Einherjar Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Ta petek vas vabimo v bar Svetilnik, kjer bomo skupaj z lastnikom le-tega segreli kostanj do pecenosti. Celotna stvar se zacne ob 18h. Obljublja se tudi welcome drink (da se naredi podlaga za kostanj) Pa se karta, kako najti lokal:
ixs Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Zaradi nizkih temperatur smo se odločili, da KOstanjda ne bo v našem Clubhouseu, temveč nekje kjer so temeprature bolj ugodne. Pa še hude hostese se obetajo.... WELCOME
Pimpi limpi Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Zaradi nizkih temperatur smo se odločili, da KOstanjda ne bo v našem Clubhouseu, temveč nekje kjer so temeprature bolj ugodne. Pa še hude hostese se obetajo.... WELCOME ← Pridem! Kaj a samo hostese bodo? Kaj pa moški spol? :naughty:
maus Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 :OK: pa to je 500 m od mene :OK: :yea2: maus :ph34r:
ixs Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Pridem! Kaj a samo hostese bodo? Kaj pa moški spol? :naughty: ← No ja, bo tudi nekaj luštnih frej moških....moški striptease?! Hmmmm...
katrca Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 No ja, bo tudi nekaj luštnih frej moških....moški striptease?! Hmmmm... ← ja če je pa scena taksna pol pa definitivno pridem... O:-)
Icy Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 No ja, bo tudi nekaj luštnih frej moških.... ← A nefrej moški pa ne pridemo u poštev al kwa??? hmmmmmmmm :unsure:
kađiva Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Pridem pogledat! Do pol sedmih mam predavanja pol bom šel pa kar direkt tja :D p.s jaz sem tud še frej :rolleyes: :D lp cagiva
Pimpi limpi Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Pridem pogledat! Do pol sedmih mam predavanja pol bom šel pa kar direkt tja :D p.s jaz sem tud še frej :rolleyes: :D lp cagiva ← Ja a to je ponudba, al kaj? ;) No evo, polj se pa itak vidmo!!!!!!!!!
kađiva Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Ja a to je ponudba, al kaj? ;) No evo, polj se pa itak vidmo!!!!!!!!! ← ne to sam tko povem, da ne bojo sam nefrej moški tam :D ja itak se vidmo :)
Killroy Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Bom probov pridt...sam še ne vem zazihr...drgač je pa ta bar sumljivo blizu moje šole.... da ne bom kšnga prfoksa slučajno srečov :hmm: :) Lp
gebre Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 @Killroy...Do I need a bat with me :naughty: .
Killroy Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Jao, kij nebi nč pomagov...raj kalaša z omare potegn :) Lp
MDR Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 A je treba (oz. je dobrodošlo) kaj sabo prnest (kostanj, ...) :? , al je že za vse poskrbljeno? LP - M.
Einherjar Objavljeno November 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2004 A je treba (oz. je dobrodošlo) kaj sabo prnest (kostanj, ...) :? , al je že za vse poskrbljeno? LP - M. ← Prinesi samo sebe in kupcek dobre volje :)
Pimpi limpi Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Prinesi samo sebe in kupcek dobre volje :) ← Dobro voljo mislim, da so vsi prinesli, kar je lepo :notworthy: ! Žurček je bil fajn, kostanj je bil dober, kot tudi družba!!!! :OK:
batzajla Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 hvala za družbo in sevede kostanj :D
peco Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Ja najlepsa hvala za kostanj in dobro družbo. :OK: :OK: Čeprav sem za izkanje porabil 1.5 h se je splačalo. :D :D @Pimpi limpi: Hvala za olupke v torbi. Se zej mi ni uspelo vsega vn spravt. :angry: :angry:
batzajla Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 @Pimpi limpi: Hvala za olupke v torbi. Se zej mi ni uspelo vsega vn spravt. :angry: :angry: ← enako :grrr
maXXXimum Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Skoda k nism mogu prit, bomo pa v torek not prnesl :D
gebre Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Glava zjutraj ni bolela :D , čeprav je bila vožnja nazaj ubijalska :ph34r: .
kađiva Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Je bilo kar fajn ja :OK: Družba je bila dobra, dobre volje ni manjkalo, kostanja je bilo pa tudi v neomejenih količinah :D pa še na tla smo lahko metal vse lupine :D
batzajla Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Je bilo kar fajn ja :OK: Družba je bila dobra, dobre volje ni manjkalo, kostanja je bilo pa tudi v neomejenih količinah :D pa še na tla smo lahko metal vse lupine :D ← cagiva se je počutil zelo domače.press :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se