Skoči na vsebino

Prtljaga

Nagaya

Priporočene objave

jest sem pa se vedno vso prtlago natlačla v ruzak in pod zic......

in se vska fant s katerim sem sla na morje je bil hvalezen da sem motoristka...se naučiš reducirat prtlajgo.....sej veste kako je z babami :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Mene pa zanima kakšne izkušnje imate kaj s puščanjem in krajo vrednejših predmetov, ki se shranjujejo v kovčkih(čelada,jakna...) :?: Se mi zdi kar malo nevarno, da ne bi kakšen nepridiprav odtragal in odnesel kovček z vsebino vred :? Pri kufrih na kakšni Hondi Goldwing z varnostjo verjetno ni problem, ampak plastični giviji in podobni kovčki pa mi ne vzbujajo zaupanja? Ali je mogoče čelado varneje prikleniti na motor? Samo potem je pa vsem na očeh.... :roll:

Me pa to zanima predvsem za čas bivakiranja v kampih ali na moto zborih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na pravem motozboru je oprema varna ... drugo vprašanje je, kaj je pravi moto zbor.

Jaz sem vedno puščal stvari na motorju, včasih tudi celo noč in sem ostal samo brez dveh spalk, ki so šle pa že po poti z motorja dol :oops: :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Velik motor, velika stranska kufra (po 70 l). V Italiji so mi naredili povečano verzijo kufrov Tourer Valkyirie, ki se odpirajo z vrha (zakon!). Domači fantje (Aleš ...

Erm, če so kej podobni unim na fotkah, bi tut jest mel, samo povej kje pa kolk dnarja. Nosilcov ne nucam. Pa nebi ledra, bi v barvi motorja (črna itak).

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem vedno puščal stvari na motorju' date=' včasih tudi celo noč in sem ostal samo brez dveh spalk, ki so šle pa že po poti z motorja dol :oops: :)[/quote']

Hotschko, a ziher sam dveh? :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na pravem motozboru je oprema varna ... drugo vprašanje je, kaj je pravi moto zbor.

Jaz sem vedno puščal stvari na motorju, včasih tudi celo noč in sem ostal samo brez dveh spalk, ki so šle pa že po poti z motorja dol :oops: :)

ja,saj eno sem našel..he,he...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eno vprašanje: Kam tlačite prtljago na mopedu . Kaj se vam zdi najbolj primerno, kovčki, torbe...?

Poslušite tole, folk... Bojda je KTM za LC8 razvil stranske kovčke iz neke ultra-trpežne plastike... pa to še ni vse... zdaj šele pride najboljše:

kufri imajo dvojno dno in služijo hkrati kot rezervoar za vodo. vsak stranski kufer drži po 3 litre vode, skupno 6 litrov... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

In-fu***ng-credible... Res nora ideja, pa tako enostavna v bistvu... 6 litrov = 4 1,5l plastenke, ki sicer zavzamejo kar dosti prostora. Noro... :P :P :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uporabljam tank torbo in top-case. Ravno top-case mi dela težave pri hitrosti nad 60km/h. Če takrat spustim krmilo, mi začne motor razmetavata levo-desno in to vse bolj, tako da bi me najbrž razmetalo do konca, če bi krmilo izpustil za dve, tri sekunde... Je to običajno? Kar pa se tiče tank torbe, samo za pohvalit.

lp, Pjotr.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz osebno imam tank torbo na magnete, ki je precej priročna za manjše stvari in kratke ture.

Sem si pa v Münchnu na sejmu kupil torbo, ki je narejena posebej za cestake, in v katero gre preprosto vse (102l prostornine). So jo testirali tudi v nekaterih nemških revijah in prejela samo pohvale. Niti ene stvari na njej niso grajali. Menda je tudi prazna in pri visokih hitrostih stabilna. Je pa res, da je cena že čisto druga zgodba. Še dobro da je bla takrat znižana. Če koga zanima, si stvar lahko ogleda pod: www.bbags.de/

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Ma da že po prvi furi napišeš kako se zadevšna obnese.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uporabljam tank torbo in top-case. Ravno top-case mi dela težave pri hitrosti nad 60km/h. Če takrat spustim krmilo, mi začne motor razmetavata levo-desno in to vse bolj, tako da bi me najbrž razmetalo do konca, če bi krmilo izpustil za dve, tri sekunde... Je to običajno? Kar pa se tiče tank torbe, samo za pohvalit.

lp, Pjotr.

odvisno.po moje top case samo stopnjuje problem,katerega glavni razlog je najbrz drugje - utemeljeno ugibam,da so gume lahko povzrocitelj fenomena,kateremu se rece shimmy (nekaj podobnega :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=1925 )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lp, Pjotr.

A lahko vprašam katere gume imaš na motorju?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!