elmark Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 :? Zanima me če ima kdo karkoli na temo HD po možnosti za Shovelhead letnik 1979 (usermanual, sheme ....), morda knjigo za skopirat ali na CDJU Za vse inf se vam že v naprej zahvaljujem. A ja, sem skoraj ves net prelaufal pa ne najdem. LP MAre
Sanda7 Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 mam dve knjigi HD bom pogledala če je slučajno kej not
Broj Jedan Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 :? Zanima me če ima kdo karkoli na temo HD po možnosti za Shovelhead letnik 1979 (usermanual, sheme ....), morda knjigo za skopirat ali na CDJU Za vse inf se vam že v naprej zahvaljujem. A ja, sem skoraj ves net prelaufal pa ne najdem. LP MAre ← ali si povprašal v Lipi (SLO HOG) predsednik : Rastko Korošec E-mail Address(es): rastko@tega.si ti bo gotovo z veseljem pomagal najti pravo zadevo, saj ima kontakte po polovici Evrope če bo kaj spraševal, reci, da ga je njegov brat "potunkal" :kva2:
rozi Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 Povprašaj še na newsgroupih: alt.motorcycles.harley in rec.motorcycles.harley
Ice Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 ce bi bil sporty shovel bi ti lahko pomagal. ima sosed. samo je v nemscini, ce se ne motim.
vrbjeganc Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 jaz imam fotokopirano knjigo service manual za shovelheade in katalog rezervnih delov. če hočeš ti posodim, pa si boš fotokopiral lp
Icy Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 http://www.bikebandit.com/partsbandit/Default.asp Klikni na OEM parts slikico, izberi letnik, izdelovalca in tip motorja in glej skice. Najbolje, da si jih skopiraš na trdi disk in gledaš v lokalu. So večje kot na njihovi strani. Icy
elmark Objavljeno November 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 12, 2004 Pozdravljeni Spodnji link je sicer pravi vendar za HD- ni slik http://www.bikebandit.com/partsbandit/Default.asp Poizkušel že večkrat a brez haska. Za VRBJEGANC Na kakšen način bi se zmenla za dostavo te knjige? Lahko se zmeniva, da jo ti skopiraš in mi jo proti plačilu stroškov pošlješ po pošti. LP Mare
Icy Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 (popravljeno) Pozdravljeni Spodnji link je sicer pravi vendar za HD- ni slik [LP Mare ← Za vse modele res ni slik za nekatere pa so. Poizkusi več modelov, razen če ni za tvojega! Recimo za XLS letnik 1979 so. Icy Popravljeno November 12, 2004. Popravil Icy
vrbjeganc Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 Pozdravljeni Spodnji link je sicer pravi vendar za HD- ni slik http://www.bikebandit.com/partsbandit/Default.asp Poizkušel že večkrat a brez haska. Za VRBJEGANC Na kakšen način bi se zmenla za dostavo te knjige? Lahko se zmeniva, da jo ti skopiraš in mi jo proti plačilu stroškov pošlješ po pošti. LP Mare ← lahko ti jo skopiram, pa pošljem. rabiš tudi katalog rezervnih delov? pošlji mi svoj naslov na starc@firestartersmc.com
Mustang Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 :? Zanima me če ima kdo karkoli na temo HD po možnosti za Shovelhead letnik 1979 (usermanual, sheme ....), morda knjigo za skopirat ali na CDJU Za vse inf se vam že v naprej zahvaljujem. A ja, sem skoraj ves net prelaufal pa ne najdem. LP MAre ← Na žalost ti ne morem postreči z informacijami o knjigah, če ti pa kaj koristi, je mojster Max na dolgem mostu (HD servis) skoraj enciklopedija na dveh nogah (in z brado) :lol:
vrbjeganc Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 Na žalost ti ne morem postreči z informacijami o knjigah, če ti pa kaj koristi, je mojster Max na dolgem mostu (HD servis) skoraj enciklopedija na dveh nogah (in z brado) :lol: ← saj Max je enciklopedija, ampak pri svojih storitvah zna bit zelo zelo drag
oilrag Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 :? Zanima me če ima kdo karkoli na temo HD po možnosti za Shovelhead letnik 1979 (usermanual, sheme ....), morda knjigo za skopirat ali na CDJU Za vse inf se vam že v naprej zahvaljujem. A ja, sem skoraj ves net prelaufal pa ne najdem. LP MAre ← kaj rabiš??????? imam tudi razne dele za shovel!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se