batzajla Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 baje se neki govori...pokažmo mal zanimanja .)
Fabo Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 baje se neki govori...pokažmo mal zanimanja .) ← Ce si ti zanimanje st. 1 sem jest zagotovo zanimanje st.2. :OK:
GUMY Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 Je bilo kaj govora v supermotu o turistih in seveda upokojencih? Bomo vsaj kakšno soboto na treningu lahko gužvo delal, al bomo čist izvisel :? ← Ja, so bli predlogi o klasi turist, seveda pa je logično da zveza nima interesa, da bi to podpirala. Pa dokler je toliko klas je to težko stlačit v en dan. Tako da verjetno letos iz tega ne bo nič, upajmo na boljše čase. Sobotni treningi pa niso problem, Murska sobota jih ima pred vsako dirko in tam lahko vsak vozi, kako bo drugje bomo vidl. Upam da boš pršu kdaj, da se spet mal skupej pelemo, da ne bom najstarejši na pisti. :) :)
spidy Objavljeno December 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2004 Sem bil tolk žalosten da sem izvisel, poleg tega pa presenečen kaj sem kjub temu da nisem bil prisoten izvedu.
Ježek Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Ej kje pa trenirate??In kje so tile orjaki?Sem že nekaj bral na forumu o njih, samo se mi ne da spet iskat kje pa kako pa še računalnik mi ga pošteno serje, tako da bom prov vesel če mi lahko kdo osveži spomin. :) Vidim da ste sami stari mački.Upam da se bomo spomladi spoznali. Če mene kdo kej vpraša bi šel že kar trenirat.Sem komaj motor pospravil pa se mi že trga.
Jure007 Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 In kje so tile orjaki? ← Na tem Forumu, največ na MiniMoto sceni, kontaktiraj SF -ja (predsednik Orjakov) ali Orjaka (predstavnik za stike z javnostjo .) )
salsa Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 APRILIA IN KTM STA SVETOVNA PRVAKA ZA 2004 V KLASAH 450 IN OPEN. Aprilia me je kr mal presentla...že kr prvo sezono prvaki...
batzajla Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 sm jst vedu,da sm mel stroj :D go,aprilia,go :notworthy: no,kdo jo bo prvi nabavu v slo? :rolleyes:
Fabo Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 sm jst vedu,da sm mel stroj :D go,aprilia,go :notworthy: no,kdo jo bo prvi nabavu v slo? :rolleyes: ← ja ze iscejo prostovoljce...(joke) :D
viggen Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Vidis Cagiva, pa mi nisi verjel da je APRILIA uspela! In ti Batzajla si tudi dvomu....da je neko levo tekmovanje...... :grrr APRILIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :OK:
kađiva Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Vidis Cagiva, pa mi nisi verjel da je APRILIA uspela! In ti Batzajla si tudi dvomu....da je neko levo tekmovanje...... :grrr APRILIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :OK: ← sorry očitni mi italijanščina ne gre prov dobr :D ja bravo za Aprilio :OK: :OK: :OK:
GUMY Objavljeno December 18, 2004 Opozori Objavljeno December 18, 2004 A se lahko preštejemo, kolk nas bo v sezoni 2005 v klasi 650? Baje da bolj slabo kaže. Dejte napisat za koga se ve da bo vozu! Po mojih informacijah sem zaenkrat samo jaz odločen da bom, pa en kup je takih ki še ne vejo kaj bi. Če se res izkaže, da bi bla samo dva al pa trije, bom tut jaz razmislu, kaj je za nardit.
batzajla Objavljeno December 18, 2004 Opozori Objavljeno December 18, 2004 ti kr ene 450 nalepke napopej na motor,sej ne bomo zašpecal .)
Jure007 Objavljeno December 18, 2004 Opozori Objavljeno December 18, 2004 A se lahko preštejemo, kolk nas bo v sezoni 2005 v klasi 650? Baje da bolj slabo kaže. Dejte napisat za koga se ve da bo vozu! Po mojih informacijah sem zaenkrat samo jaz odločen da bom, pa en kup je takih ki še ne vejo kaj bi. Če se res izkaže, da bi bla samo dva al pa trije, bom tut jaz razmislu, kaj je za nardit. ← Zame rečmo 98%
Jure007 Objavljeno December 18, 2004 Opozori Objavljeno December 18, 2004 A kdo kej ve kaj bo pa Štern letos vozu? Baje naveza Gidl-Štern ne funkcionira več Vsaj tako je blo slišat. Mogoče bi lahk kr Gidl s prve roke povedu
BINCA Objavljeno December 19, 2004 Opozori Objavljeno December 19, 2004 Beno #61 bo vozu na YZ450F SM :OK:
kađiva Objavljeno December 19, 2004 Opozori Objavljeno December 19, 2004 Aja, a pa to DP al kej evropskega? Se prav da se Yamaha ponovno vrača na steze SM pr nas :OK:
BINCA Objavljeno December 19, 2004 Opozori Objavljeno December 19, 2004 Aja, a pa to DP al kej evropskega? Se prav da se Yamaha ponovno vrača na steze SM pr nas :OK: ← DP in kakšno v tujini .)
Izo Objavljeno December 19, 2004 Opozori Objavljeno December 19, 2004 Beno #61 bo vozu na YZ450F SM :OK: ← Vso srečo Benotu tudi z Yamaho!
Jure007 Objavljeno December 19, 2004 Opozori Objavljeno December 19, 2004 Beno #61 bo vozu na YZ450F SM :OK: ← Zanimivo :OK: Se prav, da letos lahk pričakujemo vzpon Yamahe na dirkah SM pr nas in v tujini :OK: :naughty:
Rudy Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Zivjo fantje! Sem nov v forumu,zato se opravicujem ce sem kej spustu,ampak se zdej ne vem kje kej trenirate willije pa po prvi,...itd.
Ježek Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 In tako vse tiho je bilo.Zgleda da se fantje bojijo konkurence.Ko gre zares pa rep med šprikle! :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se