katja Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Prov prileglo se bo spet prižgat Eurosport :D
DESMOSEIDICI Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Prov prileglo se bo spet prižgat Eurosport :D ← misli mi beres ta viken bo pa Superbike pa se motoGP :OK:
seby Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 misli mi beres ta viken bo pa Superbike pa se motoGP :OK: ← tako je, po bednem vikendu s še bolj bednimi prenosi F1 končno spet nekaj pravega :OK: FORZA DUCATI (sedaj je pa res že skrajni čas da Loris & co. nekaj ukrene)
MK-R1 Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 Če bo tako napeta dirka, kot zadnje nekajkrat bo kar fajn. :OK: ROSSI :worship:
jetman Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 Še morda opozorilo... ta vikend je dirka v Assenu, torej je dirka v soboto, ne v nedeljo. .)
seby Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 (popravljeno) Moto GP Free practice 2 1.Capirossi 2.Rossi +0,083 3.Gibernau +0,280 4.Barros +0,296 5.Melandri +0,485 6.Hayden +0,733 :OK: Popravljeno Junij 23, 2005. Popravil seby
smeško Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 mi zna kdo povedat kdaj bo superbike na sporedu?
Gionni Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 mi zna kdo povedat kdaj bo superbike na sporedu? ← :topic: Pa saj ni tako težko malo pobrskat po sporedu, ali pač? http://www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/...prs3_ven0.shtml :topic: Superbike je v nedeljo ob 12:00 in ob 15:30. Vmes bo pa tud zanimivo :grim (eurosport)
smeško Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 :topic: Pa saj ni tako težko malo pobrskat po sporedu, ali pač? http://www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/...prs3_ven0.shtml :topic: Superbike je v nedeljo ob 12:00 in ob 15:30. Vmes bo pa tud zanimivo :grim (eurosport) ← :doze: oh ja... se mi pač ne da pogledat :blush: hvala
jose Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 evo kvalifikacije za jutrišnjo dirko so se že začele :rolleyes:
jose Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 Rossi osvojil pole :rolleyes: drugače pa zanimive kvalifikacije, Biaggi mel kar dvakrat bližnje srečanje z nasprotniki, prvo bi skor za sopotnika na svoj motor dobil Battainija, ki je zaradi njega padel pol na koncu pa se je srečal še s kolenom Melandrija in bi skor sam padel :doze:
IBA Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 1. Rossi 2. Sete 3. Melandri 4. Nakano Tista poteza Melandrija je bla malo preveč optimistična ( sta se z Biaggiem dotaknila in je Max skoraj šel po tleh - pa sploh nista dirkala )
Erik Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 Tista poteza Melandrija je bla malo preveč optimistična ( sta se z Biaggiem dotaknila in je Max skoraj šel po tleh - pa sploh nista dirkala ) ← Če se je pa Biaggi v počasnem krogu peljal po idealni liniji in je tako zadržal Melandrija, ki je potem mal popizdil :OK: Battaini bi pa tud mogel upočasniti, ker je videl da je šel Biaggi čez pesek
Rude Boy Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 za dirko v Assnu pravijo da je "motorisitična akademija" !!! :OK:
DESMOSEIDICI Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 za dirko v Assnu pravijo da je "motorisitična akademija" !!! :OK: ← sam res najdaljsa in najtezja proga pomojem pa kaj je blo nakonc k je en starejsi gospod napadu Melandrija,baje da en iz Repsola al kva.Neki je blo.Sam melandri je prehitu biaggija pol se je pa pr njem kr ustavu in se zacel zapletat z njim neki,pomojem je bil melandri kriv
katja Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 (popravljeno) Zanimive kvalifikacije :D Sploh je blo zanimivo zadnje trenutke, ko sta Rossi in Gibernau odvozila še zadnji hitri krog. Napeto do konca :) Melandri me je pa razočaral s tistim svojim kolenčkom. Izredno ne fer :BUA: Aja, pa kawasaki je osvojil četrto mesto :grim :yea1: :yea1: :yea1: Popravljeno Junij 24, 2005. Popravil katja
Gionni Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 Sam a ni Biaggi skoraj vedno zraven, kadar pride do kakršnegakoli prepira? Sem od začetka mislil, da ima pač samo smolo, toda zadnje čase se to moje mišlenje spreminja. Ne vem, če je bila sploh kakšna dirka, kjer Biaggija ne bi spremljala nesreča (al kako naj temu rečem). Če kje nastopijo težave in ko pride do vroče krvi, je Max skor ziher zraven. Zakaj to? :hmm:
DESMOSEIDICI Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 Zanimive kvalifikacije :D Sploh je blo zanimivo zadnje trenutke, ko sta Rossi in Gibernau odvozila še zadnji hitri krog. Napeto do konca :) Melandri me je pa razočaral s tistim svojim kolenčkom. Izredno ne fer :BUA: Aja, pa kawasaki je osvojil četrto mesto :grim :yea1: :yea1: :yea1: ← sam a si vidla kako ga je Biaggi z roko,Melandri ga je s kolenckom sam odrinu nefer je bil Biaggi
CAPIROMZY Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 A ma slučajno kdo posnetek od teh bližnih srečanj Biaggi-Melandri :D Mal sem gledal na eurosport pa nism najdu? :blush:
pogi Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 sam a si vidla kako ga je Biaggi z roko,Melandri ga je s kolenckom sam odrinu nefer je bil Biaggi ← :hmm: :hmm: men je bol delovalo kot da je melandri nalašč zapeljal njemu ob bok tako blizu glede na to da je še očitno pogledal vanj. <_< gotovo melandri ni hotel ravno tega a biaggi gotovo ni "glavni" krivec <_< tisti prvi crash mi je pa deloval rahlo komično :P :slap: :slap: :lol:
Jure007 Objavljeno Junij 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 prvi kreš bi pa tut jest rad vidu, kaj ga je lomu Biaggi, dočim pri trku z melandrijem.... težko bi reku kdo je "uržah" sam glede na to, da je morda Biaggi res zapru idealno linijo (morda ne zanalašč) in s tem razjezil Melandrija, si upam trditi, da je Melandri pobudnik za ravsanje....
pogi Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 Pa še uradno poročilo FIM-a: - On Friday 24 June, during the MotoGP qualifying practice, Italian rider number 3 Massimiliano Biaggi rode in an irresponsible manner, causing danger to other riders, which is an infraction to article 1.21.2 of the FIM Road Racing World Championship Grand Prix Regulations. For this infraction, the Race Direction has decided to penalize the rider with a fine of USD 5000. - During the same session, Massimiliano Biaggi made start practice on the track before the chequered flag (infraction to Art. 1.21.17). For this, the Race Direction has decided to inflict upon the rider a fine of USD 1000. - After the practice session, Mr Valerio Biaggi, holder of the pass nr I-1485, grabbed the rider nr 33 Marco Melandri by the throat, resulting in scratches. According to Art. 3.3.1.2 (action prejudicial to the interests of the sport), the Race Direction has decided to withdraw the permanent pass of Mr Valerio Biaggi for the rest of the year.
Thundercat Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 Tista poteza Melandrija je bla malo preveč optimistična ( sta se z Biaggiem dotaknila in je Max skoraj šel po tleh - pa sploh nista dirkala ) ← melandrija označujejo kot izrazito "agresivnega" voznika....borca....komentator na Eurosportu je rekel, da se "z njim ni za igrati....resno!" :) sam je tud biaggi kmet če je treniral štart pred koncem kvalifikacij...nam estu kjer je hitrost 150 + mph
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 25, 2005 Opozori Objavljeno Junij 25, 2005 Sam tale Biaggi pa učer ni na tapravo nogo ustal :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se