andy773 Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 ok ali mi lahko gdo pove v čem je fora? naročil sm jakno pri motacc group prek neta in so mi naročilo potrdil,pol sm se še slišau z prodajalcem dvakrat in tudi on mi je naročilo potrdu in reku da bo mal za počakat ker jakne nimajo na zalogi in jo bodo naročil iz nemčije. od tega je že tri tedne ko pa pokličem na št. prodajalca številka ne obstaja! ali gdo ve kaj je narobe z njihovo trgovino in ali še sploh obstaja v slo. ali če gdo ima njihovo novo št.
roadbuster Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) ok ali mi lahko gdo pove v čem je fora? naročil sm jakno pri motacc group prek neta in so mi naročilo potrdil,pol sm se še slišau z prodajalcem dvakrat in tudi on mi je naročilo potrdu in reku da bo mal za počakat ker jakne nimajo na zalogi in jo bodo naročil iz nemčije. od tega je že tri tedne ko pa pokličem na št. prodajalca številka ne obstaja! ali gdo ve kaj je narobe z njihovo trgovino in ali še sploh obstaja v slo. ali če gdo ima njihovo novo št. A si ga tudi na mobitel klical? Na spletni strani spodaj je tudi gsm številka.. A si vnaprej plačal? Popravljeno September 3, 2008. Popravil roadbuster
pepita Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ok ali mi lahko gdo pove v čem je fora? naročil sm jakno pri motacc group prek neta in so mi naročilo potrdil,pol sm se še slišau z prodajalcem dvakrat in tudi on mi je naročilo potrdu in reku da bo mal za počakat ker jakne nimajo na zalogi in jo bodo naročil iz nemčije. od tega je že tri tedne ko pa pokličem na št. prodajalca številka ne obstaja! ali gdo ve kaj je narobe z njihovo trgovino in ali še sploh obstaja v slo. ali če gdo ima njihovo novo št. pojdi osebno v motacc trgovino..industrijska cona črnuče..brnčičeva..tam zadaj kjer je jae trgovina , siesta bar..
pepita Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 možen tudi da so že "riknli", ker jim tudi stran ne dela več....
XY200 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Motacc je v industrijski coni na Brnčičevi samo jih morš prej poklicat, da se zmenš kdaj, ker ponavad jih ni tm. Jst sm poklicala na tel. št. 041 671 018 in sigurno dela ker sm se jst zmenla prejšn mesc kdaj lohk pridm. Drgač je pa spletna stran: www.motacc.com E-mail: motacc@siol.net (sam men niso odgovoril) Upam da boš zrihtu :)
damjan77 Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Kolkr imam izkušnje z njimi sem vedno dobr čez pršu. Baje bojo pa ta vikend na sejmu na gospodarskem razstavišču v jurčku imel svoj prostor.
Priporočene objave