Kruse Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Ein, se enkrat hvala za CD :OK: Ja, prou fajn zur je bil :D (sicer kdaj pa pri FSjih se ni bil :P )
Pimpi limpi Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 enako :grrr ← Pa nisem bila jaz!!!! :cry: :cry: :cry: Jaz sem dala samo idejo, potem so pa drugi metali olupke notr!!!! :( No nč fantje, lepo da ste prišli! Drgač pa itak veste - CLUBHOUSE torek 18.00!!!! :OK:
gebre Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 No nč fantje, lepo da ste prišli! Drgač pa itak veste - CLUBHOUSE torek 18.00!!!! :OK: ← A potlej ti napišeš opravičilo za naslednij dan :D .
peco Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Pa nisem bila jaz!!!! :cry: :cry: :cry: Jaz sem dala samo idejo, potem so pa drugi metali olupke notr!!!! :( No nč fantje, lepo da ste prišli! Drgač pa itak veste - CLUBHOUSE torek 18.00!!!! :OK: ← Poj pa kr lepo povej kdo je bil, da v nasledno prinesem sabo torbo pa bodo zločinci pucal. .) :ph34r:
Killroy Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Bla ona...vidu vse...... :devil:
Pimpi limpi Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Poj pa kr lepo povej kdo je bil, da v nasledno prinesem sabo torbo pa bodo zločinci pucal. .) :ph34r: ← No glih tist k me najbolj obtožuje in ni imel ruzaka je bil!!!!! :BUA: No pustimo zdej to, da ne bomo preveč :topic:
Killroy Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 (popravljeno) A zej sm pa kr "tist". Pa tko lepo sm se ti predstavu, pol sm pa kr "tist brez ruzaka"....sej prov.....(HecPress .) ) Drgač pa res fajn kostanjada-se priporočam za še kdaj :OK: Lp Popravljeno November 14, 2004. Popravil Killroy
peco Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 @Killroy: Kaj boš pucou. :devil: :devil: :devil:
Einherjar Objavljeno November 14, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2004 Ein, se enkrat hvala za CD :OK: Ja, prou fajn zur je bil :D (sicer kdaj pa pri FSjih se ni bil :P ) ← Prosim in Hvala - se trudimo... Upam, da bo tudi v Krskem uspelo. Pa da prides.
.T. Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 A je kdo slučajno slikal kelnarco? (stogromovakolkjebladobrapress) Tadej
Kruse Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 A je kdo slučajno slikal kelnarco? Hosteso mislis :? :P Un s CBRo jo je ziher slikal, se je skos nekaj bliskalo od njega... :D
kađiva Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Hosteso mislis :? :P Un s CBRo jo je ziher slikal, se je skos nekaj bliskalo od njega... :D ← ja un jo je parkrat "prtisnu" sam ni na motosvetu je reku :(
metalbike Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 ja pečo kako hudiča da pa ti nisi mel fotoaparata sabo da bi jo slikov? :devil:
.T. Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Evo, obljuba dela dolgega. Slikica:
Einherjar Objavljeno November 18, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2004 Evo, obljuba dela dolgega. Slikica: ← Ah Tadej in njegova zanesljivost pri zenskah :) A si tudi stanje pobritosti preveril (odgovor lahko tudi na pm) :)
dave the wave Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Nič PM, slikco, pa na javno !!! :)
jezdec Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 se čist strinjam. :) Vse na javno.
ixs Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 ja un jo je parkrat "prtisnu" sam ni na motosvetu je reku :( ← on tut ni iz tega planeta se mi zdi.......po moje je bila samo alkoholna meglica v onliki nekega motorista s fotkičem......prišel je v megli in izgubil se je vanjo:) LAhko bi rekli celo: megla ga je vzela!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se