GUMY Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Pa še kakšen bi se najdu, ki razmišlja, da bi nehal. Samo zdej je o tem absolutno prezgodej govort. Tut za letos je že bolj ubogo zgledal, pa se nas kar nekaj nabral.
lowc__46 Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 ma pomojem ne....ko enkrat začneš ne nehaš :yea2: :yea1:
CAPIROMZY Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 (popravljeno) A je res v Kamniku vstop prost? Neverjetne zgodbe :eek: Popravljeno September 19, 2005. Popravil CAPIROMZY
Petzl Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 A je res v Kamniku vstop prost? Neverjetne zgodbe :eek: ← jest sm tut tko slisov.. :)
lowc__46 Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 :hmm: hej..mene zanima če bo v soboto trening v kamniku?? :hmm:
jan17 Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 No zdej bom pa jaz povedov. Organizacija v Srbiji svaka čast. :worship: Da o nagradah sploh ne govorimo,kaj šele o pokalih. O točkah je pa takole.V Turčijo na zadnjo dirko grem z prednjostjo desetih točk, saj je trenutno drugouvrščeni Shruf v prvi vožnji končal na četrtem mestu,drugo vožnjo pa na drugem.S tem mi je malo olajšal delo v Turčiji, vendar prvemu mestu se zaradi tega nikakor ni odrekel in mislim da bo še zanimivo. Pa še to.Hvala Benotu in seveda vse čestitke tudi njemu za tretje mesto. Pa da na Mihata Barleta ne pozabim,ker mislim da se je tudi on močno nagaral in napacal da je dosegel deveto mesto. :OK: ← :worship: :worship: :worship: Bravo Aleš ti si car :worship: :worship: :worship:
bajs Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 :worship: :worship: :worship: Bravo Aleš ti si car :worship: :worship: :worship: ← V takih razmerah ne moraš biti car.Sam čimprej se moraš pobrat ko padeš.
batzajla Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 uu zakon,še kšno fotko piste :)
Mr.Gas Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 V takih razmerah ne moraš biti car.Sam čimprej se moraš pobrat ko padeš. ← Ja,da ga tkole peleš, morš bit pa že "DOCTOR" ne sam car!!! :worship: :worship: :OK: :OK:
Jure007 Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Bajs a prideš u Kamnk? Sam u 450 klaso :P
bajs Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 uu zakon,še kšno fotko piste :) ← Samo tele slikce mam od piste.Probaj mal povečat.
Thomas Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Mene neki zanima za nasledn let namreč: Slišu sm, da nej bi "naš" Škoro (na sliki 1 - brez las) dokončno prenehu z dirkami. Na dirki v Ptuju je doživu tut spektakularen padec in je bil šivan na komolcu. Če neha Škoro, je tut Bagra (na sliki 2) neki najavu da ne ve, če bi še dirku - pač primorska naveza :) Potem berem, da prodaja svoj motor Toni Podobnik ter prav tako Gregor Milošič. Kaj bojo res vsi nehali :? Ma kdo kej več informacij? ← Toni je že večkrat rekel, da bo nehal, pa se je hvala bogu premislil. Lahko bi rekli, če bo Toni nehal, potem bo gotovo še Langus - gorenjska naveza. Mogoče se pa fantje starajo .) . Ampak po padcu pa res ni treba odnehat, ane Jože?
Thomas Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Žal vam sporočam, da z dirko "ALLSTARS" v Kamniku 25.9.2005 ne bo nič. Z moje strani sem sestavil pravilnik tekmovanja in sicer: dirke bi se udeležil 1 in 2 uvrščeni iz vsake kategorije (minimoto, scooter, SM 450, 450 open, Tomos) v slučaju pa, da vozniki ne bi želel nastopiti, se gre po lestvici dol 3 in 4 ....popolni se lahko še z vip vozniki, katere imamo že na listi... Tomos bi brezplačno posodil 10 vozil - organizator pa bi moral podaljšal tekmovalni dan za cca 1 uro (potekali bi prosti treningi, superpoll, tekmovanje). Popestril bi se tekmovalni dan in elegantno zaklučili letošnjo sezono....Žal iz organizatorjeve strani ni bilo pozitivnega odgovora, kar ga delno tudi razumem (dodatni stroški za nekaj kar ni potrebno). ZELO MI JE ŽAL <_< ← Čakte no, pa ne tako hitro odnehat. Saj se lahko ta dirka naredi čisto posebej, recimo v Logatcu. Pa se naredi tako kot smo prvotno debatirali - s kvalifikacijami. Na koncu se udari še kakšen freestyle (s svojimi motorji) pa imamo spektakel.
GUMY Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Toni je že večkrat rekel, da bo nehal, pa se je hvala bogu premislil. Lahko bi rekli, če bo Toni nehal, potem bo gotovo še Langus - gorenjska naveza. Mogoče se pa fantje starajo .) . Ampak po padcu pa res ni treba odnehat, ane Jože? ← Ma kdo se stara?
batzajla Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 bolj star bolj nor :D ma ja,vsacga dirkača bi blo škoda... bomo vidl
lowc__46 Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 no ej mene zanima a bojo v soboto treningi v kamniku?? :trance_33_sleep:
Jure007 Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Ma kdo se stara? ← To je beseda Gumy :OK: :OK: :OK: :OK: Lahk rečem, da se bojo postaral uni, k bojo nehal, ne pa mi :D
jan17 Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 V takih razmerah ne moraš biti car.Sam čimprej se moraš pobrat ko padeš. ← A si kdaj padu na dirki v Srbiji??
jan17 Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Sam si res DOCTOR da ga tkole pelš po takmu blatu!!!!!!!
jan17 Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Kok časa si treneru da se tkole pelš po zadni?
lowc__46 Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Kok časa si treneru da se tkole pelš po zadni? ← tega ne počet doma :grrr :grrr :worship: :worship:
Jure007 Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 tega ne počet doma :grrr :grrr :worship: :worship: ← Če pa že na skrivaj kje probavaš, nej bo pa en zravn, da te bo iz morebitnega neprijetnega slučaja iz asfalta odlimu :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se