Skoči na vsebino

• Zadnje objave

• RobiRoberto
      Samsung galaxy S21 FE 5G / Galerija / na telefoni ni slik ali videov.    
    • DAMI34
      moja vsake 3 dni nabavi špežo. Vsako drugo nabavo sem jaz voznik avtomobila in vozička. To pomeni da sva vsaj 33,3% v skladu z EU smernicami Ali po domače: boha mati s kom se te mone u EU ubadajo.
    • RobiRoberto
      Ti dve fotografiji sem naredil pravkar, ker pri prenašnju fotografij iz telefona na računalnik vedno pozabim označiti PO KOPIRANJU ZBRIŠI VSE, ampak pustim kar "privzeto" zbriši samo nove (?) fotografije. V "galeriji" na telefonu še nisem preveril če jih je res zbrisalo, kar me je prej motilo, ker nimam časa.   Popoldne bo dolgo in bom imel časa več kot preveč za to.   
    • DAMI34
      Točno. Da mi nekdo ponudi 2 cilindraša s 95konjiči in 120kg (polna posoda goriva) se bom vprašal, kdaj se bo vse skup razpadlo ali zvilo. Dejstvo je, da okvir s sedaj znanimi materiali in tudi fantastično osnovo gre težko pod vrednosti, ki jih opisujemo (opisujete) in ki so zvagane točno v tej temi. Mogoče bo v prihodnosti kak nov material tipa "ćinesium ali donaldesium" ki bo imel polovične vrednosti glede na težo in enake vrednosti, kot jih imajo sedanji materiali po trdnosti, rigidnosti, fleksibilnosti...sam ta čas še ni prišel. ps. najlažji so električni bicikli, ki jim rečejo motocikli  
    • Frenk 67
      Sem ga vprašu, kdaj bo svečana otvoritev pa prav, da jo lohk načnem in so tri že pojedl. 😳
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!