jalovec Objavljeno December 20, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 20, 2004 Marjan ,kmalu zacenjamo pospeseno z ROUTE 66 .Praznike dejmo skoz ,pol pa gasa. Vsi interesenti se bomo pa itak nek dobil, da se spoznamo , pa skupaj dolocimo termin ,tako da se ze od zacetka sodeluje, da breme samega izleta ne bo samo na enem!!!!!!!!!! :)
XT Marjan Objavljeno December 21, 2004 Opozori Objavljeno December 21, 2004 Ok, deal. Do takrat pa se lahko malo pripravljamo na pakiranje čez lužo.... http://www.horizonsunlimited.com/tripplan/...ingInstructions Lp, Marjan
jalovec Objavljeno Januar 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 No a smo ze kaj premislili ,rad bi videl kdo je RESEN za ROUTE 66 !!! Potem pa zbor ,da se dogovorimo. Prosim ,da ne sprasujete kdor ne misli resno z nami , ko pa bo ekipa zbrana bo objavljeno na straneh moto sveta.
elgad Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 To je prava beseda, predlagam , da se določi rok za prijavo interesentov in srečanja !! , čas teče , še malo pa je pust . L. P. elgad :D
moto rider Objavljeno Januar 16, 2005 Opozori Objavljeno Januar 16, 2005 JALOVEC! Da se ti ne izjalovi plan! Za takšne oslarije ponavadi ne mrgoli odtrgancev. Jaz imam od tam eno fejst staro izkušnjo, če bi ti kaj pomagala. Povem ti pa, da je tale 66 bolj legenda, kot zadeva s katero bi se bilo vredno ubadati. Je pa zanimiva, to je res. Od Amerike boš imel vse kaj drugega prej, kot to. Jaz se v glavnem spomnim le neskončnih kilometrov in takratnih 55 milj limita (88 km/h - putana!!!). Sedaj so bolj realni! Tista route 66 je bila pa le ena prašna preteklost, ki so jo ovekovečili na platnu. Če boš dobil še kakšnega kompanjona, boste imeli kup priprav, izplačalo se pa bo. Nekaj od tega si lahko ogledaš na straneh "On the road & Off road", pod naslovom: "Čez lužo... Kako z motociklom do ZDA"? Pod datumom 10. in 12. jan. '05. Da ne bo ponavljanja. Loti se posla! Hoj
moto rider Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Jalovec! Potem je b'la pa t'ma... Nekaj mi je kanilo na misel. Odpravljate se v ZDA. Ste že pomislili, da bi bilo morda zanimivo obiskati le Zahod. To je fantastična izkušnja. Ni toliko kilometrov in lepot je na kvadrat. Tam nekje, (v Californji) si zarentate motorje in jo kresnete v najlepše kraje "Divjega Zahoda". California, New Mexico, Utah, Colorado, Arizona. Nacionalnih parkov in lepot, da se ti zmeša! Pa še vreme je pustinjsko. Običajno lepo. Ne potrebujete toliko časa, prišparate na kilometrih, pa še v enem kosu vidite najlepše predele vsega kontinenta. In še Route 66 boste doživeli, puščavo Mojave, Death Valley, Yosemite, Great Canyon, White sands, pa še in još. Lj - San Francisco 95.000 sit. Če se znajdeš pa še manj. Izračunaj kilometre, prosti čas, požrešnost in spanje. To je vse! Po nekaterih nacionalnih parkih imaš Campinge celo zastonj (voda, WC, ground). Koliko zvezdic? V nebo poglej! Samo v razmislek. Sicer pa ne mislim mešat vaše štrene. V vsakem primeru je še potrebna količina tistega, kar Melaniji ni več problem. Hoj!
jalovec Objavljeno Januar 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 :OK: zbor in prijave 17.02.2005 GODEC BIKERS PUB RATEČE - PLANICA 29 Kdor gre na route 66 ,zbor v Pubu ob 19h z predlogi in zeljo po motoristicni avanturi. Pub se nahaja 7KM od Kranjske Gore - v smeri proti Planici. :?
elgad Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 info:TEL 031420679 ← Jalovec, počakal sem par dni , da bo še kakšen resen interesent dal pripombo na lokacijo srečanja. Glede na to , da so lahko interesenti od vsepovsod mislim , da bi bilo pametno , da bi se dobili bolj v centru Slovenije ( recimo OLP ) istega dne in ob isti uri kot si predlagal. Počakajva odzive in L.P. vsem !!
jalovec Objavljeno Februar 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Lahko spremenimo lokacijo. po zelji .mislim ,da sva sama in en par kolegov iz mojega konca .zato sem sestanek predlagal na nasem koncu !!!!!!! Mislim da je bila 3.mesece kar dolga doba za odlocitev, sestanek bo, kdor bo prisel bo pac prisel ,ekipa je pac nekako ze narejena ni velika je pa !!!!!!!!!!!!!!!! :hmm:
elgad Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Lahko spremenimo lokacijo. po zelji .mislim ,da sva sama in en par kolegov iz mojega konca .zato sem sestanek predlagal na nasem koncu !!!!!!! Mislim da je bila 3.mesece kar dolga doba za odlocitev, sestanek bo, kdor bo prisel bo pac prisel ,ekipa je pac nekako ze narejena ni velika je pa !!!!!!!!!!!!!!!! :hmm: ← O.K. , se vidimo ! L.P.
jalovec Objavljeno Februar 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2005 O.K. , se vidimo ! L.P. ← SESTANEK odpade za 17.02 tako, da naprosam vse clane motosveta ,ki ste bili pripravljeni sodelovati na njemu, naj ne hodijo v ratece datum za drugi zbor bo objavljen v prihodnjih dneh . zaradi nekaterih nerešjivih stvari sem moral sestanek prestaviti na drugi datum. PROSIM ZA RAZUMEVANJE - HVALA INFO.031420679 ROSKO :(
jalovec Objavljeno Februar 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2005 SESTANEK 17.02 ZA ROUTE 66 ODPADE :unsure:
moto rider Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 SESTANEK 17.02 ZA ROUTE 66 ODPADE *** Kva'zdej, a'ute šli, a'l naute šli??!!
Noise Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 SESTANEK 17.02 ZA ROUTE 66 ODPADE *** Kva'zdej, a'ute šli, a'l naute šli??!! ← Ja, to tudi mene zanima... jaz sem se ravnokar vrnil iz tistih koncev... Zelo kul del USA :D
kOdEbLuE Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 ne bit tko škrt... dej še kako sliko in informacije malakai 1
Noise Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 ne bit tko škrt... dej še kako sliko in informacije ← Nisem bil z motorjem, ampak z avtom, pa niti ne po celi route 66, ampak samo na dveh odsekih... zelo zanimivo, veliko custom+chopper variant (HD+GW, ostalega ne poznajo).
S57CQ Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 LP No kaj se je na koncu zgodilo? Sli ali ne? Ali je kdo kandidat za 2006 / September?
moto rider Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 LP No kaj se je na koncu zgodilo? Sli ali ne? Ali je kdo kandidat za 2006 / September? 'S57CQ' A ni nekoliko prepozno? :hmm: V bistvu je vprašanje, za koliko časa greš in KAM greš? Če greš na jugozahod, bo v redu, če boš boš "plezal" čez Skalno gorovje, si ga pa naj...l! Pa še nekaj. Tukaj čisto na vrhu imaš morda kakšen pameten napotek... Samo v razmiselk! "Route 66"; Zanimivo! Dejstvo pa je, da je še sto drugih stvari, ki so lepše, zanimivejše in jih je škoda izpustiti! Fantje! Jst' vam rečem: "PEJTE"! Nikoli vam nau' žal!!! Tega Vam nobeden ne bo mogel več vzeti! Srečno!!!
motoristek Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 (popravljeno) Tole je pa reklama za hamburger!!! :lol1: Tole: Popravljeno November 27, 2005. Popravil motoristek
Moto32 Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Tole je pa reklama za hamburger!!! :lol1: Tole: Si mel tole v mislih? :kva2: :kva2: :kva2:
gaberkosir Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 LP No kaj se je na koncu zgodilo? Sli ali ne? Ali je kdo kandidat za 2006 / September? jest imam v planu točno 2006 september, samo ne route 66, ampak wild west varianto po nacionalnih parkih.
moto rider Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 jest imam v planu točno 2006 september, samo ne route 66, ampak wild west varianto po nacionalnih parkih. Sedi, pet! Odločitev je pravilna. P.S. Malo se pozanimaj, kje boš "zarental" motor. Harley je draga varianta! Raje vzemi kakšen "Rižev narastek"!
gaberkosir Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Malo se pozanimaj, kje boš "zarental" motor. Harley je draga varianta! Raje vzemi kakšen "Rižev narastek"!
kaciga Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 Jaz bi tud šel v Ameriko z motorjem. A se bo ta skupinska ponovila...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se