Thomas Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Evo predlog za konec sezone. Tekmovalci v razredih 450 in open bi odpeljali dirko s Tomosi. Ker je motorjev mislim, da 15, bi imeli kvalifikacije in prvih 15 bi dobilo motorje, ki bi se pred dirko žrebali. Fantje a si upate?
batzajla Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 sem že jst predlagal :OK: :OK: :OK:
GUMY Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ta bi bla res dobra! Jaz sem takoj za!
SiR Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 sodniki ob progi pa so ponavadi kar naključni ljudje ki jih zberejo , in jih na hitro naučijo pravila z zastavami, če pa pride do kakih resnih problemih na progi pa ne vedo kaj in kako se vesti. Kje boš pa dobil 10 profi sodnikov, če pa na celi dirki niti 10 profi dirkačev ni v vseh kategorijah skupaj (po možnosti vključno z mednarodno udeležbo) :doze: "Profi" pri tem ne pomeni poklicni ampak na "profi nivoju"...
Thomas Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ta bi bla res dobra! Jaz sem takoj za! ← OK, sem že napisal mail Tomosu.
Butnglavc Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Spuščanje pomeni, da dirkač spremeni svojo linijoin po potrebi tudi zmanjša hitrost, da ga dirkač, ki ga ima za seboj lahko nemoteno prehiti. Zapiranje pa je ravno obratno - pomeni čimbolj zapirati idealno linijo in linijo po kateri je možno najlažje prehitevanje. tako zapiranje na naših pistah sploh ni težko. pol je pa še ena vrsta zapiranja, ki se pa bolj uporablja pri krosu ampak je prisotna tudi v supermotu in sicer bremzanje zasledovalca in sicer recimo na način da v ovinku malo močneje zabremzaš (element presenečenja) in potem hitro odpelješ - garantirano si s tem pridobiš par sekund. Razumljivo? ← In kaj od tega ni dovoljeno?? Me :slap: :headbang: :wallbash:
trco Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 ALEŠ HLAD JE NA EVROPSKEM PRVENSTVU V GRČIJI ZMAGAL OBE VOŽNJI IN VODI V SKUPNEM SEŠTEVKU ZA 12 TOČK ČESTITAM :OK: :OK: :yea2: :yea2: :yea1: :yea1:
SuperMotard Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 ALEŠ HLAD JE NA EVROPSKEM PRVENSTVU V GRČIJI ZMAGAL OBE VOŽNJI IN VODI V SKUPNEM SEŠTEVKU ZA 12 TOČK ČESTITAM :OK: :OK: :yea2: :yea2: :yea1: :yea1: BRAVOOOOO HLAD!!!!!!!! :OK: :OK: :yea2: :yea2: :worship: :worship: TAKO SE DELA, POKAZ JIM KAKO SE PELJE. GO HLAD!!! :OK: CESTITKE!!!! :worship: :worship: :worship:
Thomas Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Bravo Hlad!! Vabljen v naš klub, da ne bo na domačih tekmah problemov!
Jure007 Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Jure007 je očitno na počitnicah ... :devil: ← Točno tako :OK: Evo me, direkt iz Cresa tole zdej mal prebiram (za pol urce so mi pobral 30KN) Vsi rezultati se dobijo na AMZS sport. Zame je imela dirka v razredu SM opem grenak priokus zaradi slabe volje Habatovih. Ni mi jasno kaj je imel avstrijski dirkač veze pri Habatovem rezultatu. ← To je res, kar je Marjan naredu, je blo res nešportno se strinjam. Zadeva pa je taka: po prvi dirki smo šli do Avstrijca (oz. so šli) in ga prosili, v kolikor bi bil Majo hitrejši od njega, da bi ga spustil naprej, saj se mu gre za točke. Avstrijec je rekel, da ni problema. Kar pa se je dogajalo po tem, pa sami veste. Verjamem pa, da Avstrijec ni imel nič pri padcu Majota. BTW: Po dirki sta imela ata Habat in Majo menda kar resen pogovor.... Glede Habatov pa to.Tudi v Tomos pokalu je bil tekmovalec izven konkurence, ocitno je bilo da je najhitrejsi, pa vseeno bi lahko to pokazal na nacin da nebi oviral drugih.Nekdo bi lahko celo rekel, da je Malnar padel zaradi njega????? ← Oviral drugih?? Posluši mal, če je pa tamali kogarkoli oviral.... Motor mu je letu ko snet kladu, sam nima več kot 40 kil, mali bo star 15 let in jih je vse prav lepo in korektno prehitu. Da bi pa Malnar padu zaradi njega??? TO JE PA ČISTA LAŽ. :fight2: Sam sem gledu v Ptuju, ko je kot VIP pilot nastopu Beno Štern. Beno je Malnarja na koncu najdaljše ravnine dohitel in bil že pred njim. A glej ga zlomka, Malnar se je hotu Benotu postaviti po robu in malo je manjkalo, da nebi oba treščila (ne po krivdi Benota) in Malnar se je komaj komaj zbremzal, da ni pristal v gumah. Kar pa se tiče M. Sobote: Malnar je zapeljal na plast, kjer polivajo vodo in potem drsi ko svina. No in tam ga je dečko pač položu in prvo kolo je šlo po svoje. Habat je bil medtem že daleč spredaj. BATZAJLA, a vas je mali res oviral??
batzajla Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 BATZAJLA, a vas je mali res oviral?? ← NE,sem že povedal .)
Jure007 Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Hvala Zajla! Nč, pol ure se je izteklo, za vse replike in pojasnila pa v ponedeljek. Zdej grem pa na plažo med bejeb :OK: See yaa!
bubalu Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 da se jaz povem svoje mnenje... habat v murski tomosovce sploh ni oviral, niti ni kriv za malnarjev padec... :? kar se pa tice ptuja... tudi jaz sem videla dvoboj, malnar pac ni popustil, zaradi tega je sel se po travi, ker je pa stern bil na notranji liniji in je res ze bil pred njim, je stern malnarja normalno prehitel. malnar pa je sel bolj zunanjo linijo, ker je prepozno zaviral in se je komaj ustavil na asvaltu. stern je medtem ze bil na sredini zavoja, tako da ni bilo niti blizu trcenju ali kaj podobnega padcu, sploh pa po malnarjevi krivdi ne! :nono: :nono: tudi stern ni vozil za tocke in po moje ni vozil prevec posteno in brez oviranja drugih.. ko je prehitel malnarja, se je skoraj ustavil na progi in se veselil, da je prisel iz zadnjega na prvo mesto, dvigoval se je na zadnje kolo, se bolj zabaval kot ne, brez da bi pomislil na druge tekmovalce, ki so se se borili za mesta, ker se dirka sploh se ni koncala. :hmm:
abn Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Evo predlog za konec sezone. Tekmovalci v razredih 450 in open bi odpeljali dirko s Tomosi. Ker je motorjev mislim, da 15, bi imeli kvalifikacije in prvih 15 bi dobilo motorje, ki bi se pred dirko žrebali. Fantje a si upate? ← [/quote) To idejo bomo skušali izpeljati na zadnji dirki. Kvalifikacije bodo nujne, saj imamo samo 11 motorjev.
Butnglavc Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Da bi pa Malnar padu zaradi njega??? TO JE PA ČISTA LAŽ. :fight2: Sam sem gledu v Ptuju, ko je kot VIP pilot nastopu Beno Štern. Beno je Malnarja na koncu najdaljše ravnine dohitel in bil že pred njim. A glej ga zlomka, Malnar se je hotu Benotu postaviti po robu in malo je manjkalo, da nebi oba treščila (ne po krivdi Benota) in Malnar se je komaj komaj zbremzal, da ni pristal v gumah. Nihče ni reku da je padu zaradi njega!!!
Thomas Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 To idejo bomo skušali izpeljati na zadnji dirki. Kvalifikacije bodo nujne, saj imamo samo 11 motorjev. ← Te držimo za besedo!
Mr.Gas Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 :yea1: Čestitke Alešu Hladu (Bajs-u) za zmago na dirki za EP v Grčiji. :OK: :OK: Mislim,da bomo letos Slovenci dobil EVROPSKEGA PRVAKA V SUPERMOTU. Hlad sam nadaljuj s svojimi odličnimi predstavami.
frankie Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 :topic: Fantje, a se vam kdaj pregrejejo zavore z v redu ploščicami in tekočino in diskom, oz se vam med dirko, ali kako drugače ročica poda do balance-fading? Men se npr po "stoppieih" 80-0 kmh... Js nevem kaj bi lah še naredu...Tekočina 5.1, disk braking, brembo 4batna in navadna 13mm pumpa...aja, ne pušča. nikjer... :oops: :topic: O:-) Bodte fajn!!! Aja Juretu je u murski, al kje, popustila bremza, dej kej več povej, je blo tko slaba tekočina?
Thomas Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 (popravljeno) Probaj z radialno zavorno črpalko. Radialna črpalka Popravljeno Julij 25, 2005. Popravil Thomas
GUMY Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Če se ročica poda do balance, vsekakor nekaj ni v redu. Če praviš da je vse brezhibno in se ti to dogaja po stoppiejih, bi posumil na to, da zajame zrak v pumpi, medtem ko si na prvem kolesu. To pa lahko pomeni: premalo zavorne tekočine, postrani montiran rezervoarček zav. tekočine ali defektna gumi membrana v rezervoarčku,...
Jure007 Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Aja Juretu je u murski, al kje, popustila bremza, dej kej več povej, je blo tko slaba tekočina? ← Ja res in to kar 2x. Prvič že po parih krogih na treningu, no pol smo premenal komplet olje v zavorah in je blo za 1. dirko isto. No na drugi se je sonce mal skril, tut vroče ni blo tok, pa je bla bremza kar OK. Nimam pojma zakaj so se pregrevale zavore v Ptuju kot za stavo in to prav vsem. :hmm:
GUMY Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Ja res in to kar 2x. Prvič že po parih krogih na treningu, no pol smo premenal komplet olje v zavorah in je blo za 1. dirko isto. No na drugi se je sonce mal skril, tut vroče ni blo tok, pa je bla bremza kar OK. Nimam pojma zakaj so se pregrevale zavore v Ptuju kot za stavo in to prav vsem. :hmm: ← V Ptuju je bla zajebana proga za bremze, na koncu najdaljše ravnine iz ene 125km/h na 40, pa tudi vsi ostali ovinki so bili taki da se je ful bremzal. Pa še vroče je blo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se