Skoči na vsebino

• Zadnje objave

• siks
    • krucymucy
      Sem snel jaz to in dal na pregled preden sem izvedel od uvoznika katere serijske stevilke bi lahko potencialno imele to napako.  all good here. 
    • DESMODUE
      Smo že obdelali tole temo, prav tako o preventivnem pregledu,ki smo ga opravili na poziv tovarne. Serija motorjev proizvedena v decembru 2024. Pri nas vseh 35 motorjev pregledanih,check se izvaja pri vsaki menjavi olja. Pri nobenem.ni bilo nobenih anomalij. Če se je pri kakem iz tistega obdobja pojavila razpoka ,pa ga zastopnik ni pozval na pregled..na to pa žal nimam vpliva.  Zavedam se,da kljub vsem dokazom in trudu,ki ga vlagamo da.dokažemo, da so motorji super in da je tudi poprodajna podpora odlična, nekateri še vedno iščejo samo negativne zadeve. Prav izjemen trud se vlaga v to,da bi prikazali vse skupaj v slabi luči. Me zanima,kakšne rezultate in koliko jih dobiš, če recimo vpišeš v google iskalnik yamaha t7 damaged frame? To pa nima veze verjetno? So samo posamezni primeri,ki se premium kvalitetnim znamkam odpuščajo?  Fake news? Zagotovo...zato bi si z njo upal tudi na daljšo pot.  
    • Kawl
      Glih v kake odročne kraje na daljše potovanje nebi šel z njim.
    • Frenk 67
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!