Jump to content

Motoristična oprema

Vse o dodatni opremi motornih koles in motoristov -- čelade, oblačila, pnevmatike, verige, skratka, vse od A do Ž...

 1. Čelade od A do Ž 1 2 3 4 251

 2. Pokaži svojo čelado 1 2 3 4 23

 3. Akumulator, akumulatorji 1 2 3 4 86

 4. Čelade - vizirji 1 2 3 4 8

 5. Schuberth čelade 1 2 3 4 48

 6. Dunlop gume 1 2 3 4 98

 7. MITAS pnevmatike 1 2 3 4 256

 8. Givi kovčki 1 2 3 4 9


 • Zadnje objave

  • Zivnorc
   ... kot že napisano.... to je že od kar jaz pomnim.....
  • Rok8
   Slučajno ravno včeraj opazoval pri parkiranem motorju kaj je to za en hudič s sprednjo smrekco na SF+ 🤪 . Sem bil že prepričan, da je nazadnje serviser narobe montiral, ampak sem potem našel "direction" puščico in so očitno res prve kontra smrekca logiki... Vsak dan očitno nekaj novega.
  • DAMI34
   sam ta delček, te pa čist resno sprašujem, a se naj znebijo samo oligarhov in ameriških kapitalistov, al si mogoče mislil tudi Ruske vojske, ki hara po njihovem ozemlju?
  • DAMI34
   nč nismo zašli. Ugotovili smo da so ameri krivi za več smrti kot Stalin, ki je slučajno bil Rus in klal svoje, kateri je pokokal več folka kot Hitler, da je bil Mussolini v tej igrici nasploh eno revše z zlo mal mrtvimi nihče ne omeni itd.. Dejansko lahko iz tega izvlečemo, da je Putin osvoboditelj Ruskega naroda v zatiranih provincah Ukrajine, da je "posebna akcija" ruske vojske opravičljiva saj deluje samo kot humanitarna pomoč in da je za vse smrti na ozemlju Ukrajine kriv zahod, ker se meša u "lokalne posle" Evo simpl, sem potegni sintezo vsega. Torej fakoff zahod in Ukrajina, naj se že vdajo 1x da bo mir. Ne sam to, naj že 1x Rusija priključi svojemu paktu vse države v EU (itak mamo njihovo nafto in plin) da bomo srečno živeli v vzhodnem bloku, pod okriljem varšavaskega pakta s poceni energenti in pšenico "kruha in iger" naj bo moto nove CCCP    ps, tut blokirat me ne more (sam teb povem)  
  • DAMI34
   u kaki težki argumenti, da jih nisi preplonkala od koga tule?   tebe z lahkoto  
×
×
 • Create New...

Important Information

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!