SiR Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 (popravljeno) bilo je :OK: Popravljeno September 25, 2005. Popravil SymRu
Jure007 Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Tko! Sezona je končana. Ob tem bi rad čestital vsem tekmovalcem in sotekmovalcem za vse dosežene rezultate, tako preko sezone, kot tudi danes pred Siter Pneumatic Centrom v Kamniku. PS: Upam, da se bodo nekateri, ki razmišljajo o koncu dirkaške kariere čez zimo premislili.
jan17 Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 super dirka v gorici,pa se alešu mislem de je uspelo.bravo :worship: :worship: :worship: ← Aleš je biu kokr jest vem 2.
peterpan Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Tudi v Kamniku je dirka super uspela,... :OK: ← Res je. Eni so dirkali .. Drugi pa ..
Nagaya Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 (popravljeno) aja..pa še neki extra .) Popravljeno September 25, 2005. Popravil Nagaya
batzajla Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 bravo vsem tavelkim supermotardistom!še najbl zanimivi boji so bli v open med gumy-jam,podobnikom,bagro in juretam :yea2: nagaya,a ti v open klasi plačajo za slike :whistle:
GUMY Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Evo smo pridirkal do konca sezone. Čestitke vsem soborcem. Šele zdaj prispel iz Kamnika in sem že malo slab, ampak Uroš in Miha sta pa še slabša. :lol1: :lol1: Sta bla pa zato na pisti tolk boljša.
batzajla Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 uuu,gumy je bil pa dons neki časa še tretji,ane ane :yea2: :D
Thomas Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Tudi od mene čestitke vsem, ki ste se celo sezono borili. Dirka v Kamnuku je bila dobra, pogrešali smo malo večjo udeležbo. Junak dneva je zame vsekakor Niko Volčič, ki je po hudem padcu na treningu odpeljal obe dirki. Žal mi je seveda dirke "All stars", kot kaže so v Tomosovem taboru vrgli puško v koruzo. V soboto in nedeljo je v Italiji svetovno prvenstvo, a se vidimo tam?
Roky Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Kar se tiče supermota imam slike samo iz freestyla nakoncu :cry:
Roky Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Upam, da ni preveč slik za dial-upovce :unsure: batzajla in Jure čestitke :worship:
Hanzi Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Lepo je bilo in očitno imajo tile Kamničani tudi srečo z vremenom. Ker letos je bilo malo lepih vikendov
lukec Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Aleš je biu kokr jest vem 2. ← za skupno sm mislu,a kdo kaj več o rezultatih
Nagaya Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 (popravljeno) nagaya,a ti v open klasi plačajo za slike :whistle: ← ne...tko sem jih zmetala gor..... :doze: ....glede na končni rezultat in na dejstvo da tazadnjega lahko slikam samo zato ker mi je simpatičen ...al pa ce si vrat zlomi... bom zvečer dala gor še druge slikce.... :) a če mi v 450 kej plačajo pa ne bo noben prašal a? :hmm: :photo: Popravljeno September 26, 2005. Popravil Nagaya
batzajla Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Žal mi je seveda dirke "All stars", kot kaže so v Tomosovem taboru vrgli puško v koruzo. ← mislm da je abn povedal kako je s tem,zato ne bi o strelnih orožjih in zelenjavi .)
bajs Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 za skupno sm mislu,a kdo kaj več o rezultatih ← V Italijanski Gorici na velikem parkirišču oddaljen 20 metrov od Slovenske meje, je bilo res zanimivo. Na kvalifikacijah takoj za tem ko sem naredil prvi čas,sem res grdo padel ,kar se mi je poznalo tudi potem na dirki in moram reč da še danes ni prav nič prijetno. Pustimo to.Obe vožnji sem končal na drugem mestu za Kristjanom Medizzo,katerega seveda vsi poznate in to mi je v skupnem seštevku prineslo prvo mesto v skupnem seštevku. Drugo mesto je pripadalo Ivu Zanati,tretje pa Piva Mateu.
pkristia Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 (popravljeno) Iskrene čestitke! Tako se to dela!!! Pravi mojster.... Pa čimprejšnje okrevanje! V Italijanski Gorici na velikem parkirišču oddaljen 20 metrov od Slovenske meje, je bilo res zanimivo. Na kvalifikacijah takoj za tem ko sem naredil prvi čas,sem res grdo padel ,kar se mi je poznalo tudi potem na dirki in moram reč da še danes ni prav nič prijetno. Pustimo to.Obe vožnji sem končal na drugem mestu za Kristjanom Medizzo,katerega seveda vsi poznate in to mi je v skupnem seštevku prineslo prvo mesto v skupnem seštevku. Drugo mesto je pripadalo Ivu Zanati,tretje pa Piva Mateu. ← Popravljeno September 26, 2005. Popravil pkristia
Thomas Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Bravo bajs!! Ali greš kaj gledat svetovno prvenstvo ta vikend?
kycysymet Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 (popravljeno) BRAVO ALEŠ! saj sem vedu da je bil HLAD-MEDIZA dream team. .) Popravljeno September 26, 2005. Popravil kycysymet
salsa Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Bravo stari!!! Zdej boš pa mogu prvenstvo menjat, je Triveneto že čist brez veze... :yea2: Ja še evropsko spedenaš, pol boš pa mogu dat za pir!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se