Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Državno prvenstvo je mimo, evropsko prvenstvo je mimo, svetovno je mimo, tako da mirno lahko začnemo z novo temo za leto 2005

:OK:

Objavljeno

Komaj čaka začetek nove sezone! :grim

Objavljeno
Komaj čaka začetek nove sezone!  :grim

Kdo komaj čaka začetek nove sezone?

Katere?

Objavljeno

Ja, no, v naglici z dobrimi nameni nerodno napisano. .)

Objavljeno

no spidy in Kučan , kakšne novosti za naslednjo sezono? :naughty:

pa ostali tud kej napište .)

lp cagiva

Objavljeno

Pa res ti ne bom že zdele povedal!

Še koledarja za drugo leto ne vem. Mogoče gild že kaj ve kako bo zgledalo z dirkami na evropski ter svetovni sceni in v drugih pokalih.

Objavljeno
no spidy in Kučan , kakšne novosti za naslednjo sezono? :naughty:

pa ostali tud kej napište .)

lp cagiva

...zame bo ena velika novost da se bom poblizje srecal s tem sportom pa mal BIKA ZA ROGE prjel da se ga navadim krotit... :kva2:

Objavljeno (popravljeno)

Za konec sezone 2004 in za začetek sezone 2005:

APRILIA je svetovni prvak! Bravo fantje!

Čestitke! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

post-4187-1101713380_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil viggen
Objavljeno

APRILIA je svetovni prvak! Bravo fantje!

Čestitke!  :OK:  :OK:  :OK:  :OK:  :OK:  :OK:

a si ti prepričan,da je svet. prvak aprilia :? :hmm: :hmm:

to pa skorej ne bi verjel

Objavljeno

to so pomoje neke xyz-dirke,ne uradno svetovno prvenstvo :?

Objavljeno

Torek, torej jutri v AMD Domžale ob 18. uri sestanek voznikov...

Torej Orjaki mal se povežite med sabo pa prosim če mi sporočite, komu ste že povedal da ne bomo 5x klical ene in iste za isto stvar...

Objavljeno (popravljeno)

SUPERMOTARD, CAMPIONI DEL MONDO!!!!

Con una incredibile ultima gara di campionato a Finestrat (Spagna), Aprilia ed il suo 24enne pilota francese Jerome Giraudo si aggiudicano il titolo mondiale Supemotard S2. Presentatosi al via con uno svantaggio che sembrava irrecuperabile di 26 punti dalla Honda di Massimo Verderosa, il portacolori Aprilia nelle due manche ha progressivamente recuperato il gap, e vincendo poi la finale ha operato il definitivo sorpasso in classifica.

Si tratta di una vittoria dai grandi significati, in quanto Aprilia non solo ha primeggiato al debutto, ma lo ha fatto con un progetto decisamente innovativo, introducendo per prima nella categoria un propulsore bicilindrico, scelta tecnica finora considerata quasi impossibile.

“Francamente non credevo di riuscire a recuperare – ha detto il pilota di Nizza – per questo la soddisfazione è ancora più grande. Trionfare in un campionato così combattuto al debutto è un risultato eccellente. Quando Aprilia ha deciso di rivoluzionare la categoria presentando un motore a due cilindri, per di più gestito elettronicamente, pensavo di dover affrontare un anno di sviluppo, invece ha funzionato tutto alla perfezione e sono arrivati in progressione una serie di risultati sempre migliori. Devo dire che lo staff tecnico ha fatto un eccellente lavoro, sfruttando la grande esperienza Aprilia nelle competizioni su pista”.

Per Aprilia è il 26esimo titolo mondiale della sua storia, il terzo nell’offroad dopo la doppietta piloti/marche conquistata nel 1992 nel Trial.

Ja tako piše, v kolikor falim, pa sorry! Pa menda je že čas da italijani mal stopjo na stolček......

LP, Aleš

Popravljeno . Popravil viggen
Objavljeno
Torek, torej jutri v AMD Domžale ob 18. uri sestanek voznikov...

Torej Orjaki mal se povežite med sabo pa prosim če mi sporočite, komu ste že povedal da ne bomo 5x klical ene in iste za isto stvar...

na zalost sem v sluzbi,bi pa prosu za info kaj se boste zmnenli :fight2:

Objavljeno

POPRAVEK!!!!

SESTANEK JE OB 16. URI!!!!

Objavljeno
il titolo mondiale Supemotard S2.

mislm da tale S2 pove da to ni tista open klasa .)

predvidevam da je to kakšen podrazred al pa kategorija do 450 ccm :?

Po moje bo gidl kej več vedu o teh zadevah .)

lp cagiva

Objavljeno
POPRAVEK!!!!

SESTANEK JE OB 16. URI!!!!

Ajej, men tut plis kake inf. ker ne bo šlo jutr. če bi blo ob 18. bi blo kul, tko sm pa tut jest na šihti. :angry:

Objavljeno

Torej sestanek je bil. Občutek dokaj dober za moje pojme, dovolj dirk, novi organizatorji, tudi nekaj novih tekmovalcev bo, obeta se nižja štartnina, vsaj na nekaterih dirkah ( hura za Orjake). Okvirni koledar pa je takle:

8.5. Kamnik

22.5. Murska Sobota

12.6. Logatec

26.6. Ptuj

28.8. Zagorje

4.9. Murska Sobota

11.9. Logatec

25.9. Brnik

Objavljeno
Torej sestanek je bil. Občutek dokaj dober za moje pojme, dovolj dirk, novi organizatorji, tudi nekaj novih tekmovalcev bo, obeta se nižja štartnina, vsaj na nekaterih dirkah ( hura za Orjake). Okvirni koledar pa je takle:

8.5. Kamnik

22.5. Murska Sobota

12.6. Logatec

26.6. Ptuj

28.8. Zagorje

4.9. Murska Sobota

11.9. Logatec

25.9. Brnik

Kje pa bojo novi tekmovalci? Oz a jih bo kej tud v supermotu. :hmm: :OK:

Objavljeno

brnik :OK:

Objavljeno
brnik :OK:

Ne premal smejkotov ko sem jest to prebral :D :D :D :D :D :D :D :D :OK: :OK: DA NE GOVORIMO O LOGATCU :D :D :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :OK:

Objavljeno
Kje pa bojo novi tekmovalci? Oz a jih bo kej tud v supermotu. :hmm:  :OK:

Najmanj dva nova za SM sta bila na sestanku, eden gre v 450, drugi v 650.

Tudi za ostale kategorije so napovedovali nekaj novih.

Objavljeno

Aloha

Jaz sem tut čisto svež v SM.Bi pa tidi rad na kakšno dirko.Verjetno se je treba v klub upisat.Kateri klub mi priporočate.Morjo imet pa dobre živce ker sem šele začetnik. :) Sem lani kupil LC4 640.

Objavljeno
Aloha

Jaz sem tut čisto svež v SM.Bi pa tidi rad na kakšno dirko.Verjetno se je treba v klub upisat.Kateri klub mi priporočate.Morjo imet pa dobre živce ker sem šele začetnik. :) Sem  lani kupil LC4 640.

seveda, rabis licenco, pogoj za licenco je pa da si v klubu ki ma veljavno pogodbo z amzs (npr amd orjaki) in pa zdravniski pregled.

Objavljeno

Je bilo kaj govora v supermotu o turistih in seveda upokojencih?

Bomo vsaj kakšno soboto na treningu lahko gužvo delal, al bomo čist izvisel :?

Objavljeno (popravljeno)
Je bilo kaj govora v supermotu o turistih in seveda upokojencih?

Bomo vsaj kakšno soboto na treningu lahko gužvo delal, al bomo čist izvisel :?

Ja bi blo fajn da nebi.. :D (izvisel)

Popravljeno . Popravil Demolitionman

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!