Bostjan_Claas Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Ljubitelji motociklizma vabljeni na ogled pravega moto gp dirkalnika DUCATI D16GP4 (Cappirossi).Ogled je možen v prodajnem salonu Ducati Skupine CLAAS na Zaloški cesti 171 v Ljubljani danes do 18.00 ure in jutri od 8.00 do 19.00. :yea2: :OK: :fight2: :wub: :notworthy: Motoristični pozdrav! Boštjan Urbančič
Shargo Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Ljubitelji motociklizma vabljeni na ogled pravega :yea2: :OK: :fight2: :wub: :notworthy: Motoristični pozdrav! Boštjan Urbančič ← ...ze letimo, ze letimo!
Saint Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Samo ne tko kot je zadnjič Capirosi in kosil med sotekmovalci na štartu. O:-) :lol: lp Rudi
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Uuuuuuuuu...to pa grem pogledat---pa še digitalca sabo vzamem :photo: :D
Meetya Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Ja ja jz bom tud pršu z digičem.
Ninč Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 ka pa jes dečki? danes sem morala domov :( ker je mami tak rekla, pa ne morm bit na "zboru" :( kaj pa če bi ju3 podaljšali tam do 23.00? te se že valda dofuram z vlakecom? aja, pa bolj poceni opremo bi tudi rabila, ker mam samo čelado. te pa se en plašč pa ledvičnik rabim!!!! nebi upoštevali moje potrebe? O:-) ajd, dečki, mejte se pa vozte po pamet (kolko se pač vozite) LP, nina
joe1 Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 sem ze zamudil???? kaj pa kaka slikica
DolencT Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Ja,ja o takmu ducatiju loh sam sanjamo :lol1: :lol1:
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Sem bil tam...ravn takrat ko je en s črnim motorjm(nism sigurn ampak mislm da je bil KTM Duke .) )krog narisu direkt na sred dogajanja uzuni :kva2: :yea2: Tud Ducatijevo zverinco vidu in morm rečt da je res motor o katerem lahk samo sanjamo :kva2: :wub: :yea2: ...pa čeprov nism ljubitelj Ducatijev me je motor kr mal prevzel :) Ja tud z digitalcem vse skupej poslikov...kakšno slikco obesm tud tlelele na net samo jutri ;) P.S.: Motor pa ni bil Capirossijev kot piše v naslovu teme ampak je bil od Troya Bailisa :yea2: B)
DolencT Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Po čem pa si vidu da je od Baylisa,men se zdi da je od Capirosija ker ma 65 cifro gor O:-)
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Povsod okol je pisal Troy Baylis pa pod motorjem je bla slika na katero je bil podpisan Baylis :) Slike sledijo...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 ... P.S.: Motor pa ni bil Capirossijev kot piše v naslovu teme ampak je bil od Troya Bailisa :yea2: B) ← Povsod okol je pisal Troy Baylis pa pod motorjem je bla slika na katero je bil podpisan Baylis :) Slike sledijo... ← Ups...ja motor je res Capirossijev(#65),sam me je pa zmedl k je povsod okol samo Baylis omenjan tko da sm mislu da je tud motor Troyev O:-) slike... :photo:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se