Rachauer Hillclimbing findet heuer nicht statt. Wenn ihr jetzt traurig seid dass ihr in diesem Jahr eure Mühle nicht verschrotten könnt gibt es Hoffnung für euch. Am 13./14.07. findet nämlich in Molln (OÖ) ein Hillclimbing statt und ebenfalls am 27./28.07. in Fresach (Kärnten). In Fresach gibt es am Samstag nach dem Training auch ein Schlammracing mit Preisgeld. Also zuerst rauf auf den Berg, Mühle runterwerfen. Falls sie dann noch fährt versenkt ihr sie im Schlammloch. Danach gibt es eine Riesenparty samt Disco usw. http://www.hillclimbing.at/mediasoft/deuts...ch/index_de.htm tukaj ne vedo nic o tem.zakaj kako kdo......mogoce fousija ali pa je res? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trisha Objavljeno April 2, 2002 Deli Objavljeno April 2, 2002 kva zej??????? a zdej še severnim sosedom namo več verjel.. kva pa če misljo sam dnar za karte prodat (čudno to s predprodajo), pa pokasirat, pol pa odpovedat... al gre res za foušijo..... kukrkol..... čudne informacije lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
udi Objavljeno April 30, 2002 Deli Objavljeno April 30, 2002 Jest bi tut pa zdej ne vem al bo kej al nic ??? udi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se